Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους.

Έχω αποφασίσει να φτιάξω ένα σύστημα υπολογιστή με βάση τον επεξεργαστή ι7 4790κ.

Ως επί το πλείστον θα χρησιμοποιηθεί για εφαρμογές γραφείου,σερφαρισμα στο ίντερνετ

(πολλές καρτέλες ταυτόχρονα ανοιχτές) και live streaming αγώνες.Παιχνίδια τίποτα ιδιαίτερο.

Έχω περάσει την τελευταία  εβδομάδα διαβάζοντας σχόλια και συλλέγοντας πληροφορίες πια μητρική να επιλέξω και έχω βρεθεί σε αδιέξοδο.

Για να μην τα πολυλογώ χρειάζομαι την βοήθεια σας γιατί όπως πάει θα έρθει καλοκαίρι μέχρι να φτιάξω υπολογιστή.

Θέλω ένα σύστημα χωρίς να υπολογίζουμε οθόνη και πληκτρολόγιο 1000 με 1200 ευρώ.

Αξιόπιστο,γρήγορο να μην κολλάει πουθενά.

Μητρική διάβασα ότι καλή επιλογή είναι με chipset z97 εκτός αν έχετε κάτι άλλο να μου προτείνετε.

Μνήμη για αρχή θα βάλω κάποια 16gb άλλα σύντομα θα την αναβαθμίσω σε 32.

SSD σκληρο δισκο για το λειτουργικο

Από την στιγμή που δεν παίζω παιχνίδια αντί για μια καλή κάρτα γραφικών θα ήταν προτιμότερο κάπου άλλου να έπαιρνα κάτι καλύτερο.

Θέλω να έχω την δυνατότητα να συνδέσω 2 monitor.

Δεν θα πειραχτεί καθόλου πιθανόν. και θα αποφασίσω αργότερα για λειτουργικό και antivirus αν θα τα αγοράσω η θα τα κατεβάσω.SSD σκληρό δίσκο για το λειτουργικό

Οι περισσότεροι θα μου πείτε ότι ζητάω υπερβολές και με λιγότερα χρήματα θα κάνω την δουλειά μου και έχετε δίκιο ...άλλα ρε παιδιά έχω αυτό το μικρόβιο τώρα.Να φτιάξω ένα κομμάτι που για τα επόμενα 3-4 χρόνια ότι και να του ζητηθεί να το δώσει και να γουστάρω.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. 

Δημοσ.

εχω την εντυπωση οτι και να θελεις να τελειωσεις το budget,χωρις καρτα γραφικων επανω δεν θα τα καταφερεις.ασε που και ο 4790K ειναι υπερβολη εαν δεν κανεις overclock.τεσπα.

cpu 

CPU INTEL CORE I7-4790K 4.00GHZ LGA1150 - BOX 384.90 €

μητρικη 

MSI Z97S SLI KRAIT EDITION RETAIL 139.31 €

μνημη 

ssd 

κουτι 

τροφοδοτικο 

ψυχτρα επεξεργαστη 

συνολο 

μπααα το παραταω,σερνεται το ιντερνετ.γιατι να μην πας σε καινουργιο 6700K?

• Like 2
Δημοσ.

Δεν παίζω παιχνίδια.Το πολύ κανένα fifa η μπασκετακι!

Κοιτούσα κοντά 2 μέρες στο ίντερνετ για να αποφασίσω για επεξεργαστή και όπου και να κοίταξα τα καλύτερα

σχόλια από χρήστες τα είδα για τον συγκεκριμένο και τον ι5 4690 αν δεν κάνω λάθοςκαι αμεσως μετα τον 5820.

Σίγουρα λόγω σχέσης τιμής και απόδοσης.Νομίζω είναι μια καλή επιλογή ο ι7 για την επόμενη τετραετία

και θα ακολουθήσει τις ανάγκες τις τεχνολογίας.

Απο εκει και επειτα εχω κολησει στο θεμα μητρικης.

Με ποια κριτηρια να διαλεξω?

Δημοσ.

εχω την εντυπωση οτι και να θελεις να τελειωσεις το budget,χωρις καρτα γραφικων επανω δεν θα τα καταφερεις.ασε που και ο 4790K ειναι υπερβολη εαν δεν κανεις overclock.τεσπα.

cpu 

CPU INTEL CORE I7-4790K 4.00GHZ LGA1150 - BOX 384.90 €

μητρικη 

MSI Z97S SLI KRAIT EDITION RETAIL 139.31 €

μνημη 

ssd 

κουτι 

τροφοδοτικο 

ψυχτρα επεξεργαστη 

συνολο 

μπααα το παραταω,σερνεται το ιντερνετ.γιατι να μην πας σε καινουργιο 6700K?

Αυτο ξαναπεστο!!!το ξερω οτι ειναι υπερβολη με τα λιγα που ξερω απο υπολογιστες.

Τεσπα.....η συνθεση που φαινεται στο τελος του μυνηματος ειναι αυτη που προτεινεις?

α)Τελικα μητρικη gigabyte την εμπιστευονται αρκετα βλεπω....πρεπει να ειναι καλη!Εγω μονο τις asus ξερω.

β)Προτεινεις RAM 2x4gb G.Skill Sniper 2133 cl10 DDR3 συν  2X4gb Kingston Hyper X Beast 2400mhz.ΣΥΝΟΛΟ  16GB.

Μπορω να βαλω διαφορετικες ram?Εχω πλεονεκτηματα?

Δημοσ.

http://www.skroutz.gr/s/7397795/Asrock-H170-Pro4S.html

http://www.skroutz.gr/s/7327665/Intel-Core-i7-6700-Box.html

Τα εβαλα απο το eshop για να φενονται καλυτερα. Αν πας σε σκρουτζ ολδ θα βγουν φτηνοτερα. Η καρτα γραφικων ειναι ενδεικτικη. Ευκολα μπορεις να πας σε κατι φτηνοτερο αναλογα με τις αναγκες σου. Διαφορα απο τις μνημες μη περιμενεις να δεις.

• Like 1
Δημοσ.

Έχω αποφασίσει να φτιάξω ένα σύστημα υπολογιστή με βάση τον επεξεργαστή ι7 4790κ.

Ως επί το πλείστον θα χρησιμοποιηθεί για εφαρμογές γραφείου,σερφαρισμα στο ίντερνετ

(πολλές καρτέλες ταυτόχρονα ανοιχτές) και live streaming αγώνες.Παιχνίδια τίποτα ιδιαίτερο.

Μνήμη για αρχή θα βάλω κάποια 16gb άλλα σύντομα θα την αναβαθμίσω σε 32.

Μαλιστα

• Like 5
Δημοσ.

Αυτο ξαναπεστο!!!το ξερω οτι ειναι υπερβολη με τα λιγα που ξερω απο υπολογιστες.

Τεσπα.....η συνθεση που φαινεται στο τελος του μυνηματος ειναι αυτη που προτεινεις?

α)Τελικα μητρικη gigabyte την εμπιστευονται αρκετα βλεπω....πρεπει να ειναι καλη!Εγω μονο τις asus ξερω.

β)Προτεινεις RAM 2x4gb G.Skill Sniper 2133 cl10 DDR3 συν  2X4gb Kingston Hyper X Beast 2400mhz.ΣΥΝΟΛΟ  16GB.

Μπορω να βαλω διαφορετικες ram?Εχω πλεονεκτηματα?

Οχι οχι αυτα που βλεπεις στο τελος του μηνυματος μου ειναι ο υπολογιστης που εχω εγω.η υπογραφη μου με λιγα λογια.

Δημοσ.

οι ειρωνειες καλο ειναι να λειπουν.υπαρχουν χρηστες που δεν γνωριζουν να ισορροπουν την συνθεση που θελουν με βαση την χρηση τους

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...