ninja13.82 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 γεια σε όλους - όλες! θέλω να τονώσω λίγο το παλιό μηχανηματάκι μου: intel core 2 quad q6600 2.4Ghz 2gb ram ddr2 motherboard: ASUS P5K premium 500GB HDD είναι κατασκευή 8ετίας. ΕΡΩΤΗΜΑ: να ανεβάσω τη RAM ή να βάλω έναν SSD δίσκο????? χρήση:οικιακή ευχαριστώ!!
Sheogorath Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Φυσικά ραμ αμα βρεις φθηνή. Για απλή χρήση μια χαρά θα σε καλύπτει! Βάλε άλλα 4γιγα ή το ελάχιστο άλλα 2 με ~15 ευρώ! 3
hliastsek Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Οπως ειπε και ο Sheogorath αλλα 2 gb ram θα ηταν οτι πρεπει. Με εναν ssd θα δεις τρελες διαφορες, κοιτα 120αρι αφου η χρηση ειναι τοσο απλη. Αν πρεπει να βαλεις ενα απο τα δυο, βαλε ram Τελος καλο θα ηταν να αλλαξεις παστα στον επεξεργαστη μετα απο τοσα χρονια 3
ninja13.82 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 ευχαριστώ ! θες να μου εξηγησεις λιγο για την παστα? Οπως ειπε και ο Sheogorath αλλα 2 gb ram θα ηταν οτι πρεπει. Με εναν ssd θα δεις τρελες διαφορες, κοιτα 120αρι αφου η χρηση ειναι τοσο απλη. Αν πρεπει να βαλεις ενα απο τα δυο, βαλε ram Τελος καλο θα ηταν να αλλαξεις παστα στον επεξεργαστη μετα απο τοσα χρονια ευχαριστώ ! θες να μου εξηγησεις λιγο για την παστα?
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 δες βιντεακια στο utube,ο επεξεργαστης εχει μια θερμοαπαγωγικη παστα αυτη πρεπει να την αλλαζεις καθε 6μηνο η χρονο το πολυ...βοηθαει να χαμηλωνουν οι θερμοκρασιες πολυ!οποτε μετα απο τοσο καιρο πρεπει να καθαρισεις την παλια που εχειξεραθει και να αγορασεις ενα σωληναριο ωστε να βαλεις νεα...υπαρχουν απειρα βιντεο στο utube που θα σου δειξουν με λεπτομερειες τι να κανεις! 1
ninja13.82 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 δες βιντεακια στο utube,ο επεξεργαστης εχει μια θερμοαπαγωγικη παστα αυτη πρεπει να την αλλαζεις καθε 6μηνο η χρονο το πολυ...βοηθαει να χαμηλωνουν οι θερμοκρασιες πολυ!οποτε μετα απο τοσο καιρο πρεπει να καθαρισεις την παλια που εχειξεραθει και να αγορασεις ενα σωληναριο ωστε να βαλεις νεα...υπαρχουν απειρα βιντεο στο utube που θα σου δειξουν με λεπτομερειες τι να κανεις! οκ!!!! ευχαριστώ πολύ και πάλι
Sheogorath Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 δες βιντεακια στο utube,ο επεξεργαστης εχει μια θερμοαπαγωγικη παστα αυτη πρεπει να την αλλαζεις καθε 6μηνο η χρονο το πολυ...βοηθαει να χαμηλωνουν οι θερμοκρασιες πολυ!οποτε μετα απο τοσο καιρο πρεπει να καθαρισεις την παλια που εχειξεραθει και να αγορασεις ενα σωληναριο ωστε να βαλεις νεα...υπαρχουν απειρα βιντεο στο utube που θα σου δειξουν με λεπτομερειες τι να κανεις! Oχι 6μηνο και χρόνο μωρέ! Οδοντόπαστα βάζει ή στερεωτικό για μασέλες? Κάθε 3 χρόνια μια χαρά είναι, αν είναι επώνυμη πάστα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα