Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους και καλό μήνα!

Εχθές το βράδυ που έκλεισα τον υπολογιστή είχα ίντερνετ. Σήμερα που τον άνοιξα δεν έχω! Όταν πατάω να κάνω αντιμετώπιση προβλήματον στα Windows 7(32bit) μου βγάζει αυτό.(ο προσαρμογέας τοπική σύνδεση δεν έχει έγκυρη ρύθμιση παραμέτρων ip)Εκλεισα το ρουτερ, υπολογιστή μπας και στρώσει, έκανα επαναφορά το σύστημα από άλλη μέρα που δεν είχα πρόβλημα αλλά το πρόβλημα δεν λύθηκε..Κανένας καμιά ιδέα για το τι μπορεί να είναι?

Δημοσ.

Ενσύρματα έχω το πρόβλημα.. Τώρα που έβαλα για ασύρματο μπαίνει κανονικά..

Δημοσ.

Άλλαξε το καλώδιο δικτύου με κάποιο άλλο και άλλαξέ του και θύρα.

Το εικονίδιο κάτω δεξιά στο βγάζει με ερωρηματικό?

Στο Device manager σου βγάζει κάποιο ερωτηματικό?

Σκάναρε το pc σου με για malware.

Δημοσ.

Καλώδιο δικτύου άλλαξα και δοκίμασα και της τέσσερις υποδοχές από το ρουτερ αλλά δεν έγινε κάτι..

Κάτω το εικονίδιο έχει μια πινακίδα τρίγωνο με ένα θαυμάσιο μέσα.

Device manager που το βλέπω?

Μόλις έβαλα το malvarbytes να ψάξει για malvare..

Ευχαριστω για την βοήθεια..

Δημοσ.

Δεξί κλικ στο computer, κλικ στο ιδιότητες και αριστερά στη ίστα και πάνω πάνω έχει το device manager.

Κάνε επίσης απεγκατάσταση τους drivers και βάζεις τους τελευταίους που θα βρεις στο σαι της μητρικής σου. Απεγκατάσταση θα κάνεις ανα πας στο device manager και στο network adapters. Εκεί θα 2 προφανώς ένα ασύρματο και ένα ενσύρματο. Στο ενσύρματο κάνεις uninstall. 

Για Malware τρέξε και το emsisoft και ένα free antivirus όπως το avira ή bitdefender 

ΥΓ: συγνώμη για τους αγγλικούς όρους. Tα win που έχω είναι στα αγγλικά.

Δημοσ.

Έπισης ενα reset στο ρούτερ ίσως έφτιαχνε. Δεν εννοώ reboot. Μην ξεχάσεις βέβαια να ξαναβάλεις κωδικούς σε ασύρματο και στο default gateway του ρουτερ

Δημοσ.

Δεξί κλικ στο computer, κλικ στο ιδιότητες και αριστερά στη ίστα και πάνω πάνω έχει το device manager.

Κάνε επίσης απεγκατάσταση τους drivers και βάζεις τους τελευταίους που θα βρεις στο σαι της μητρικής σου. Απεγκατάσταση θα κάνεις ανα πας στο device manager και στο network adapters. Εκεί θα 2 προφανώς ένα ασύρματο και ένα ενσύρματο. Στο ενσύρματο κάνεις uninstall. 

Για Malware τρέξε και το emsisoft και ένα free antivirus όπως το avira ή bitdefender 

ΥΓ: συγνώμη για τους αγγλικούς όρους. Tα win που έχω είναι στα αγγλικά.

Απο εδω λες να κανω κατραγηση??

post-342782-0-30464700-1448990129_thumb.png

Το Malwarebytes Anti-Malware τελειωσε και δεν εβγαλε τιποτα!Αμα ειναι θα δοκιμασω τωρα με avira!!

Δώσε από ένα cmd την εντολή ipconfig/all και ανέβασε εδώ τα αποτελέσματα

post-342782-0-10359700-1448991011_thumb.png

Έπισης ενα reset στο ρούτερ ίσως έφτιαχνε. Δεν εννοώ reboot. Μην ξεχάσεις βέβαια να ξαναβάλεις κωδικούς σε ασύρματο και στο default gateway του ρουτερ

Με το reset δεν θα χαθουν το usernname και ο κωδικος που εχω απο την εταιρια??

Δημοσ.

Απο εδω λες να κανω κατραγηση??

attachicon.gifΧωρίς τίτλο.png

Το Malwarebytes Anti-Malware τελειωσε και δεν εβγαλε τιποτα!Αμα ειναι θα δοκιμασω τωρα με avira!!

attachicon.gifcdm.png

Με το reset δεν θα χαθουν το usernname και ο κωδικος που εχω απο την εταιρια??

Έ ναι τους χάνεις όταν πας στις εργοστασιακές ρυθμίσεις. Υπέθεσα ότι τους γνώριζες. Άμα θες να το επιχειρήσεις πάντως, πρώτα κάνε ενα backup τις ρυθμίσεις.

Δημοσ.

Έ ναι τους χάνεις όταν πας στις εργοστασιακές ρυθμίσεις. Υπέθεσα ότι τους γνώριζες. Άμα θες να το επιχειρήσεις πάντως, πρώτα κάνε ενα backup τις ρυθμίσεις.

Δυστηχως δεν τους εχω..

backup πως περνω??

Δημοσ.

Δεν υπάρχει usr & psw σε τοπικές συνδέσεις με καλώδιο όπως ή δικιά σου

Από ότι φαίνεται δεν έχεις κάποιο πρόβλημα δικτύου στο μηχάνημα και διεύθυνση IP έχει πάρει και όλα καλά, τι κανεις; αφήνεις στον ρουτερ μια μόνο σύνδεση αυτή του υπολογιστή σου αποσυνδέεις δηλαδή ότι άλλο είναι συνδεμένο και δοκμαζεις, αν δεν στρώσει καταργείς την Ethernet από την διαχείριση και την ξανά εγκαθιστάς

Δημοσ.

Δεν υπάρχει usr & psw σε τοπικές συνδέσεις με καλώδιο όπως ή δικιά σου

Από ότι φαίνεται δεν έχεις κάποιο πρόβλημα δικτύου στο μηχάνημα και διεύθυνση IP έχει πάρει και όλα καλά, τι κανεις; αφήνεις στον ρουτερ μια μόνο σύνδεση αυτή του υπολογιστή σου αποσυνδέεις δηλαδή ότι άλλο είναι συνδεμένο και δοκμαζεις, αν δεν στρώσει καταργείς την Ethernet από την διαχείριση και την ξανά εγκαθιστάς

Αυτό που με είπε ο BlueBlood?

Ναι από εκεί.

Άμα το σβήνω και μετά το ξανακατεβαζω από την σελίδα της μητρικής μου. Έτσι?

Είμαι αρχάριος, και ρωτάω για να μην κάνω τίποτα και γίνει χειρότερο..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...