tube Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Εδώ και 2 μέρες τελείωνε η μπαταρία απότομα στο κινητό (πιθανόν απο κάποια εφαρμογή)έκανα εργοστασιακές ρυθμίσεις και απο τότε ανοίγει το κινητό και δεν κάνει τπτ μόνο κλήσεις ανάγκης,ξέρει κανείς τι παιζει?
alx301 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 μεταχείρο το αγόρασες; εχω λόγο που ρωτάω Σιμ αναγνωρίζει; Το είχες κάνει root και έχεις αλλάξει rom?
tube Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 ολοκαίνουργιο ειναι,δεν το λεχω αλλάξει rom,δεν το έχω κάνει root,απλά το έκανα εργοστασιακές ρυθμίσεις και εξαφανίστηκε το λογισμικό πιθανον
2.1Ohm Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Αμα εξαφάνιζοταν το λογισμικό δν θα άνοιγε καν μόνο το Logo τις Lenovo θα φαινόταν και μετά κλείσιμο πάλι! Είσαι σίγουρος απλη επαναφορά έκανες? Και. Μπορείς να βγάλεις μια φώτο τι γίνεται με το που το άνοιγε ις?
tube Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Μόλις ανοίγει αυτο ακριβώς δείχνει Μόλις ανοίγει αυτο ακριβώς δείχνει
tube Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 απολύτος τπτ,οποιο κουμπί και να πάτησα δεν κάνει τπτ
2.1Ohm Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Καντο ένα hard reset από την αρχή ίσως γίνει τπτ! Κλειστό και πάτα power + volume up! Συνήθως έτσι μπαίνεις στο recovery και κάνε ένα hard reset! Αμα δν πιάσει ψάξε τρόπο να το κάνεις u unbrick η πάντο από εκεί που το πήρες αμα εχει εγγύηση και είναι από Ελλάδα
alx301 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 επίσης μπορείς να ξαναπεράσεις την εργοστασιακή Rom με flash με το X2_FlashTool. Αμα χρειάζεσαι λεπτομέρειες για αυτό μας λες.
newsformobiles Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Γιατί έχω την υποψία ότι είναι μαϊμού!? Από που το αγόρασες ακριβώς!?
newsformobiles Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 μινι ντηλ Περίεργο....Τον οδηγό αυτό μπορείς να τον ακολουθήσεις!? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6050267#post6050267
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα