Προς το περιεχόμενο

[Scratch Build][Worklog]The Razor's Edge

iraklis19871

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

OJzfpax.jpg

Καλησπέρα σε όλη την κοινότητα του Insomnia.gr

Ονομάζομαι Ηρακλής και αποφάσισα να παρουσιάσω το worklog από το case που φτιάχνω αυτή τη στιγμή. Το όλο project ξεκίνησε πριν περίπου ένα χρόνο, αλλά είχε αρκετές καθυστερήσεις οι οποίες ευτυχώς τώρα πια δεν υπάρχουν.

Sponsor του project είναι η http://www.aquatuning.de/ , οποία μου έστειλε 2 ψυγεία και είχε εκφράσει ενδιαφέρον η EK waterblocks, αλλά λόγω των καθυστερήσεων είμαστε σε στάση αναμονής.

Ακολουθούν 2 πρόχειρα sketchup.

94AMSIM.jpg

47C348C.jpg

To case θα αποτελείτε από 2 χιλιοστά μεταλλικά φύλλα και στο τέλος θα γίνει επικάλυψη με ηλεκτροστατική βαφή. Τη στιγμή που μιλάμε έχω ολοκληρώσει τον εξωτερικό σκελετό και αναμένω μερικά ακόμα κομμάτια τις επόμενες μέρες για να συνεχίσω την ηλεκτροσυγκόλληση.

fb77d1bb_12295777_10153267927837157_1693S1XBNS8.jpg3Zt5fqu.jpgo7EP8TK.jpgMs3lucR.jpg

Ελπίζω να σας αρέσει η πρόοδος μέχρι στιγμής και σκοπεύω να ενημερώνω όσο πιο συχνά μπορώ το worklog.

Επεξ/σία από iraklis19871
  • Like 23
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 127
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Η σημερινή μέρα ήταν αρκετά πολυάσχολη.

Ολοκλήρωσα την  περισσότερη συναρμολόγηση του case, καθώς επίσης δούλεψα και λίγο το ένα radiator holder.

DcwkEsV.jpg
e9uXJaD.jpg
ab86tdl.jpg
  • Like 8

Μακαρι να υπηρχε ενα ραβδακι και να μπορουσα να το εβλεπα τελειωμενο. πολλα μπραβο για την προσπαθεια.

Keep up the good work

Μακαρι να υπηρχε ενα ραβδακι και να μπορουσα να το εβλεπα τελειωμενο. πολλα μπραβο για την προσπαθεια.

Keep up the good work

Υπομονή φίλε μου. Η χαρά του modding είναι η διαδρομή και όχι το αποτέλεσμα, το οποίο είμαι σίγουρος δεν θα σας απαγοητευσει.

• Like 2

Σήμερα κατάφερα να δουλέψω τα radiator brackets. Είναι πολύ δύσκολη δουλεία, αλλά νομίζω το αποτέλεσμα βγήκε ικανοποιητικό.

QInyUVc.jpg

Και ένα γρήγορο test fit πάνω στο case

BjW1Hui.jpg
  • Like 7

Σήμερα βρήκα έναν εύκολο τρόπο για να ανοίξω τις τρύπες του radiator, χωρίς περιθώρια λάθους. Το μόνο που χρειάζεται είναι λίγο χαρτοταινία.

LJHNSaC.jpg

Μόλις σημαδέψεις τις τρύπες στο radiator μεταφέρεις την ταινία στο bracket και είσαι έτοιμος !!!

mVnbtah.jpg
  • Like 8

Μετά από μια πολυάσχολη μέρα κατάφερα να κολήσω τα brackets στο case και να κάνω ένα γρήγορο test-fit στο radiator.

jFW6Wnf.jpg
BcQ7Okm.jpg
tPUfz89.jpg
Owwk5I2.jpg

Σύντομα περισσότερες φώτο.
  • Like 12

Σήμερα αγόρασα σιδιρόστοκο για να κλείσω τις τρύπες και τα κενά, πολλή χρονοβόρα δουλεία με πολύ βρώμα....

1Nbxm1y.jpg

Με το τελικό γυαλοχαρτάρισμα και το αστάρι πιστεύω ότι θα είναι αόρατη η ένωση.

o1jr30S.jpg

Στο τέλος έμεινε και λίγο χρόνος για να δουλέψω με το άλλο radiator bracket.

PH5hBsN.jpg

Cheers

Iraklis

• Like 8

Τα rendering skills μου δεν είναι τόσο καλά αλλά πιστεύω αρκούν για να δείξουν το πως θα είναι το case stand. 
Πάνω στο stand θα είναι το PSU με τα HDD's και SSD's και το υπόλοιπο case θα μπαίνει σαν καπάκι από πάνω.

MkqT642.jpg

• Like 7

Αν δεν έχεις επάγγελμα νομίζω άνετα θα μπορούσες να στείλεις σε επωνυμες εταιρείες όλο αυτό το project ζητώντας δουλειά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...