MechaCorn Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Σημερα αρχισα το βαψιμο του κουτιου. Σε πρωτη φαση περασα μια παχια στρωση ασταρι και αυριο που θα στεγνωσει θα αρχισω το τριψιμο με το γυαλοχαρτο. Στη φωτο φαινονται καποια αβαφα σημεια τα οποια θα ολοκληρωσω μαλλον αυριο.Οποιος θελει ας πατησει like ή να κανει comment στο thread του διαγωνισμου http://community.coo...69-razors-edge/ Πολυ καλή δουλειά και προσεγμένη, όταν το τελειωσεις θα το κρατήσεις ή σκεφτεσαι να πουλήσεις το κουτί ή το design του; Δεν αστειευομαι, πιστεύω πως είναι μία ιδέα που αξίζει να υλοποιηθεί από μία μεγάλη εταιρεία του χώρου και να τεθεί σε μαζική παραγωγή για το ευρυ κοινό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeSmirlis Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Ηρακλη, ερωτηση: το mobo πως θς στερεωθει? Εχω δει τo plexi αλλα δεν παρατηρησα κατι για το στερεωμα της μητρικης! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iraklis19871 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Ηρακλη, ερωτηση: το mobo πως θς στερεωθει? Εχω δει τo plexi αλλα δεν παρατηρησα κατι για το στερεωμα της μητρικης! Η μητρικη με την καρτα γραφικων ειναι καθετες μεταξυ τους οποτε, θα κραταει η μια την αλλη ορθια, επισης θα παω σε solid tubing οποτε και αυτα θα παρεχουν εξτρα στηριξη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeSmirlis Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Μονο να κλειδωσει γερα η καρτα γραφικων πανω στην pcie και θα ειναι καλα. Σιγουρα το petg θα παρεχει στηριξη, ομως περιμενουμε το τελικο αποτελεσμα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Moderators Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Η μητρικη με την καρτα γραφικων ειναι καθετες μεταξυ τους οποτε, θα κραταει η μια την αλλη ορθια, επισης θα παω σε solid tubing οποτε και αυτα θα παρεχουν εξτρα στηριξη. Γνωμη μου επειδη εχω ασχοληθει με διαφορες τετοιες κατασκευες αν θελεις να μην φεναιτε πολυ με διαφανο πλεξι κανε καποιο στιριγμα για την μητρικη μην βασιστεις στην καρτα γραφικων και τους σωληνες γιατι οι PETG ειναι ευκολο να βγουν απο τα ρακορ με τον καιρο αν τραβανε βαρος 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iraklis19871 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Γνωμη μου επειδη εχω ασχοληθει με διαφορες τετοιες κατασκευες αν θελεις να μην φεναιτε πολυ με διαφανο πλεξι κανε καποιο στιριγμα για την μητρικη μην βασιστεις στην καρτα γραφικων και τους σωληνες γιατι οι PETG ειναι ευκολο να βγουν απο τα ρακορ με τον καιρο αν τραβανε βαρος Το σκεφτομαι και θα το δω στην πορεια πιθανον θα φτιαξω κατι σαν mb backplate για να το συνδυασω με cable management Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iraklis19871 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Μετα απο πολυ τριψιμο καταφερα να λειανω το ασταρι, το case ειναι ετοιμο για βαψιμο και μενει μονο το ειδος της υφης του χρωματος που θα βαψω 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntemian Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Τι χρώμα σκέφτεσε να το βάψεις? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iraklis19871 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Τι χρώμα σκέφτεσε να το βάψεις? Ασπρο αλλα δεν ξερο αν θα ειναι ασπρο λειο γυαλιστερο η textured η ασπρο απο το πλαστι ντιπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Moderators Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Ασπρο αλλα δεν ξερο αν θα ειναι ασπρο λειο γυαλιστερο η textured η ασπρο απο το πλαστι ντιπ Επειδη τα plasti dip τα δουλευψα αρκετα μην πας σε ασπρο για τετοια κατασκευη λερωνει ευκολα και γενικοτερα το plasti dip ειναι σαν μαγνητης για την σκονη και καθαριζει δυσκολα λογο υφης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntemian Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Λευκό ματ καλύτερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iraklis19871 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Σημερα μετα απο αρκετες μερες απουσιας καταφερα να βαψω το πρωτο χερι χρωματος. Γενικα δεν εχω μεγαλη εμπειρια σε βαφες με πιστολι και υπαρχουν καποιες ατελειες. Ευτυχως ομως δεν ειναι κατι το τραγικο και μολις στεγνωσει το χρωμα με ενα ψιλο γυαλοχαρτο θα τις εξαφανισω και θα συνεχισω την δουλεια 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iraklis19871 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Μετα απο αρκετες μερες απουσιας εξαιτιας αυξημενου φορτου εργασιας καταφερα να ολοκληρωσω το βαψιμο του case και να βαλω πανω τα δυο ψυγεια της υδροψυξης.Τις επομενες μερες θα αρχισω σιγα σιγα να δουλευω πιο εντατικα πανω στο κουτι μιας και το δυσκολο κομματι τελειωσε και αρχιζει να μπαινει το hardware. 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iraklis19871 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Σημερα μετα απο αρκετες μερες απουσιας καταφερα να βαλω τα κομματια για να κρυψω τις ασχημες κολλησεις της ηλεκτροκολλησης.Αριστερα φαινεται πως ειναι καλυμενο ενω δεξια οχιΕπισης καταφερα να το παω στο σπιτι μου το κουτι και να το στησω με αληθινο hardware για να παρω μια ιδεα το πως θα δειχνει. 13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iraklis19871 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπερα σε ολη την κοινοτητα το Insomnia. Μετα απο 2 χρονια αποφασισα να επαναφερω το Project Log μου στην ζωη. Η αληθεια ειναι οτι ξεκινησε πολλα υποσχομενο αλλα στην τελικη ευθεια εμεινε στα στασιμοτητα για διαφορους παραγοντες. Παρολα αυτα ποτε δεν το παρατησα τελειως αλλα η προοδος του ηταν πολυ μικρη. Εφτασε ο καιρος ομως να ολοκληρωθει γιατι μετα απο 10χρονια + ηρθε η ωρα να κανω ενα δωρακι στον ευατο μου. Αυτη την στιγμη που μιλαμε εχει γινει η παραγγελεια του hardware και θα αποτελειτε απο αυτα τα 2 βασικα κομματια Μιλαμε για 2 υλοποιησεις απο την Αοrus, την κορυφαια z390 mobo και την RTX 2080Ti και οι 2 με ενσωματομενο waterblock. H υπολοιπη υδροψυξη θα ειναι απο την ΕΚ και εχουμε τα εξης (δειτε συννημενα) Το υπολοιπο hardware einai i9 9900k, 32 Gb corsair dominator platinum, seasonic 1000w titanum PSU και 2 970 evo m2 ssd's Οθονη επελεξα τη LG 34GK950G Μεσα στις επομενες εβδομαδες ελπιζω να αρχισω να μαζευω σιγα σιγα το hardware διοτι τα κομματια ειναι δυσευρετα και εχουν μεγαλο χρονο παραδοσης. Ευχαριστω Ηρακλης Επεξ/σία 12 Φεβρουαρίου 2019 από iraklis19871 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα