alxlightning Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Πως διαβαζεται το ονομα της εταιριας πια?Αυστραλεζοι φιλοι μου τη λενε Χιούβι. Απ την αλλη δεν ξερω αν τους εμπιστευομαι, αυτοι λενε και Νίβια αντι για Νιβέα :///
tulipas Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Πως διαβαζεται το ονομα της εταιριας πια? Αυστραλεζοι φιλοι μου τη λενε Χιούβι. Απ την αλλη δεν ξερω αν τους εμπιστευομαι, αυτοι λενε και Νίβια αντι για Νιβέα :/// Αναρωτιέμαι οι φίλοι σου πως λένε την χιουνται
Mau5 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Πως διαβαζεται το ονομα της εταιριας πια? Αυστραλεζοι φιλοι μου τη λενε Χιούβι. Απ την αλλη δεν ξερω αν τους εμπιστευομαι, αυτοι λενε και Νίβια αντι για Νιβέα :/// Χ(ισα ισα ακουγεται)ουα-ουει 1
Questioner Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Huawei Spends 14.5% Of Revenue In R&D, More Than Apple When it comes to Chinese tech giant, Huawei, it’s around the same figure as Google. The company reportedly spends around 14.2% of its revenue in R&D. However, this is the percentage of revenue spent. When it comes to the total amount spent, Apple, even with its meagre 3.5% manages to spend about $8.15 billion in R&D, greater than Huawei, Facebook or Qualcomm. In terms of total amount of money spent, Huawei spends around $6.5 billion in this department. This is greater than both Facebook and Qualcomm’s figures of $2.6 and $5.56 billion respectively. In comparison, Google spends about $9.9 billion.
alxlightning Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Αναρωτιέμαι οι φίλοι σου πως λένε την χιουνται μολις ρωτησα, χι-άν-νται
Black Demis Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Huawei Spends 14.5% Of Revenue In R&D, More Than Apple omg!!! αιτώ δεν το ήξερα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα