JohnConstantine Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπερα σε ολους. Πριν λιγο καιρο ειχα κοιταξει το εν λογο λαπτοπ που αναφερω. Ειχε η οθονη θεμα με κατι γραμμες καθετες ασπρες. Η κοπελα που το εστειλε στο service της ειπανε οτι ειναι καθαρα θεμα οθονης και οτι θα κοστισει ενα Χ ποσο. Λεω μπορω να κοιταξω και να στο βρω και πιο φθηνα. Τελικα οντως το βρηκα το πηραμε εβαλα την οθονη συνδεσα την οθονη σωστα αλλα δεν δουλευε! Ηταν μαυρη και προσπαθουσε να δειξει αλλα χανοταν το σημα της οθονης. Με τα πολλα το λαπτοπ το παω παλι στο μαγαζι και λεω τα σχετικα που σας λεω. Και λεω μηπως φταιει το inverter ? Που συνδεει την οθονη με το λαπτοπ? Και μου λενε οτι μπορει να ειναι αυτο μπορει να εχει καει και η καρτα γραφικων ενα σωρο μπορει. Το θεμα ειναι απο οτι ξερω δεν ειναι λογικο ρε παιδια να μην αναβει καν η οθονη? Και χωρια απο αυτο θυμαμαι οτι γινεται πρασσινη η οθονη σε περιπτωση που η καρτα γραφικων παρουσιαζει προβλημα. Τεσπα δεν ειμαι για την οθονη σιγουρος απλα απο τι ειχα ψαξει παλιοτερα αυτα μου εμφανισε απο τα πιθανα προβληματα. Απλα μου φαινεται απιθανο να εχει χαλασμενη καρτα γραφικων και να δουλευει κανονικα σε εξωτερικη οθονη. Θελω να μου πειτε κατα την γνωμη σας τι μπορει να φταιει .
kotsos72 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Πηρες ακριβως την ιδια οθονη η μια τυχαια 15.4? Πριν εδειχνε μονο ασπρες γραμμες η εβλεπες και κατι στο backround? "Ηταν μαυρη και προσπαθουσε να δειξει αλλα χανοταν το σημα της οθονης" Ti εννοει ο ποιητης? βλεπεις αχνα?
JohnConstantine Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Πηρες ακριβως την ιδια οθονη η μια τυχαια 15.4? Πριν εδειχνε μονο ασπρες γραμμες η εβλεπες και κατι στο backround? "Ηταν μαυρη και προσπαθουσε να δειξει αλλα χανοταν το σημα της οθονης" Ti εννοει ο ποιητης? βλεπεις αχνα? Ακριβως ιδια οθονη. Οπως λεει και στα χαρακτηρηστικα του λαπτοπ. Τις εβαλα και μαζι για να το σιγουρεψω και ειναι ιδιες.! Ηταν ασπρο background με μπλε καθετες γραμμες. Και στην καινουργια οθονη ηταν μαυρο το background επαιρνε ρευμα κανονικα και απλα δεν εδινε σημα.
kotsos72 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Ο κωδικος ηταν ο ιδιος? Πως το καταλαβαινεις οτι παιρνει ρευμα? Ισως καμια φωτο να ηταν διαφωτιστικη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα