Προς το περιεχόμενο

Καλύτερος προγραμματισμός σε PHP

el02154

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δεν κατάλαβα! Για Php μιλάμε σωστά; Αλλά τώρα για τη C τι παίζει; Έχεις και εκεί κάτι exarhis (και τέλος πάντων σκέψου λίγο ότι οι άλλοι δεν είναι στο μυαλό σου, και προσπάθησε να γίνεις κατανοητός)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

η γλώσσα C

Εφόσον:

- η γλώσσα C είναι κάτι πολύ συγκεκριμένο και δεν είναι αυτό που παρουσίασες

- αυτό που παρουσίασες δεν είναι "intelligent" με την ορθή έννοια του όρου

τότε πως είναι σχετικό με την γλώσσα C; Και εάν δεν είναι, τότε γιατί το ονομάζεις iC;

Ρωτάω για να καταλάβω τι είναι τελικά αυτό που παρουσίασες/μοιράστηκες. 

Γιατί να μην τον "τροφοδοτεί;". Όταν κάποιος λέει κάτι και δεν το καταλαβαίνουμε οφείλει να μας το εξηγήσει. Αν απορρίπτω ό,τι δεν καταλαβαίνω..τότε να πάω στη Ζούγλα να πάρω και ένα ρόπαλο και να βαράω τον κάθε "απροσάρμοστο" για μένα.

Πολιτισμός είναι να προωθούμε επικοινωνίες όχι να τις τερματίζουμε.

Σόρρυ αλλά δεν ξέρω ούτε ξέρεις ποιος είναι ο άλλος, και δεν γίνεται να κρίνεις κάποιον αν στο λόγο παίρνει 3 γιατί δεν μπορεί να εκφραστεί. Ασφαλώς μπορεί αυτό που κάποιος βλέπει σαν το μάννα να το ξέρουν όλοι οι άλλοι..κακό δεν μας κάνει να το επισημαίνει, και αν μάθει ότι αυτό υπάρχει ίσως βοηθηθεί, μα μπορεί να είναι κάτι άλλο.

Αυτό το φόρουμ δεν είναι σχολικό φόρουμ! Είναι μια κοινότητα με ανθρώπους με κοινά ενδιαφέροντα! Έλεος με τις κακίες!

Δεν σου αρέσει η συζήτηση, δες παρακάτω, έχει για κυνήγι...λέμε τώρα! Δεν σου χαλάει το κήπο κανείς...

Δεν είναι ο κήπος σου το φόρουμ!

Οκ,

Δεν αμφισβητώ το συναίσθημα. Απλά δεν το αφήνω να με εξουσιάζει. Δεν είμαι ο τέλειος για να θέλω όλοι να μου μοιάσουν. Οπότε ας μείνουμε στην ουσία..Τι θέλει να πει ο ποιητής...exarhis;

Η μπάλα είναι στον exarhis..να κάνει παιχνίδι!

Σόρρυ αλλά δεν ξέρω ούτε ξέρεις ποιος είναι ο άλλος, και δεν γίνεται να κρίνεις κάποιον αν στο λόγο παίρνει 3 γιατί δεν μπορεί να εκφραστεί. Ασφαλώς μπορεί αυτό που κάποιος βλέπει σαν το μάννα να το ξέρουν όλοι οι άλλοι..κακό δεν μας κάνει να το επισημαίνει, και αν μάθει ότι αυτό υπάρχει ίσως βοηθηθεί, μα μπορεί να είναι κάτι άλλο.

Αυτό το φόρουμ δεν είναι σχολικό φόρουμ! Είναι μια κοινότητα με ανθρώπους με κοινά ενδιαφέροντα! Έλεος με τις κακίες!

Δεν σου αρέσει η συζήτηση, δες παρακάτω, έχει για κυνήγι...λέμε τώρα! Δεν σου χαλάει το κήπο κανείς...

Δεν είναι ο κήπος σου το φόρουμ!

Ή ίσως απλά επειδή είσαι καινούριος εσύ δεν ξέρεις ποιός είναι ο άλλος και να'χαμε να λέγαμε...

Αγαπητέ Μ2000. Αν δεν μπορείς να αντιληφθείς ότι πρόκειται για troll είναι δικό σου θέμα. Αλλά προφανώς και είναι λογικό να ενοχλούμαι όταν χαλάνε ΟΛΑ τα topic και ενώ πας να διαβάσεις εποικοδομητικές συζητήσεις, διαβάζεις αρλούμπες. Εντάξει την 1η φορά ήταν αστείο, μετά κουράζει.

Και στο κάτω, κάτω παρενέβη και τους κανόνες του forum. Στο άλλο topic είπε κάτι για Χριστούς και Παναγίες στον defacer. Ας φάει το ban να ησυχάσουμε.

Ναι αυτό δεν μου άρεσε και εμένα, αλλά σαν να είδα ότι τον πίεσαν πολύ! Δώστε τόπο στην όποια οργή. Δώστε μια ευκαιρία. Ανθρώπινα το βλέπουμε το θέμα!

• Like 1

Δηλαδή υποστηρίζεις ότι ο Exarxhis έχει σκοπό να τρελάνει κόσμο και μόνο, ή να χαλάσει συζητήσεις; Γιατί αυτός είναι ορισμός του Troll. Εγώ βλέπω ότι πράγματι συμβαίνει, κάποιοι να τρελαίνονται, αλλά όχι όλοι! Και βλέπω ακόμα ότι δεν επιμένει να συζητάει! Άρα με βεβαιότητα φάνηκε σαν Troll αλλά δεν είναι. Δεν μας βεβαιώνει όμως κανένας για την εξέλιξή του!

Νομίζω το καλύψαμε το θέμα!

Δηλαδή υποστηρίζεις ότι ο Exarxhis έχει σκοπό να τρελάνει κόσμο και μόνο, ή να χαλάσει συζητήσεις;

Ή απλά είναι βλαμμένος και ρίχνει παναγίες, επινοεί δικές του γλώσσες και επιμένει να περάσει το δικό του. Ναι αγαπητέ, το μονο που κάνει είναι να χαλάει συζητήσεις. Θα μου πείς γι' αυτό υπάρχει το ignore...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...