Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μου έκαναν reset το password και έχω το ίδιο σφάλμα και με το καινούριο. Μπήκα μόνος μου μετά στο σχετικό site του ΟΤΕ και το άλλαξα τρίτη φορά μόνος μου σε κάτι πάρα πολύ απλό. Και έχω και πάλι το ίδιο πρόβλημα. Αλλά αν το πρόβλημα είναι όντως το username/password, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί επηρεάζει και το σταθερό τηλέφωνο.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μου έκαναν reset το password και έχω το ίδιο σφάλμα και με το καινούριο. Μπήκα μόνος μου μετά στο σχετικό site του ΟΤΕ και το άλλαξα τρίτη φορά μόνος μου σε κάτι πάρα πολύ απλό. Και έχω και πάλι το ίδιο πρόβλημα. Αλλά αν το πρόβλημα είναι όντως το username/password, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί επηρεάζει και το σταθερό τηλέφωνο.

tdm τηλεφωνια σου εχουν δωσει  ή voip?γιατι αν ειναι voip δεν θα παιξει με αλλο ρουτερ περα απο το δικο τους και επισης θα πρεπει να σεταριστει το δικο τους ρουτερ remotely για να παιξει οποτε αν δεν παιρνει ip για χ ψ λογο τοτε δε θα παιξει.τωρα αν ειναι tdm τηλεφωνια και δεν εχεις τηλεφωνο παιζει να εχει γινει κατι αλλο που δυσκολο απο την μια εφοσον λες οτι επαιζες κανονικα μεχρι την στιγμη που βαλες το ρουτερ του οτε.εκτος αν ετυχε να γινει εκεινη την στιγμη καμια βλαβη και σου βαλαν καταλαθως καμια αλλη γραμμη πανω για αυτο δεν παιζει και το τηλεφωνο.

μπας και εστειλαν κανα τεχνικο σπιτι σου να δει τι γινεται?

επισης με παραξενευει κατι.ο οτε εχει username/password και αμα δεν τα βαλεις δεν παιζει.αν βαλεις το δικο του ρουτερ οκ τα τραβαει αυτοματα και παιζει.αν ομως βαλεις third party router πρεπει να βαλεις εσυ τα στοιχεια.οποτε πως επαιζες τοσο καιρο?σε wind και hol οκ θα παιζες γιατι δεν εχουν στοιχεια συνδεση οποτε οτι και να εβαζες θα εμπαινε.επισης αν ο οτε δεν σε βλεπει συγχρονισμενο βλεπω να εχει γινει μπερδεμα με αλλο οριο για αυτο δεν παιζεις κιολας:P

Το σταθερό όταν το συνδέω στην πρίζα μόνο του δεν ακούγεται τίποτα. Αν το συνδέσω στην υποδοχή για τηλέφωνο που έχει το router, τότε κάνει ένα τριπλό τόνο ανά 5 sec αλλά όχι τον συνηθισμένο τόνο σφάλματος. Προσπαθήσαν από τον ΟΤΕ να με πάρουν στο σταθερό και ενώ ακούγαν ότι καλεί, το δικό μου τηλ δεν χτυπάει.

Και όλα αυτά γίναν τη στιγμή που προσπάθησα να βάλω τους κωδικούς μου.

Υπάρχει τρόπος/λύση ώστε να κάνω κάτι εγώ ή να τους πάρω και να προτείνω λύση για να επιταχύνω τις διαδικασίες;

αν το τηλεφωνο ειναι voip λογικα δεν θα καλουσε αφου δεν ειναι register.αρα για να ακουει ο οτε οτι καλει μαλλον μπερδεμα με αλλη γραμμη αφου εσυ δεν εχεις τηλεφωνο μεσα στο σπιτι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...