Προς το περιεχόμενο

[Scratch Build][Worklog]The Razor's Edge

iraklis19871

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 127
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Χθες ήταν ημέρα αγορών. Με μια βόλτα στα μαγαζία αγόρασα ένα διακοπτάκι για να κόβω το ρεύμα από την πίσω πλευρά του case.

iRbYwOY.jpg

Μόλις γύρισα σπίτι με περίμενε η παραγγελεία μου από αθήνα. Μετά από πολύ ψάξιμο κατάφερα να βρώ mesh για να καλύψω την αριστερή και δεξία πλευρά του case, η οπόια δεν κοστίζει μία περιουσία και μοίαζει με αυτήν που χρησιμοποιείται στα pc cases. Οποίς θέλει πληροφορίες για το από που αγόρασα το mesh, μπορεί να μου στείλει στο ινμποξ.

JzBJPlK.jpg
tAmSZRH.jpg
c8oDHG6.jpg

• Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μετά από πολλές μέρες τριψίματος στοκαρίσματος και παλι από την αρχή κατάφερα να φτάσω σε ένα ικανοποιητικό αποτέλεσμα. Όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες οι περισσότερες ραφες της ηλεκτροκόλησης και οι γρατζουνίες είναι αόρατες.

xNt0Rxe.jpg
h6azaNX.jpg
2xxOVoi.jpg
HbxvtJd.jpg

Επίσης ασχολήθηκα λίγο και με το άστρωμα του ενός radiator, το οποίο μου άφησε λίγες ατέλειες γιατι δεν έτριψα καλά το υπόστρωμα. Ελπίζω με λίγο γυαλόχαρτο όταν στεγνώσει θα είμαστε κομπλε.

Nju7yud.jpg
Rlt9z6x.jpg

• Like 8

Σημερα δουλεψα με το case stand. Μετα απο αρκετες δοκιμες κατασταλαξα σε αυτο το σχεδιο. Μπορει στο μελλον να αλλαξει αλλα προς το παρον θα δουλεψω με αυτο.

Το κατω κομματι του stand αποτελειται απο ενα μασιφ κομματι σιδερο το οποίο θα δινει σταθεροτητα στο case και τα αλλα 2 κομματια θα ειναι σαν βασεις οπου θα καθεται το case πανω.

ZwJXbpy.jpg
SipZYGa.jpg
HkfIAfR.jpg
ij66Oyh.jpg
idczLWq.jpg
2f4SciD.jpg
  • Like 11

Καλημέρα σε όλη την κοινώτητα του Insomnia.gr

Μετά από αρκετή σκέψη αποφασισα να αφησω την οδο της ηλεκτροστατικης βαφης και να βαψω το case μονος μου. Γνωριζω οτι η ηλεκτροστατικη βαφη εχει καλυτερα αποτελεσματα, αλλα επειδη εχω αρκετη εμπειρια με βαφες αυτοκινητων κτλ αποφασισα να το βαψω μονος μου.

Το color scheme θα ειναι ασπρο μαυρο και κοκκινο και προς το παρον το μονο που εχω βαψει ειναι το Ι/Ο bracket. Γενικα πρεπει να ξερει κανεις οτι οταν βαφει με σπρει πρεπει να ειναι προετοιμασμενος μια πολυ δυσκολη δουλεια αν θελει η βαφη του να εχει αποτελεσμεατα. Το Α και το Ω ειναι η σωστη προετοιμασια και η υπομονη.

spwAlUt.jpg
  • Like 6

Πολύ ωραιος...

Θέλει υπομονή το σπρέι και κάμποσα χέρια...εγώ το κομματάκι που εβαψα το περνουσα και γυαλοχαρτο μετά από κάθε χερι...

Έχει πολύ φασαρία και από αντοχη δε συγκρίνεται με ηλεκτροστατικη...

Αλλά έχεις την ευχαρίστηση ότι το κάνεις μόνος σου :)

Πολύ ωραιος...

Θέλει υπομονή το σπρέι και κάμποσα χέρια...εγώ το κομματάκι που εβαψα το περνουσα και γυαλοχαρτο μετά από κάθε χερι...

Έχει πολύ φασαρία και από αντοχη δε συγκρίνεται με ηλεκτροστατικη...

Αλλά έχεις την ευχαρίστηση ότι το κάνεις μόνος σου :)

Δεν ανησυχω, εχω αρκετα μεγαλη εμπειρια με βαφες αυτοκινητων και μετα απο καιρο επιασα στα χερια μου ενα παλιο Prodigy που ειχα βαψει και το ειχα παρατημενο εξω 2 χρονια και ακομα είναι τζιτζιλονι.

Τωρα παμε στο ζουμι της υποθεσης. Αποφασισα για τον φωτισμο του case να χρησιμοποιησω το NZXT HUE+ 

Εχει κανεις σας εμπειρια απο την ποιοτητα των led της NZXT ?

Αρχισα σιγα σιγα να προσαρμοζω όλα τα κομματια πανω στο case για να δω το τι χωρος απομένει για το hardware και τι περιθωρια έχω για cable management.

uaefwaf.jpg
qO0kidR.jpg

Εδω μπορειτε να δειτε πως ενωνετε η βαση με το υπολοιπο case. Επειδη το κουτι θα βρισκεται στο πατωμα εφτιαξα μια αρκετά βαρια βαση για να μην κουνιεται και αναποδογυριζει. Μελλοντικα αν αποφασισω να το τοποθετησω σε γραφειο σκοπευω να φτιαξω μια desktop βαση, αρκετα πιο ελαφρια.

M6YGPA7.jpg
  • Like 5

Πολυ ωραιο το μπροστα μερος με το 360αρι ψυγειο. Περιμενω να το δω τελειωμενο!

Για την ακριβεια τα ψυγεια ειναι αριστερα και δεξια του case και αυτος ειναι 420 rad (3 x 140mm) και 86mm παχος !!!

Καλησπερα σε όλους.

Αποφασισα να βαψω το ενα ψυγειο της υδροψυχης. Ειμαι φαν των ασπρων ψυγειων και αποφασισα σε αυτο το Project να δοκιμασω με ασπρο χρωμα.

hUypejB.jpg

Μπορω να πω οτι το αποτελεσμα βγηκε πολυ καλο, τωρα περιμενω μερικες μερες να στεγνωσει καλα και μετα εχει σειρα το βερνικομα.

• Like 5

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...