Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σε όλους - όλες!

θέλω να τονώσω λίγο το παλιό μηχανηματάκι μου:

• intel core 2 quad q6600 2.4Ghz
  • 2gb ram ddr2
  • motherboard: ASUS P5K premium
  • 500GB HDD

είναι κατασκευή 8ετίας.

ΕΡΩΤΗΜΑ:  να ανεβάσω τη RAM ή να βάλω έναν SSD δίσκο?????

χρήση:οικιακή

ευχαριστώ!!

Δημοσ.

Φυσικά ραμ αμα βρεις φθηνή. Για απλή χρήση μια χαρά θα σε καλύπτει!

Βάλε άλλα 4γιγα ή το ελάχιστο άλλα 2 με ~15 ευρώ! ;)

• Like 3
Δημοσ.

Οπως ειπε και ο Sheogorath αλλα 2 gb ram θα ηταν οτι πρεπει. Με εναν ssd θα δεις τρελες διαφορες, κοιτα 120αρι αφου η χρηση ειναι τοσο απλη. Αν πρεπει να βαλεις ενα απο τα δυο, βαλε ram

Τελος καλο θα ηταν να αλλαξεις παστα στον επεξεργαστη μετα απο τοσα χρονια

• Like 3
Δημοσ.

ευχαριστώ !

θες να μου εξηγησεις λιγο για την παστα?

Οπως ειπε και ο Sheogorath αλλα 2 gb ram θα ηταν οτι πρεπει. Με εναν ssd θα δεις τρελες διαφορες, κοιτα 120αρι αφου η χρηση ειναι τοσο απλη. Αν πρεπει να βαλεις ενα απο τα δυο, βαλε ram

Τελος καλο θα ηταν να αλλαξεις παστα στον επεξεργαστη μετα απο τοσα χρονια

ευχαριστώ !

θες να μου εξηγησεις λιγο για την παστα?

Δημοσ.

δες βιντεακια στο utube,ο επεξεργαστης εχει μια θερμοαπαγωγικη παστα  αυτη πρεπει να την αλλαζεις καθε 6μηνο η χρονο το πολυ...βοηθαει να χαμηλωνουν οι θερμοκρασιες πολυ!οποτε μετα απο τοσο καιρο πρεπει να καθαρισεις την παλια που εχειξεραθει και να αγορασεις ενα σωληναριο ωστε να βαλεις νεα...υπαρχουν απειρα βιντεο στο utube που θα σου δειξουν με λεπτομερειες τι να κανεις!

• Like 1
Δημοσ.

δες βιντεακια στο utube,ο επεξεργαστης εχει μια θερμοαπαγωγικη παστα  αυτη πρεπει να την αλλαζεις καθε 6μηνο η χρονο το πολυ...βοηθαει να χαμηλωνουν οι θερμοκρασιες πολυ!οποτε μετα απο τοσο καιρο πρεπει να καθαρισεις την παλια που εχειξεραθει και να αγορασεις ενα σωληναριο ωστε να βαλεις νεα...υπαρχουν απειρα βιντεο στο utube που θα σου δειξουν με λεπτομερειες τι να κανεις!

οκ!!!! ευχαριστώ πολύ  και πάλι

Δημοσ.

Oχι 6μηνο και χρόνο μωρέ!

Οδοντόπαστα βάζει ή στερεωτικό για μασέλες?  :ph34r:  :P

Κάθε 3 χρόνια μια χαρά είναι, αν είναι επώνυμη πάστα ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...