iraklis19871 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε όλη την κοινότητα του Insomnia.gr Ονομάζομαι Ηρακλής και αποφάσισα να παρουσιάσω το worklog από το case που φτιάχνω αυτή τη στιγμή. Το όλο project ξεκίνησε πριν περίπου ένα χρόνο, αλλά είχε αρκετές καθυστερήσεις οι οποίες ευτυχώς τώρα πια δεν υπάρχουν. Sponsor του project είναι η http://www.aquatuning.de/ , οποία μου έστειλε 2 ψυγεία και είχε εκφράσει ενδιαφέρον η EK waterblocks, αλλά λόγω των καθυστερήσεων είμαστε σε στάση αναμονής. Ακολουθούν 2 πρόχειρα sketchup. To case θα αποτελείτε από 2 χιλιοστά μεταλλικά φύλλα και στο τέλος θα γίνει επικάλυψη με ηλεκτροστατική βαφή. Τη στιγμή που μιλάμε έχω ολοκληρώσει τον εξωτερικό σκελετό και αναμένω μερικά ακόμα κομμάτια τις επόμενες μέρες για να συνεχίσω την ηλεκτροσυγκόλληση. Ελπίζω να σας αρέσει η πρόοδος μέχρι στιγμής και σκοπεύω να ενημερώνω όσο πιο συχνά μπορώ το worklog. Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2015 από iraklis19871 23 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cmour79 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 είχα δει το Project σου στο bit-tech, πολύ καλή δουλειά και ωραίο design.. Ελπίζω τώρα να το δούμε και ολοκληρωμένο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iraklis19871 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Σήμερα έφτιαξα μερικά ακόμα κομμάτια. Σύντομα περισσότερες φώτο. 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iraklis19871 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Η σημερινή μέρα ήταν αρκετά πολυάσχολη.Ολοκλήρωσα την περισσότερη συναρμολόγηση του case, καθώς επίσης δούλεψα και λίγο το ένα radiator holder. 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
βασίλης33 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Μακαρι να υπηρχε ενα ραβδακι και να μπορουσα να το εβλεπα τελειωμενο. πολλα μπραβο για την προσπαθεια. Keep up the good work Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iraklis19871 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Μακαρι να υπηρχε ενα ραβδακι και να μπορουσα να το εβλεπα τελειωμενο. πολλα μπραβο για την προσπαθεια. Keep up the good work Υπομονή φίλε μου. Η χαρά του modding είναι η διαδρομή και όχι το αποτέλεσμα, το οποίο είμαι σίγουρος δεν θα σας απαγοητευσει. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iraklis19871 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Σήμερα κατάφερα να δουλέψω τα radiator brackets. Είναι πολύ δύσκολη δουλεία, αλλά νομίζω το αποτέλεσμα βγήκε ικανοποιητικό. Και ένα γρήγορο test fit πάνω στο case 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iraklis19871 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Σήμερα βρήκα έναν εύκολο τρόπο για να ανοίξω τις τρύπες του radiator, χωρίς περιθώρια λάθους. Το μόνο που χρειάζεται είναι λίγο χαρτοταινία. Μόλις σημαδέψεις τις τρύπες στο radiator μεταφέρεις την ταινία στο bracket και είσαι έτοιμος !!! 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iraklis19871 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Μετά από μια πολυάσχολη μέρα κατάφερα να κολήσω τα brackets στο case και να κάνω ένα γρήγορο test-fit στο radiator. Σύντομα περισσότερες φώτο. 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gregvibe Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 σσσσσσσσσσωραιος!!! καλα αποτελεσματα φιλε!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iraklis19871 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Σήμερα αγόρασα σιδιρόστοκο για να κλείσω τις τρύπες και τα κενά, πολλή χρονοβόρα δουλεία με πολύ βρώμα.... Με το τελικό γυαλοχαρτάρισμα και το αστάρι πιστεύω ότι θα είναι αόρατη η ένωση. Στο τέλος έμεινε και λίγο χρόνος για να δουλέψω με το άλλο radiator bracket. Cheers Iraklis 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iraklis19871 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Τα rendering skills μου δεν είναι τόσο καλά αλλά πιστεύω αρκούν για να δείξουν το πως θα είναι το case stand. Πάνω στο stand θα είναι το PSU με τα HDD's και SSD's και το υπόλοιπο case θα μπαίνει σαν καπάκι από πάνω. 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dinosfan Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Πολυ ωραια δουλεια φιλε μου.Φτιαξε καμια φωτο με την υδροψυξη για να παρουμε μια εικονα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mad-proffessor Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Αν δεν έχεις επάγγελμα νομίζω άνετα θα μπορούσες να στείλεις σε επωνυμες εταιρείες όλο αυτό το project ζητώντας δουλειά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iraklis19871 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Ευχαριστώ παίδες. Ελπίζω το case πραγματικά να γίνει καλό γιατι είναι η πρώτη φορά που φτίαχνω κάτι για μένα !!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα