Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

πιο ευχαριστα οπτικα απο τα win7?το ζησαμε για να το διαβασουμε κ αυτο.προτιμας δλδ το φλατ απο το windows aero περαστικα σου τι ν πω

Sorry που δεν σου ζήτησε άδεια ο άλλος για το τι πρέπει να του αρέσει... :P

• Like 1
Δημοσ.

30% πιο γρήγορα, DirectX 12, λιγότερα κενά ασφαλείας, πιο ευχάριστα οπτικά και όλα αυτά στην τιμή των 0€.

Α και έτσι για την ιστορία σε 4 χρόνια η MS σταματάει την υποστήριξη των WIndows 7 (όπως έγινε με τα XP), οπότε αν δεν το κάνεις τώρα που είναι δωρεάν το upgrade, σε 4 χρόνια θα πρέπει να τα αγοράσεις.

Συν πολλές τζάμπα ή "σχεδόν τζάμπα" εφαρμογές και παιχνίδια από το Windows Store.

Δημοσ.

Το dx12 προς το παρον ειναι αχρηστο.Σε 2-3 χρονια το συζηταμε.Το ωραιοτερο οπτικα ειναι σχετικο.Εμενα δεν μου αρεσουν.

To dx12 δεν είναι καθόλου άχρηστο, καθότι το μόνο που χρειάζεσαι είναι κάρτες γραφικών με dx11 και Win10. Ελάχιστες κάρτες γραφικών υποστηρίζουν πια μόνο dx10 ή 9, και με τη ραγδαία διάδοση των 10αριων, η υποστήριξη είναι δεδομένη. Ήδη το Star Wars Battlefront υποστηρίζει dx12 ενώ dx12 θα υποστηρίζουν και παιχνίδια όπως Gears of War, Killer Instinct, Fable Legends, Halo Wars.

Δημοσ.

Εφοσον εκλεισε το τμημα των vaio της εδω και 3 χρονια πηγαινε απο το κακο στο χειροτερο.Τωρα με 6 μηνες στην αγορα τα windows 10 και ακομα δεν εχει drivers.Μονο dell μιας και βγαζει drivers αμεσως και γενικα η υποστηριξη ειναι μακραν καλυτερη απο τα vaio.

Δημοσ.

Δεν θα την έλεγα και καλύτερη την Dell. Μοντέλα του 2011 τα έχει τελείως ξεχασμένα με πολλά προβλήματα, με το ζόρι υποστήριξε τα οχταρια μέσω bios update μετά από κανέναν χρόνο Και το σέρβις απαράδεκτο από προσωπική εμπειρία.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Η Sony εδώ και κάνα μήνα έχει βγάλει οδηγίες αναβάθμισης step by step. Μάλλον δεν είστε σωστά ενημερωμένοι. Έχω Flip 15 στο οποίο έβαλα SSD και ήθελα να κάνω καθαρή εγκατάσταση και δουλεύει μια χαρά με τους drivers από το Windows Update, απλά έχασα τις προεγκατεστημένες εφαρμογές της Sony οι οποίες δεν μπορώ να πω ότι μου έλειψαν κιόλας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...