Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδώ κ μια βδομάδα έχω περάσει τη γραμμή μου στον ΟΤΕ. Όλα καλά, καλή ταχύτητα και 0 αποσυνδέσεις. Χρησιμοποιώ δικό μου router (Asus N14U) εδώ κ αρκετό καιρό και δεν χρειάστηκε ποτέ να περάσω τα username/password που δίνει ο εκάστοτε ISP (ήμουν στην Hol και στην Wind ένα φεγγάρι).

Σήμερα παρέλαβα το δωρεάν εξοπλισμό του ΟΤΕ από την εταιρία courier και στα σχετικά έγγραφα που υπήρχαν μαζί, είδα οτι αναγραφόταν το user και το pass της σύνδεσής μου, οπότε είπα να τα βάλω στο interface του router, αν και δεν χρειαζόταν. Από την στιγμή που πάτησα apply, δεν έχω internet. Η ένδειξη adsl του router ανάβει κανονικά αλλα η ένδειξη internet όχι. Η γραμμή φαίνεται να συγχρονίζει αλλα δεν παίρνω ip. Έλεγξα τους κωδικούς στο σχετικό site του Ote και είναι σωστοί ενώ δοκίμασα κ με νέο password (αφού άλλαξα το παλιό) χωρίς αποτέλεσμα. Επίσης δοκίμασα και τα default του ΟΤΕ ([email protected]/otenet). Όλα τα παραπάνω τα δοκίμασα με 3 διαφορετικά router και με 3-4 διαφορετικα καλώδια. Η εξυπ.πελατών του ΟΤΕ το προώθησε για βλάβη ενώ μου είπαν ότι η γραμμή δείχνει να μην συγχρονίζει καθόλου (ενώ εγώ βλέπω συγχρονισμό και με τα 3 router). Το troubleshooting των routers μου βγάζει : Authentication error username/password ή Ppoa/Ppoe authentication fail ή και "Remote server not responding ενώ το troubleshooting των windows ότι δεν αποκρίνεται ο Dns. Έχω δοκιμάσει reset, restore factory defaults, επανεκκινήσεις και άλα τέτοια γιατροσόφια χωρίς αποτέλεσμα. Ο Ότε εκτιμά ότι θα έχει απάντηση σε 4 μέρες. Έχει κάποιος καμμιά ιδέα για το τι συμβαίνει για να μην χρειαστεί να περιμένω 10 μέρες;

Δημοσ.

ενα απο τα δυο μπορω να σκεφτω.

το πρωτο ειναι να εισαι sync no ip ειτε επειδη εχει κολλησει οι καρτες ειτε λογω ρυθμισεων.

το δευτερο να σε εχουν ριξει σε αλλο οριο για αυτο να μην σε βλεπουν συγχρονισμενο καν οποτε και να μην εχει ετοιμαστει το αλλο οριο για να παιξει.

• Like 1
Δημοσ.

Το σταθερό όταν το συνδέω στην πρίζα μόνο του δεν ακούγεται τίποτα. Αν το συνδέσω στην υποδοχή για τηλέφωνο που έχει το router, τότε κάνει ένα τριπλό τόνο ανά 5 sec αλλά όχι τον συνηθισμένο τόνο σφάλματος. Προσπαθήσαν από τον ΟΤΕ να με πάρουν στο σταθερό και ενώ ακούγαν ότι καλεί, το δικό μου τηλ δεν χτυπάει.

Και όλα αυτά γίναν τη στιγμή που προσπάθησα να βάλω τους κωδικούς μου.

Υπάρχει τρόπος/λύση ώστε να κάνω κάτι εγώ ή να τους πάρω και να προτείνω λύση για να επιταχύνω τις διαδικασίες;

Δημοσ.

Στον ΟΤΕ η γραμμή έιναι περίπου 10 μέρες χωρίς πρόβλημα. Δεν είναι περίεργο που όλα ξεκίνησαν την μέρα που παρέλαβα τον εξοπλισμό κ έβαλα τα σωστά username/password;

Δημοσ.

κανονικα φτιαχνεται γρηγορα.δεν χρειαζεται να βγει τεχνικος εξω.ειτε γινεται software reset ειτε hardware reset αντε στην χειροτερη αλλαγη οριου ή καρτας.οποτε κανονικα πρεπει να στο φτιαξουν.μπορει και με ενα απλο Lock unlock να φτιαξει απο την πλευρα του οτε παντα

• Like 1
Δημοσ.

τριτη μερα για αυτο το θεμα?παρε τον οτε να σου πει τι εχει κανει γιατι δεν παιζει 3 μερες για sync no ip.εκτος αν το πανε χαλαρααααααα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...