proklos Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 SSD Crucial BX200 480GΒ Χωρητικότητα 480 GB Πρωτόκολλο Επικοινωνίας SATA III (6 Gbit/s) Read Speed 540 MB/s Write Speed 490 MB/s http://www.you.gr/proionta/pc-parts/exartimata-desktop-pc-anavathmisis/solid-state-drives-%28ssd%29/solid-state-drive-%28ssd%29-crucial-bx200-480gv 2
giopa62 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Φαίνεται καλή προσφορά με βάση ιστορικά τιμών και σκρουτζ. Ακόμα και στο idealo τόσο είναι η χαμηλότερη. Σα δίσκος τι λέει;
Tomahawk Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Σαν δίσκος είναι κατώτερος του μετρίου. Υπάρχουν διαφορα reviews να πάρετε μια εικόνα. Το εψηνα κι εγώ αλλά μάλλον υπομονή για άλλη πρόσφορα... 1
Kostas93 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 το λινκ απο το σκρουτζ μιας και δεν υπάρχειhttps://www.skroutz.gr/s/7803251/Crucial-BX200-480GB.htmlπολύ καλή φαίνεται η τιμή του.
GSpiraras Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Είναι η πρώτη προσπάθεια της Micron σε TLC NAND οπότε μάλλον η αξιοπιστία του δεν είναι δεδομένη σε αντίθεση με όλα τα άλλα μοντέλα της. Η Samsung έφαγε πρώτη τα μούτρα της με τον 840 EVO πριν το γυρίσει σε 3D V-NAND στο 850 EVO. Οπότε κάτι οι χάλια επιδόσεις (οι οποίες βέβαια σε κανονική χρήση δεν φαίνονται) κάτι οι παιδικές ασθένειες που μάλλον θα περάσει δεν το κάνουν και καλή αγορά. Στο παρακάτω δείτε τι λένε για τις επιδόσεις και τον δίσκο γενικα. http://www.anandtech.com/show/9756/the-crucial-bx200-480gb-960gb-ssd-review-crucials-first-tlc-nand-ssd/11
Fulgore Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Είναι η πρώτη προσπάθεια της Micron σε TLC NAND οπότε μάλλον η αξιοπιστία του δεν είναι δεδομένη σε αντίθεση με όλα τα άλλα μοντέλα της. Η Samsung έφαγε πρώτη τα μούτρα της με τον 840 EVO πριν το γυρίσει σε 3D V-NAND στο 850 EVO. Οπότε κάτι οι χάλια επιδόσεις (οι οποίες βέβαια σε κανονική χρήση δεν φαίνονται) κάτι οι παιδικές ασθένειες που μάλλον θα περάσει δεν το κάνουν και καλή αγορά. Στο παρακάτω δείτε τι λένε για τις επιδόσεις και τον δίσκο γενικα. http://www.anandtech.com/show/9756/the-crucial-bx200-480gb-960gb-ssd-review-crucials-first-tlc-nand-ssd/11 Στο παρακατω βεβαια λενε οτι σε χαμηλοτερη τιμη θα αξιζει,το ιδιο βεβαια και για ολα τα review που γινονται σε αναλογες τιμες. Εκτως αν για τον χωρο αυτο καλη αγορα θεωρηθει αν πεσει ο 850evo μονο. 2
Millennium Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Σε αυτή τη τιμή ελλάδας δεν είναι άσχημος. 1
PETROS13 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 149 πήγε. Αξίζει; Ή μιας και είναι εβδομάδα ηλεκτρονικού εμπορίου περιμένουμε μη βγει κάτι άλλο;
fistikis13 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Εγώ έχω τον BX-200 στα 250gb και είναι εξαιρετικός. Νομίζω πολύ καλή προσφορά. 1
MoviemakerGr Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Μην φοβάστε την crucial όσοι θέλετε τέτοια χωρητικότητα είναι καλός δίσκος. Η Crucial ακόμα και στους οχι τόσο γρήγορους δίσκους της,διατηρεί μια "σπιρτάδα" που θα σας κανει να μην καταλάβετε καμιά διαφορά απο εναν κατά πολυ πιο γρήγορο στις μετρήσεις. #Tip μην πετάξετε ποτέ το κουτάκι της,στο εξαιρετικό και πολύ γρήγορο RMA της έχει πάνω στοιχεία που θα σας χρειαστούν. έκαψα έναν καταλαθος με λάθος καλώδια τροφοδοτικού που του έδωσα 7V αντί 5V και μόλις τον παρέλαβαν σε 2 μέρες ήταν στα χέρια μου ο καινούριος. "Του λόγου το Αληθές" Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2015 από MoviemakerGr 1
Moderators matrixxx Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 149 πήγε. Αξίζει; Ή μιας και είναι εβδομάδα ηλεκτρονικού εμπορίου περιμένουμε μη βγει κάτι άλλο; Βαζω [ΤΕΛΟΣ] στον τιτλο λοιπον, μιας και πλεον η διαφορα απο τα 3-4 επομενα Ελληνικα καταστηματα ειναι μικροτερη απο το "10%". Νεο μοντελο, σε λιγο θα παιζει πολυ χαμηλοτερα - Οχι λοιπον η δικη μου απαντηση, δεν αξιζει ως τιμη στα 149. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα