dhmak Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Καλημέρα, θα ήθελα την βοήθειά σας, στο πως μπορώ να αυξήσω το ανύπαρκτο σήμα της vodafone που έχω μέσα στο δωμάτιό μου. Συγκεκριμένα στο διαμέρισμά μου, στον πρώτο όροφο στην Καλλιθέα, στο μισό σπίτι υπάρχει 3~4/5 σήματος ενω στο άλλο μισό εξασθενεί μέχρι που χάνεται εντελώς στο δωμάτιό μου. Φυσικά μόνο στο μπαλκόνι έχω σήμα καμπάνα. Το πρόβλημα δεν είναι της vodafone και με τις υπόλοιπες (cosmote, wind) συμβαίνει το ίδιο. Υπάρχει καμία φθηνή λύση στο πρόβλημά μου ;;
solution1 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Αν έχεις Adsl (ανεξάρτητα παρόχου) μπορείς να προμηθευτείς μια συσκευή της Vodafone (vodafone full σήμα ονομάζεται) η οποία συνδέεται μέσω ethernet στο router σου και δίνει 3g σήμα σε ένα αριθμό από νούμερα vodafone τα οποία εσύ θα επιλέξεις. Ουσιαστικά πρόκειται για μία μικρή κεραία κινητής τηλεφωνίας (femtocell) Κανονικά η συσκευή παρέχεται δωρεάν, αλλά μόνο σε πελάτες με μεγάλο μηνιαίο λογαριασμό. Μπορείς όμως να τη βρεις μεταχειρισμένη στις αγγελίες. Ρώτησε πρώτα τη vodafone αν γίνεται να στην ενεργοποιήσουν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα