Προς το περιεχόμενο

[Scratch Build][Worklog]The Razor's Edge

iraklis19871

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σημερα αρχισα το βαψιμο του κουτιου. Σε πρωτη φαση περασα μια παχια στρωση ασταρι και αυριο που θα στεγνωσει θα αρχισω το τριψιμο με το γυαλοχαρτο. Στη φωτο φαινονται καποια αβαφα σημεια τα οποια θα ολοκληρωσω μαλλον αυριο.BEl3Loq.jpgΟποιος θελει ας πατησει like ή να κανει comment στο thread του διαγωνισμου http://community.coo...69-razors-edge/

Πολυ καλή δουλειά και προσεγμένη, όταν το τελειωσεις θα το κρατήσεις ή σκεφτεσαι να πουλήσεις το κουτί ή το design του; Δεν αστειευομαι, πιστεύω πως είναι μία ιδέα που αξίζει να υλοποιηθεί από μία μεγάλη εταιρεία του χώρου και να τεθεί σε μαζική παραγωγή για το ευρυ κοινό.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 127
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ηρακλη, ερωτηση: το mobo πως θς στερεωθει? Εχω δει τo plexi αλλα δεν παρατηρησα κατι για το στερεωμα της μητρικης!

Η μητρικη με την καρτα γραφικων ειναι καθετες μεταξυ τους οποτε, θα κραταει η μια την αλλη ορθια, επισης θα παω σε solid tubing οποτε και αυτα θα παρεχουν εξτρα στηριξη.

• Like 1

Μονο να κλειδωσει γερα η καρτα γραφικων πανω στην pcie και θα ειναι καλα. Σιγουρα το petg θα παρεχει στηριξη, ομως περιμενουμε το τελικο αποτελεσμα!

• Moderators

Η μητρικη με την καρτα γραφικων ειναι καθετες μεταξυ τους οποτε, θα κραταει η μια την αλλη ορθια, επισης θα παω σε solid tubing οποτε και αυτα θα παρεχουν εξτρα στηριξη.

Γνωμη μου επειδη εχω ασχοληθει με διαφορες τετοιες κατασκευες αν θελεις να μην φεναιτε πολυ με διαφανο πλεξι κανε καποιο στιριγμα για την μητρικη μην βασιστεις στην καρτα γραφικων και τους σωληνες γιατι οι PETG ειναι ευκολο να βγουν απο τα ρακορ με τον καιρο αν τραβανε βαρος

• Like 1

Γνωμη μου επειδη εχω ασχοληθει με διαφορες τετοιες κατασκευες αν θελεις να μην φεναιτε πολυ με διαφανο πλεξι κανε καποιο στιριγμα για την μητρικη μην βασιστεις στην καρτα γραφικων και τους σωληνες γιατι οι PETG ειναι ευκολο να βγουν απο τα ρακορ με τον καιρο αν τραβανε βαρος

Το σκεφτομαι και θα το δω στην πορεια πιθανον θα φτιαξω κατι σαν mb backplate για να το συνδυασω με cable management

Μετα απο πολυ τριψιμο καταφερα να λειανω το ασταρι, το case ειναι ετοιμο για βαψιμο και μενει μονο το ειδος της υφης του χρωματος που θα βαψω

qTTdUcj.jpg

• Like 9

• Moderators

Ασπρο αλλα δεν ξερο αν θα ειναι ασπρο λειο γυαλιστερο η textured η ασπρο απο το πλαστι ντιπ

Επειδη τα plasti dip τα δουλευψα αρκετα μην πας σε ασπρο για τετοια κατασκευη λερωνει ευκολα και γενικοτερα το plasti dip ειναι σαν μαγνητης για την σκονη και καθαριζει δυσκολα λογο υφης

Σημερα μετα απο αρκετες μερες απουσιας καταφερα να βαψω το πρωτο χερι χρωματος. Γενικα δεν εχω μεγαλη εμπειρια σε βαφες με πιστολι και υπαρχουν καποιες ατελειες. Ευτυχως ομως δεν ειναι κατι το τραγικο και μολις στεγνωσει το χρωμα με ενα ψιλο γυαλοχαρτο θα τις εξαφανισω και θα συνεχισω την δουλεια ;)

0f7hv3U.jpg

JDPCMLH.jpg

• Like 6

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Μετα απο αρκετες μερες απουσιας εξαιτιας αυξημενου φορτου εργασιας καταφερα να ολοκληρωσω το βαψιμο του case και να βαλω πανω τα δυο ψυγεια της υδροψυξης.

94UzYbu.jpg

jR5PGMI.jpg

SoHnnQO.jpg

3FWDPCL.jpg

jOtOXr1.jpg

Τις επομενες μερες θα αρχισω σιγα σιγα να δουλευω πιο εντατικα πανω στο κουτι μιας και το δυσκολο κομματι τελειωσε και αρχιζει να μπαινει το hardware.

• Like 9

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Σημερα μετα απο αρκετες μερες απουσιας καταφερα να βαλω τα κομματια για να κρυψω τις ασχημες κολλησεις της ηλεκτροκολλησης.

Αριστερα φαινεται πως ειναι καλυμενο ενω δεξια οχι

EnqaUEz.jpg

Επισης καταφερα να το παω στο σπιτι μου το κουτι και να το στησω με αληθινο hardware για να παρω μια ιδεα το πως θα δειχνει.

QfPhhWp.jpg

pTJr0gv.jpg

• Like 13

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα σε ολη την κοινοτητα το Insomnia.

Μετα απο 2 χρονια αποφασισα να επαναφερω το Project Log μου στην ζωη. Η αληθεια ειναι οτι ξεκινησε πολλα υποσχομενο αλλα στην τελικη ευθεια εμεινε στα στασιμοτητα για διαφορους παραγοντες. Παρολα αυτα ποτε δεν το παρατησα τελειως αλλα η προοδος του ηταν πολυ μικρη.

Εφτασε ο καιρος ομως να ολοκληρωθει γιατι μετα απο 10χρονια + ηρθε η ωρα να κανω ενα δωρακι στον ευατο μου. 

Αυτη την στιγμη που μιλαμε εχει γινει η παραγγελεια του hardware και θα αποτελειτε απο αυτα τα 2 βασικα κομματια 

2018102218552835_big.pngaHR0cDovL21lZGlhLmJlc3RvZm1pY3JvLmNvbS9H

Μιλαμε για 2 υλοποιησεις απο την Αοrus, την κορυφαια z390 mobo και την RTX 2080Ti και οι 2 με ενσωματομενο waterblock.

H υπολοιπη υδροψυξη θα ειναι απο την ΕΚ και εχουμε τα εξης (δειτε συννημενα)

Το υπολοιπο hardware einai i9 9900k, 32 Gb corsair dominator platinum, seasonic 1000w titanum PSU και 2 970 evo m2 ssd's

Οθονη επελεξα τη LG 34GK950G

20181228145252_lg_34gk950g.jpeg

Μεσα στις επομενες εβδομαδες ελπιζω να αρχισω να μαζευω σιγα σιγα το hardware διοτι τα κομματια ειναι δυσευρετα και εχουν μεγαλο χρονο παραδοσης.

Ευχαριστω
Ηρακλης 

Untitled.png

Επεξ/σία από iraklis19871
  • Like 5

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...