Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα έχει αλλά μην περιμένεις τίποτα τρελό, ένα 20% άντε 30 στην καλύτερη (Τ9600 vs Turion M500).

Παιχνίδια βέβαια δεν θα παίζει αυτή η μητρική γιατί θα έχεις ενσωματωμένη κάρτα άρα που την θες την διαφορά :P Πάντως ο επεξεργαστής αυτός καθαυτός είναι πιο δυνατός απο τον AMD.

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Θα έχει αλλά μην περιμένεις τίποτα τρελό, ένα 20% άντε 30 στην καλύτερη (Τ9600 vs Turion M500).

Παιχνίδια βέβαια δεν θα παίζει αυτή η μητρική γιατί θα έχεις ενσωματωμένη κάρτα άρα που την θες την διαφορά :P Πάντως ο επεξεργαστής αυτός καθαυτός είναι πιο δυνατός απο τον AMD.

η συγκεκριμενη καρτα απο το aliexpress εχει την ενσωματωμενη καρτα γραφικων ετσι?

Δημοσ.

Ενσωματωμένη στο northbridge, ναι. Δεν είναι για παιγνίδια βέβαια.

δεν το θελω για παιχνιδια..... οποτε τα παραγγελνω ελπιζω να ταιριαζουν!!!!

ενημερωνω παλι οταν φτασουν,,,, σας ευχαριστω ολους!!!!

• Like 2
Δημοσ.

ειμαι στο τσακ πριν τα παραγγειλω.... απλα σεφτομουν παιζει να κουμπωνει μητρικη απο αλλο μοντελο που να υποστηρζει i3?

Η δική μου γνώμη είναι να μην παραγγείλεις απολύτως τίποτα.

Η μητρική που θα πάρεις, κανένας δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι δεν είναι ανακατασκευασμένη.

Το πρόβλημα που έχεις είναι αποκόλληση της GPU από την motherboard λόγω κακής ψύξης.

Η λύση που σου προτείνω είναι να απευθυνθείς σε εξειδικευμένο εργαστήριο επισκευής laptops και να επισκευάσεις την δική σου motherboard με reballing (προσοχή: reballing - όχι reflow).

To κόστος θα είναι της τάξης των 100€, και θα έχεις 6-μηνη εγγύηση.

Δημοσ.

Η μητρική που θα πάρεις, κανένας δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι δεν είναι ανακατασκευασμένη.

Το πρόβλημα που έχεις είναι αποκόλληση της GPU από την motherboard λόγω κακής ψύξης.

Η λύση που σου προτείνω είναι να απευθυνθείς σε εξειδικευμένο εργαστήριο επισκευής laptops και να επισκευάσεις την δική σου motherboard με reballing (προσοχή: reballing - όχι reflow).

ειναι σιγουρο αυτο? ευτυχως ημουν στο ψαξιμο και δεν τα εχω παρει ακομη....

ειμαι Πατρα μπορεις να μου πεις που να απευθυνθω?

Δημοσ.

Μα η μητρική που του προτείναμε δεν έχει απάνω προβληματικά τσιπάκια, είναι intel όλα και δεν έχω δει να σκάνε απο τέτοια θέματα αυτά.

Reballing δεν αξίζει γιατί θα πάει πιο πολύ απο όσο κάνει η μητρική... Να ήταν καλό το λάπτοπ και ακριβή η μητρική οκ αλλά τώρα δεν λέει να την επισκευάσει... Άσε που στην Ελλάδα αν δεν πας σε εξειδικευμένο μαγαζί θα πάνε και θα στην ζεστάνουν και θα σου πούνε έκαναν reball, άστο καλύτερα... +οτι αυτή η μητρική είναι φούρνος, το chipset ζεματάει, και να το φτιάξει πάλι θα γίνει κάρβουνο... Μακριά...

Εγώ προτείνω αλλαγή σε intel αλλιώς αλλαγή λάπτοπ πάντως :P

Δημοσ.

ειναι σιγουρο αυτο? ευτυχως ημουν στο ψαξιμο και δεν τα εχω παρει ακομη....

ειμαι Πατρα μπορεις να μου πεις που να απευθυνθω?

Οι περισσότερες από τις motherboard που πουλιούνται, ειδικά στα παλιά μοντέλα, είναι επισκευασμένες.

Είναι ζαριά το τι θα σου τύχει.

Τουλάχιστον αν επισκευάσεις την δική σου, ξέρεις ότι δεν υπάρχει άλλο πρόβλημα.

Στην Πάτρα δεν γνωρίζω κανένα εργαστήριο.

Κάνε ένα σχετικό post, και όλο και κάποιος θα ξέρει να σου προτείνει.

Προσοχή: επαναλαμβάνω να γίνει reballing και όχι reflow.

Με το reballing, η επισκευή είναι σαν να είναι καινούριο.

Δημοσ.

Στο συγκεκριμένο το reballing είναι προσωρινή λύση.

Θέλει αντικατάσταση του northbridge το οποίο έχει πρόβλημα εσωτερικά και όχι στις κολλήσεις - διαπιστωμένο.

Σε αντίθετη περίπτωση θα θέλει ψήσιμο κάθε μήνα, είναι αυτό είναι reballing είτε reflow.

• Like 1
Δημοσ.

Στο συγκεκριμένο το reballing είναι προσωρινή λύση.

Θέλει αντικατάσταση του northbridge το οποίο έχει πρόβλημα εσωτερικά και όχι στις κολλήσεις - διαπιστωμένο.

Σε αντίθετη περίπτωση θα θέλει ψήσιμο κάθε μήνα, είναι αυτό είναι reballing είτε reflow.

αρα τι κανω??

Δημοσ.

αρα τι κανω??

Η απόφαση (και το ρίσκο) είναι δική σου.

Εγώ θα επέλεγα την επισκυή της δικής μου motherboard (με reballing)σε κάποιο εξειδικευμένο εργαστήριο σαν αυτό:

http://irepair.gr/repairs/%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%83%CE%BA%CE%B5%CF%85%CE%AE-%CE%BA%CE%AC%CF%81%CF%84%CE%B1%CF%82-%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%B9%CE%BA%CF%8E%CE%BD-laptop

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...