Προς το περιεχόμενο

[Scratch Build][Worklog]The Razor's Edge

iraklis19871

Προτεινόμενες αναρτήσεις

μέσα σε ένα τομέα που αναπαράγοντε τα ίδια και τα ίδια περσυνά ξινά σταφύλια απο τους ίδιους και τους ίδιους είσαι πραγματικά όαση, ένα πρότζεκτ όπως πρέπει, απο την αρχή έως το τέλος (ελπίζω) συνέχισε την καλή δουλειά φιλε μου, και όπως σου είπαν ποιό πάνω στείλε κάποια δείγματα φωτό, σχέδια, κτλ ποιός ξέρει ίσως βγάλεις κάποια χρήματα.

προσωπικά πλέον στον τομέα overclocking & case modding μπαίνω μόνο για το thead σου

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 127
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

^Βασιλη σε βρισκω λιγο αδικο ως προς τους υπολοιπους που ποσταρουν στο νημα overclocking & case modding οπως λες.

δυστηχως δεν εχουμε ολοι ουτε τον χρονο ουτε τον χωρο για να ξεκινησουμε ενα τετοιο build απο την αρχη.

τεσπα κατι ηθελα να πω και το ειπα.peace.

• Like 7

Ωραίος, προχωράει καλά βλέπουμε! Συνέχισε! Δώσε πόνο! Καλες γιορτές και καλά Χριστούγεννα!

εχεις ταλεντο φιλε , αν ησουνα σε αλλη χωρα  τωρα θα σχεδιαζες για κολοσσους

μέσα σε ένα τομέα που αναπαράγοντε τα ίδια και τα ίδια περσυνά ξινά σταφύλια απο τους ίδιους και τους ίδιους είσαι πραγματικά όαση, ένα πρότζεκτ όπως πρέπει, απο την αρχή έως το τέλος (ελπίζω) συνέχισε την καλή δουλειά φιλε μου, και όπως σου είπαν ποιό πάνω στείλε κάποια δείγματα φωτό, σχέδια, κτλ ποιός ξέρει ίσως βγάλεις κάποια χρήματα.

προσωπικά πλέον στον τομέα overclocking & case modding μπαίνω μόνο για το thead σου

^Βασιλη σε βρισκω λιγο αδικο ως προς τους υπολοιπους που ποσταρουν στο νημα overclocking & case modding οπως λες.

δυστηχως δεν εχουμε ολοι ουτε τον χρονο ουτε τον χωρο για να ξεκινησουμε ενα τετοιο build απο την αρχη.

τεσπα κατι ηθελα να πω και το ειπα.peace.

Ευχαριστώ παιδιά για τα καλά σας λόγια, ακόμα το ''άθλημα'' του case modding είναι νέο στην Ελλάδα και αν πλησιάσεις κάποια εταιρία για βοήθεια σε κοιτάνε σαν εξωγήινο. Ελπίζω σίγα σιγά να ξεκινήσουν περισσότερα projects σε αυτό το φόρουμ για να μεγαλώσει η κοινότητα.

• Like 2

Μέτα από πολλές δοκιμές αποφάσισα ότι έτσι θα τοποθετήσω το τροφοδοτικό στο εσωτερικό του case. Όπως είχα πει σε παλιότερο πόστ, αυτό είναι ένα κανονικού μεγέθους corsair 1500i, ενός από τα μεγαλύτερα τροφοδοτικα της αγορας, οπότε πιστεύω ότι και να βάλω μελλοντικά μέσα θα είμαστε εντάξει.

v8C7sy7.jpg

Περισσότερο progress μετά από τις γιορτές.

Καλή χρονία σε όλους.

• Like 4

ok αποψη σου δεν λεω.αλλα καλο θα ηταν να μην κραζεις τον κοσμο.αν κατι δεν σου αρεσει η κατι λειπει απο αυτο που θελεις να δεις ξεκίνα καντω εσυ να σου φυγη και τον γαμώτο που λενε.

ok αποψη σου δεν λεω.αλλα καλο θα ηταν να μην κραζεις τον κοσμο.αν κατι δεν σου αρεσει η κατι λειπει απο αυτο που θελεις να δεις ξεκίνα καντω εσυ να σου φυγη και τον γαμώτο που λενε.

Πρωτα πρωτα να πουμε μπραβο σε ανθρωπους που εχουν το χρονο την διαθεση την αγαπη την ορεξη το παθος για το case moding...Δυστυχως η αποψη του φιλου ειναι λαθος υπαρχουν και αλλα Threads με Case Moding απο ανθρωπους που προσπαθουν και καταφερνουν εστω και με λιγοστα χρηματα να μπουν στο τρυπακι του Case Moding.Nαι καποια κουτια αναπαραγονται οπως το κλασικο ROG Theme με SP Corsair faνακια ROG μητρικη κοκκινες μνημες κοκκινα Sleeve καλωδια...Τρεξε λιγο πισω στο θεμα η παρε καφεδακι και μπες στο Thread" Δειξτε το κουτι σας" υπαρχουν πολυ ομορφια κουτια.

• Like 2

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους.

Γύρισα από το ταξίδι που ήμουν στην Βουδαπέστη και αποφάσισα να δουλέψω με το case. Δυστυχώς χάλασε η ηλεκτροκόληση μου και δεν κατάφερα να κάνω τίποτα :(

7ZXsn5C.jpg

Αυτή ήταν η θέα που είχα από το ξενοδοχείο.
MfLoEDF.jpg

• Like 7

Πολυ ωραια θεα πλακα πλακα. Συνεχισε την καλη δουλεια. Τωρα να χαλασει η πουτ@@α η ηλεκτροκολληση δεν νομιζω να σε βαλει κατω!

• Like 1

Πολυ ωραια θεα πλακα πλακα. Συνεχισε την καλη δουλεια. Τωρα να χαλασει η πουτ@@α η ηλεκτροκολληση δεν νομιζω να σε βαλει κατω!

Κάθε εμπόδιο και σε καλό, τελικά μετά από εκτεταμένο service κατάφερα να την κάνω να δουλεύει καλύτερα από πριν. Την δοκίμασα στο bottom piece και όλα πήγαν τέλεια. Σε αυτή την φάση έχω σχεδόν τελείωσει με τα μεγάλα κομμάτια του case και το μόνο που μένουν είναι διάφορα μικρο-εξαρτήματα τα οποία θα τα φτίαξω στην πορεία.

HBYgcrS.jpg

• Like 2

Συνεχίζεται το τρίψιμο, αστάρωμα και κόλλημα.

x9XinuV.jpg
u2d7pK0.jpg
DdiDAH5.jpg

Όπως μπορείτε να δείτε το PSU δεν εμποδίζει καθόλου το I/O της motherboard. Σε λίγες μέρες λογικά θα κάνω ένα test fit το pc μου για να δω πως κάθονται τα εξαρτήματα πάνω και θα αρχίσω το τρύπημα. Ακόμα δεν έχω αποφασίσει το color theme, αλλά λογικά πάμε για άσπρο περλέ χρώμα, με κόκκινες και μαύρες λεπτομέρειες.
  • Like 2

Σήμερα κατάφερα να ολοκληρώσω το πορτάκι που κλείνει το εσωτερικό του case. Μετά από πολύ παίδεμα κόλλησα τους 2 μεντεσέδες και το μαγνητάκι που κρατάει το πορτάκι κλειστό.

DcH2wF8.jpg
Ou9Rrst.jpg

Επίσης έδωσα και την παραγγελία μου στην aquatuning με μερικά Noctua fans κτλ.

n3xxXLe.png

• Like 9

Καλησπέρα σε όλη την κοινότητα του Insomnia.

Σήμερα άνοιξα την τρύπα που θα μπει το Power plug. Το αποτέλεσμα νομίζω βγήκε πολύ ωραίο νομίζω.

hxTe9hT.jpg
cr6C5m3.jpg

• Like 5

Δεν θα εχεις πρόβλημα με χοντρα καλωδια psu που δεν θα λυγίζουν;

Υπαρχουν 2 ειδών power cables. Αυτά με την γωνία και τα κλασσικά ίσια, το γωνιακό μπαίνει άνετα έτσι όπως είναι το case αυτή τη στιγμή. Παρόλα αυτά μελλοντικά θα φτίαξω για το case πόδια οπότε θα μπαίνει και το ίσιο δίχως πρόβλημα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...