deadsoul Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Δε μου φαίνεται περίεργο. Και από τα Vista στα 7 τα θαλάσσωσε τελείως. Ούτε drivers για το touchpad, ούτε για τον ήχο, ούτε για την Αti 3740...(που ποτέ δεν έβγαλε) και μόλις είχα πάρει τότε τον VGN-FW21E. 1.150 ευρώ είχα δώσει. 1
Alexandros74 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Εγω σε SVT13V1ES, έβαλα 10άρια από την πρώτη μερα και δεν έχω κανένα απολύτος πρόβλημα.... 1
sugardad78 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Εγω σε SVT13V1ES, έβαλα 10άρια από την πρώτη μερα και δεν έχω κανένα απολύτος πρόβλημα.... Το ιδιο και εγω σε VPCF13 core i7 με αισθητηρα φωτεινοτητας και φωτιζομενο πληκτρολογιο βαση του αισθητηρα, ολα λειτουργουν "ρολοι" (ανεμιστηρες, καρτα γραφικων nvidia, αναλυσεις, refresh rates για το full hd monitor, trackpad, trackpad gestures, επεξεργαστης κ συχνοτητες, μπαταρια, προφιλ τροφοδοσιας και φορτισης κ.ο.κ) 1
alejsalonica Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Εγώ με VGN FW51ZF τι να κάνω, ξέρει κάνεις παίδες;
OLDjunior Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Εγώ έχω ένα Sony vaio pro 13 και μπήκα στο insider μια χαρά μου παίζει . Το μόνο πρόβλημα που εξακρίβωσα ότι υπήρχε ήταν στα power profiles . Αν το έβαζες σε power save κόλλαγε όταν έκανε power on απο sleep . Στα αλλά δυο profiles όλα μια χαρά ..
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Αν περίμενα από την SONY θα έστελνα γράμματα ακόμα με περιστέρι.... άσε μας κουκλίτσα,..... έχω βάλει τα WIN10 σε VAIO 5-6 χρόνων που ήρθε με WIN 7 (του είχα περάσει τα 8& 8.1) και όλα παίζουν σωστά.... εδώ ισχύει το "όποιος δεν θέλει να ζυμώσει δέκα μέρες κοσκινίζει".
sugardad78 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 @OldJunior εχεις πμ Αν περίμενα από την SONY θα έστελνα γράμματα ακόμα με περιστέρι.... άσε μας κουκλίτσα,..... έχω βάλει τα WIN10 σε VAIO 5-6 χρόνων που ήρθε με WIN 7 (του είχα περάσει τα 8& 8.1) και όλα παίζουν σωστά.... εδώ ισχύει το "όποιος δεν θέλει να ζυμώσει δέκα μέρες κοσκινίζει". Συμφωνω απολυτα, ισχυει για ολες τις εταιριες...Θελει μερακι, ψαξιμο κ μπολικη ενασχοληση το σπορ αναβαθμιση σε λαπτοπ. Εχω μεταξυ αλλων ενα Dell E6500 δουλευει ρολοι με 10αρια με μιξ γκριλ driver για 7, 8.1 και 10 (smart card, NFC, PC Card, Nvidia, ahci IRRT Intel, touchpad/stick) για την καρτα ηχου παιζει μονο με win 7 drivers η με τους απλους HD Audio inbox drivers οι λοιποι ηταν μπαζα και το "χαλανε" ενω χρειαστηκε κ αλλαγη η καρτα wifi λογω απαρχαιωμενων driver και ως αποτελεσμα ασυμβατοτητας.
Fil_X Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Λογικό αφού το brand name πωλήθηκε δεν νομίζω να τους νοιάζει και τόσο να προσφέρουν οδηγούς για το Windows10.
amkirk94 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 VAIO εχω με 7αρια.Θυμιστε λιγο, για πιο λογω να παω σε 10αρια; 30% πιο γρήγορα, DirectX 12, λιγότερα κενά ασφαλείας, πιο ευχάριστα οπτικά και όλα αυτά στην τιμή των 0€. Α και έτσι για την ιστορία σε 4 χρόνια η MS σταματάει την υποστήριξη των WIndows 7 (όπως έγινε με τα XP), οπότε αν δεν το κάνεις τώρα που είναι δωρεάν το upgrade, σε 4 χρόνια θα πρέπει να τα αγοράσεις. 2
JimGer Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 30% πιο γρήγορα, DirectX 12, λιγότερα κενά ασφαλείας, πιο ευχάριστα οπτικά και όλα αυτά στην τιμή των 0€. Α και έτσι για την ιστορία σε 4 χρόνια η MS σταματάει την υποστήριξη των WIndows 7 (όπως έγινε με τα XP), οπότε αν δεν το κάνεις τώρα που είναι δωρεάν το upgrade, σε 4 χρόνια θα πρέπει να τα αγοράσεις. Για πιο γρήργορα παίζει... Dx12 ok. Αλλά στα κενά ασφαλείας δεν ισχύει.Επίσης σε 4 χρόνια δεν παίζει... Δεν θυμάμαι πότε είναι... Πάντως τα xp ακόμα παίρνουν updates αν ξέρεις τον τρόπο. Αλλά περί ορέξεως... btw χρησιμοποιώ και 7 και 10
toyo73 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Το dx12 προς το παρον ειναι αχρηστο.Σε 2-3 χρονια το συζηταμε.Το ωραιοτερο οπτικα ειναι σχετικο.Εμενα δεν μου αρεσουν.
zatara Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Είμαι κάτοχος Sony Vaio με preinstalled τα Windows 8. Συγκεκριμένα το μοντέλο μου παρουσιάζει αρκετά σφάλματα (BSOD) εξαιτίας των δύο καρτών γραφικών(Intel + AMD). Πριν λίγες ημέρες ενημερώθηκα για να μπορέσω να κάνω αναβάθμιση σε Windows 10 από την Sony (https://www.sony-asia.com/microsite/support/win10/en/index.html) Η αναβάθμιση πραγματοποιήθηκε με επιτυχία και θεώρησα ότι δεν θα έχω θέματα πλεον, ΛΑΘΟΣ οι BSODs συνεχίζουν στον ίδιο ρυθμό. Αναμένω όπως πάρα πολλοί κάτοχοι σε όλο τον κόσμο επίσημη απάντηση από την εταιρεία.
Questioner Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Καθόλου vfm αυτά τα μηχανήματα. Είχα πολύ παλιά ένα vaio με P4 και παρακαλούσα να μην χαλάσει για να μην χρειαστεί να το στείλω για service και να κάνει ταξιδάκια σε όλη την Ευρώπη (τότε).
leonidascaptain Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Εγώ πάλι έχω έναν VPCS11X9E από το 2009 που φορούσε 7άρια. Ενώ με τα 8άρια είχα θέματα, τον Ιούλιο έκανα καθαρή εγκατάσταση σε 10 (όχι upgrade), έστησε όλους τους drivers (δεν χρειάστηκε να κατεβάσω χεράτα τίποτα, ακόμα και τον αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος και του slot της κάρτας SIM!) και έκανε activation κανονικά.
alexisnik19911 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 30% πιο γρήγορα, DirectX 12, λιγότερα κενά ασφαλείας, πιο ευχάριστα οπτικά και όλα αυτά στην τιμή των 0€. Α και έτσι για την ιστορία σε 4 χρόνια η MS σταματάει την υποστήριξη των WIndows 7 (όπως έγινε με τα XP), οπότε αν δεν το κάνεις τώρα που είναι δωρεάν το upgrade, σε 4 χρόνια θα πρέπει να τα αγοράσεις. πιο ευχαριστα οπτικα απο τα win7?το ζησαμε για να το διαβασουμε κ αυτο.προτιμας δλδ το φλατ απο το windows aero περαστικα σου τι ν πω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα