Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στο jamjar.gr λεει οτι βαζεις τα προιοντα σου με μια συνδρομη τον χρονο και στέλνουν αυτοι αποδειξεις οταν τα θελουν οι πελατες τους.

Γιαυτο εθεσα το ερωτημα αν υπαρχει καποια εταιρια που νοικιαζεις το eshop που θα φτιαξεις εσυ.

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Επισκέπτης
Δημοσ.

παιδιά, είναι αλήθεια ότι πρέπει να κάνει κάποιος εξέταση κοπράνων αν θέλει να ανοίξει eshop;

Δημοσ.

παιδιά, είναι αλήθεια ότι πρέπει να κάνει κάποιος εξέταση κοπράνων αν θέλει να ανοίξει eshop;

Για επαγγέλματα που έχουν σχέση με την εστίαση ισχύει αυτό.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Λάθος σελίδα διάλεξες να ρωτήσεις φίλε. Αυτό το ερώτημα είναι καθαρά λογιστικής απόψεως οπότε καλύτερα να ρωτήσεις έναν λογιστή παρά τον Ελληνάρα που τα ξέρει όλα.

Δημοσ.

Παραμάγαζο με αγγελίες δεν λέει ρε φίλε γιατι δεν μπορείς να χτυπήσεις τις τιμές...

Για να χτυπήσεις τις τιμές θα πρέπει να πάρεις απο αντιπρόσωπο ή μεγάλη επιχείρηση με b2b πρόγραμμα

Για να το κάνεις αυτό θέλεις επαγγελματικό ΑΦΜ 

Για να βγάλεις επαγγελματικό ΑΦΜ πρέπει να κάνεις έναρξη επιχείρησης (ελλάδα ή σε άλλη χώρα) 

Αν κάνεις έναρξη επιχείρησης μπορείς να έχεις και σκρουτζομάγαζο και να κάνεις αγγελίες σε διάφορα site κομπλέ χωρίς πρόβλημα

επίσης  μπορείς να βάλεις φανταστικό ΑΦΜ βέβαια και να στείλεις ψεύτικες βεβαιώσεις ΑΦΜ όταν πας να γραφτείς σε κάποιον αντιπρόσωπο η στο skroutz 

αλλά αν κάτσει καμιά στραβή η καρφωτή πρέπει να φιλάς τα νότα σου για να μην μπορούν να σε βρουν αλλιώς την πάτησες άσχημα. 

Επισκέπτης
Δημοσ.

Και θα έχεις να πληρώνεις ΤΕΒΕ, Εισφορές , φόρους, τέλη επιτηδεύματος κλπ κλπ.

Προχωράς, η κυβέρνηση ήδη τρίβει τα χέρια της.

Μα από ο,τι φαίνεται η κυβέρνηση κάνει τα αδύνατα δυνατά για να μην βγούν οι επιχειρηματίες να δουλέψουν νόμιμα.

Πήγα για αλλαγή φακών τις προάλλες και ο τυπάς μου είπε 50 με απόδειξη 30 δίχως. Αμάν.

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Θέλει η συνταξιούχος μητέρα μου να πουλήσει κάτι πασχαλινά αυγά που έφτιαξε μόνη της από το facebook marketplace.
Τι πρέπει να κάνει;
Κάπου είχε πάρει το μάτι μου ότι το ετήσιο όριο για τις αντικαταβολές είναι 12 και μετά θεωρείται εμπόριο.
Ισχύει αυτό;
Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Στη εφορια για εναρξη επαγγ. δραστηριοτητας :P Πλακα πλακα μη την αφησεις να κανει βλακιες γιατι παει και η συνταξη αν θεωρείται εμπόριο

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Mhlogiatros είπε

Στη εφορια για εναρξη επαγγ. δραστηριοτητας :P Πλακα πλακα μη την αφησεις να κανει βλακιες γιατι παει και η συνταξη αν θεωρείται εμπόριο

Τι εφορία για να πουλήσει 12 αυγά;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, skiabox είπε

Θέλει η συνταξιούχος μητέρα μου να πουλήσει κάτι πασχαλινά αυγά που έφτιαξε μόνη της από το facebook marketplace.
Τι πρέπει να κάνει;
Κάπου είχε πάρει το μάτι μου ότι το ετήσιο όριο για τις αντικαταβολές είναι 12 και μετά θεωρείται εμπόριο.
Ισχύει αυτό;
Ευχαριστώ.

Ρωτα ενα λογιστη

Για να παρεις μια ιδεα και εδω

https://www.jamjar.gr/sell-faq

Τι αυγα ειναι ? Διακοσμητικα η φαγωσιμα ?

Δημοσ.

O jamjar και καλά είναι μονοπώλιο;

Εντωμεταξύ σε σχέση με το etsy παίρνει 10πλάσια προμήθεια και έχει και εφάπαξ πληρωμή.

Βέβαια λέει ότι πληρώνει τα μεταφορικά, αλλά κοιτώντας τις πωλήσεις των χρηστών, βλέπεις ότι είναι τραγικά χαμηλές σε αριθμό.

Δηλαδή στο θέμα marketing μάλλον έχει αποτύχει το jamjar. (Οπότε μπορεί να λέει και καλά αυτός ότι αναλαμβάνει το marketing, αλλά μάλλον την προώθηση πρέπει να την κάνεις εσύ μέσω άλλων καναλιών!)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...