Pseudonumo Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Νομίζω ότι το lumia 435 σε αυτά που θες θα ήταν η καλύτερη λύση στα 68 ευρώ πλεον (ναι, οκ, το παρήγγειλες). Κάνει καλύτερη διαχείρηση μνήμης-μπαταρίας απ'το android και τρέχει άνετα τις καθημερινές εφαρμογές. Το android σίγουρα θα τρώει περισσότερα κολλήματα. Περιορισμένο το store αλλά δεν θα λείψει τίποτα σε έναν απλό χρήστη. Επίσης, έχει καλύτερη γραμματοσειρά (μεγαλύτερα γράμματα, μεγάλο + για τους μεγαλύτερους). ΥΓ. Αν ο υποψήφιος χρήστης χρησιμοποιεί ιντερνετ καλό θα είναι κατά τη γνώμη μου να μη rootαριστεί το κινητό (αν δεν έρχεται ήδη έτσι), επειδή θα ναι πιο ευάλωτο σε κακόβουλες εφαρμογές.
Makeran Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Νομίζω ότι το lumia 435 σε αυτά που θες θα ήταν η καλύτερη λύση στα 68 ευρώ πλεον (ναι, οκ, το παρήγγειλες). Κάνει καλύτερη διαχείρηση μνήμης-μπαταρίας απ'το android και τρέχει άνετα τις καθημερινές εφαρμογές. Το android σίγουρα θα τρώει περισσότερα κολλήματα. Περιορισμένο το store αλλά δεν θα λείψει τίποτα σε έναν απλό χρήστη. Επίσης, έχει καλύτερη γραμματοσειρά (μεγαλύτερα γράμματα, μεγάλο + για τους μεγαλύτερους). ΥΓ. Αν ο υποψήφιος χρήστης χρησιμοποιεί ιντερνετ καλό θα είναι κατά τη γνώμη μου να μη rootαριστεί το κινητό (αν δεν έρχεται ήδη έτσι), επειδή θα ναι πιο ευάλωτο σε κακόβουλες εφαρμογές. Πού το είδες στα 68?
Pseudonumo Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Dual sim, δεν το δα....! Και πάλι, νομίζω αξίζει την υπέρβαση των 12 ευρώ, μιας και προσφέρει ευχρηστία γι αυτές τις ηλικίες. Δεν είναι κανα τρομερό ποσό. (μπορεί να το βρει και πιο φθηνά από εξωτερικό, γύρω στα 60 ευρώ).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα