GeorgeSmirlis Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Σιγουρα ανυπομονουμε ολοι να το τελειωσεις! Μπραβο για τον κοπο και το μερακι σου!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iraklis19871 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Χθες ήταν ημέρα αγορών. Με μια βόλτα στα μαγαζία αγόρασα ένα διακοπτάκι για να κόβω το ρεύμα από την πίσω πλευρά του case.Μόλις γύρισα σπίτι με περίμενε η παραγγελεία μου από αθήνα. Μετά από πολύ ψάξιμο κατάφερα να βρώ mesh για να καλύψω την αριστερή και δεξία πλευρά του case, η οπόια δεν κοστίζει μία περιουσία και μοίαζει με αυτήν που χρησιμοποιείται στα pc cases. Οποίς θέλει πληροφορίες για το από που αγόρασα το mesh, μπορεί να μου στείλει στο ινμποξ. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iraklis19871 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Μετά την εγκατάσταση του βύσματος για το καλώδιο τροφοδοσίας, πέρασα και το διακοπτάκι που κλείνει το ρεύμα. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iraklis19871 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Μετά από πολλές μέρες τριψίματος στοκαρίσματος και παλι από την αρχή κατάφερα να φτάσω σε ένα ικανοποιητικό αποτέλεσμα. Όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες οι περισσότερες ραφες της ηλεκτροκόλησης και οι γρατζουνίες είναι αόρατες. Επίσης ασχολήθηκα λίγο και με το άστρωμα του ενός radiator, το οποίο μου άφησε λίγες ατέλειες γιατι δεν έτριψα καλά το υπόστρωμα. Ελπίζω με λίγο γυαλόχαρτο όταν στεγνώσει θα είμαστε κομπλε. 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iraklis19871 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Σήμερα είχαμε παραλαβές από Γερμανίας πλευρά. Αύριο αν όλα πάνε καλά θα δουλέψουμε στο case stand !! 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iraklis19871 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Σημερα δουλεψα με το case stand. Μετα απο αρκετες δοκιμες κατασταλαξα σε αυτο το σχεδιο. Μπορει στο μελλον να αλλαξει αλλα προς το παρον θα δουλεψω με αυτο.Το κατω κομματι του stand αποτελειται απο ενα μασιφ κομματι σιδερο το οποίο θα δινει σταθεροτητα στο case και τα αλλα 2 κομματια θα ειναι σαν βασεις οπου θα καθεται το case πανω. 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iraklis19871 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Καλημέρα σε όλη την κοινώτητα του Insomnia.gr Μετά από αρκετή σκέψη αποφασισα να αφησω την οδο της ηλεκτροστατικης βαφης και να βαψω το case μονος μου. Γνωριζω οτι η ηλεκτροστατικη βαφη εχει καλυτερα αποτελεσματα, αλλα επειδη εχω αρκετη εμπειρια με βαφες αυτοκινητων κτλ αποφασισα να το βαψω μονος μου. Το color scheme θα ειναι ασπρο μαυρο και κοκκινο και προς το παρον το μονο που εχω βαψει ειναι το Ι/Ο bracket. Γενικα πρεπει να ξερει κανεις οτι οταν βαφει με σπρει πρεπει να ειναι προετοιμασμενος μια πολυ δυσκολη δουλεια αν θελει η βαφη του να εχει αποτελεσμεατα. Το Α και το Ω ειναι η σωστη προετοιμασια και η υπομονη. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AnonymousHD Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Πολύ ωραιος... Θέλει υπομονή το σπρέι και κάμποσα χέρια...εγώ το κομματάκι που εβαψα το περνουσα και γυαλοχαρτο μετά από κάθε χερι... Έχει πολύ φασαρία και από αντοχη δε συγκρίνεται με ηλεκτροστατικη... Αλλά έχεις την ευχαρίστηση ότι το κάνεις μόνος σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iraklis19871 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Πολύ ωραιος... Θέλει υπομονή το σπρέι και κάμποσα χέρια...εγώ το κομματάκι που εβαψα το περνουσα και γυαλοχαρτο μετά από κάθε χερι... Έχει πολύ φασαρία και από αντοχη δε συγκρίνεται με ηλεκτροστατικη... Αλλά έχεις την ευχαρίστηση ότι το κάνεις μόνος σου Δεν ανησυχω, εχω αρκετα μεγαλη εμπειρια με βαφες αυτοκινητων και μετα απο καιρο επιασα στα χερια μου ενα παλιο Prodigy που ειχα βαψει και το ειχα παρατημενο εξω 2 χρονια και ακομα είναι τζιτζιλονι. Τωρα παμε στο ζουμι της υποθεσης. Αποφασισα για τον φωτισμο του case να χρησιμοποιησω το NZXT HUE+ Εχει κανεις σας εμπειρια απο την ποιοτητα των led της NZXT ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iraklis19871 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Αρχισα σιγα σιγα να προσαρμοζω όλα τα κομματια πανω στο case για να δω το τι χωρος απομένει για το hardware και τι περιθωρια έχω για cable management. Εδω μπορειτε να δειτε πως ενωνετε η βαση με το υπολοιπο case. Επειδη το κουτι θα βρισκεται στο πατωμα εφτιαξα μια αρκετά βαρια βαση για να μην κουνιεται και αναποδογυριζει. Μελλοντικα αν αποφασισω να το τοποθετησω σε γραφειο σκοπευω να φτιαξω μια desktop βαση, αρκετα πιο ελαφρια. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Serbinhio Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Φίλε θεός, χαράς το κουράγιο σου...Αναμένω για το τελικό αποτέλεσμα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeSmirlis Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Πολυ ωραιο το μπροστα μερος με το 360αρι ψυγειο. Περιμενω να το δω τελειωμενο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iraklis19871 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Πολυ ωραιο το μπροστα μερος με το 360αρι ψυγειο. Περιμενω να το δω τελειωμενο! Για την ακριβεια τα ψυγεια ειναι αριστερα και δεξια του case και αυτος ειναι 420 rad (3 x 140mm) και 86mm παχος !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeSmirlis Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Ωραια, σε ευχαριστω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iraklis19871 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Καλησπερα σε όλους.Αποφασισα να βαψω το ενα ψυγειο της υδροψυχης. Ειμαι φαν των ασπρων ψυγειων και αποφασισα σε αυτο το Project να δοκιμασω με ασπρο χρωμα.Μπορω να πω οτι το αποτελεσμα βγηκε πολυ καλο, τωρα περιμενω μερικες μερες να στεγνωσει καλα και μετα εχει σειρα το βερνικομα. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα