unreal Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2003 PEdia ithela na rotiso: Exo ena diktuo spiti mou me windows2003 kai IPVer4. Ta 2003 upostirizoun to IPV6. Leei na to valo na leitourgei me IPV6? Tha exo provlimata? Ta firewall einai sumvata me auto? ta programmata? To exei dokimasei kaneis?
zlimvos Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2003 Δεν ειναι τοσο απλο πρεπει να 'βρισκεσαι' και σε Ipv6 δικτυο. αμα απλα κανεις το κουτι σου Ipv6 δεν θα μιλαει με τιποτα. ισως αμα συνενοηθεις με καποιον ipv6 φορεα (πχ grnet) και το υποστιριζουν τα windows, να κανεις ενα ipv6 over ipv4 tunnel με αυτους για να βγεις προς το 'ipv6 internet' (πχ 6bone). btw κι εγω τρεχω πειραματικα ipv6 οποτε και με μενα θα μπορουσε να γινει αυτο (panafonet) αλλα εχω αυτη τη στιγμη προβλημα στην συνδεση μου με τον 6bone, οποτε οταν το λυσω θα μπορω να βοηθησω. ΥΓ: αυτη τη στιγμη δεν κερδιζεις κατι με ipv6. Μονο για πειραματικους σκοπους..
pyro Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2003 gia peite re paides, to 6 ti paizei? egw apla exw akousei oti mias kai se merika xronia 0a gemisoune oi ip me to ipv4, 0a baloune kainourgio protokolo pou dinei perissotera noumera. ti allo kanei dld?
Lupus Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2003 vasika to IPv6 exei 128 bit gia dieythinsiodotisi anti gia 32 pou exei i version 4. Opws katalavaineis oi dieythinseis einai paaaaaaaaaaara polles. Stin periptwsi pou kapoios thelei na doulepsei topika me ipv6 kai na xrisimopoiei ipv4 gia alles syndeseis tote mporeis na to kaneis mesw NAT alla trexa gireve...
Typhoon Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2003 Δεν αξίζει το κόπο Unreal. Δεν έχεις τίποτα να κερδίσεις. Το IPv6 εκτός από το πολύ μεγαλύτερο πλήθος διευθύνσεων του, παρέχει & κάποιες άλλες δυνατότητες όπως Autoconfiguration, Flow Labeling Capability & Header format specification, κλπ, τα οποία μάλλον είναι πολύ αμφίβολο ότι μπορεί να σου χρησιμέψουν αυτή τη στιγμή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.