kosmasdel Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Ψάχνω smartphone dual sim για απλή χρήση από μεσήλικα. Μέχρι 65€. Προφανώς για τέτοια τιμή θα είναι από κινεζομάγαζο. Αρκεί να είναι αξιόπιστο και δοκιμασμένο χωρίς σημαντικά bugs που να εμποδίζουν την απλή χρήση πχ απώλεια σήματος, drain μπαταρίας χωρίς να ευθύνεται κάποια εφαρμογή κτλ Οποιαδήποτε πρόταση δεκτή!
Makeran Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Αυτό? http://www.geekbuying.com/item/DOOGEE-X5-5-0inch-2-5D-IPS-HD-Android-5-1-Smartphone-MT6580-Quad-Core-1-2GHz-1GB-RAM-8GB-ROM-3G-GPS-OTG---White-350697.html?utm_source=shareasale Με μια υπέρβαση 10€ υπάρχει και αυτό http://www.geekbuying.com/item/DOOGEE-X5-Pro-5-0inch-2-5D-IPS-HD-Android-5-1-2GB-RAM-16GB-ROM-Smartphone-MT6735M-Quad-Core-1-0GHz-3G-GPS-OTG---White-351573.html?utm_source=shareasaleΑλλά δε θυμάμαι αν είναι dual sim. Επεξ/σία 1 Δεκεμβρίου 2015 από Makeran 1
newsformobiles Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Bluboo Xfire. Βάση το kimovil, την καλύτερη τιμή την έχει στο Coolicοοl. Είναι από τα τελευταία της Bluboo.
WalkerSW Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Δεν υπάρχει λόγος να μπλεξεις με Κίνα! http://www.skroutz.gr/s/5983549/Microsoft-Lumia-435-Dual-8GB.html 3
kosmasdel Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Έχω καταλήξει σε Doogee X5 ή Leagoo Lead 5. Το πρώτο είναι καλύτερο σε specs και πιο καινούριο αλλά έχει μικρότερη μπαταρία και μεγαλύτερο ανάλυση από το 2ο κάτι που είναι βασικό στην αυτονομία. Θα εξαρτηθεί ποιο είναι πιο αξιόπιστο. Αν κάποιος έχει οποιοδήποτε ας πει μια γνώμη. Δεν υπάρχει λόγος να μπλεξεις με Κίνα!http://www.skroutz.gr/s/5983549/Microsoft-Lumia-435-Dual-8GB.html Το έχω τσεκάρει αλλά υπερβαίνει το μπάτζετ.
ziaba Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 http://www.plaisio.gr/tilefona/kinita-smartphones/smartphones/Turbo-X-Smartphone-e-E41.htm?gclid=Cj0KEQiAyvqyBRChq_iG38PgvLgBEiQAJbasd4WhVuhPYl1tqFnbuEDDtD_LbMOWTltVu5T_rYXcl58aAiiT8P8HAQ
kosmasdel Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Τελικά μόλις παρήγγειλα Doogee X5 από Vickmall. Ας ελπίζουμε να βγει απροβλημάτιστο. 1
Makeran Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 http://www.plaisio.gr/tilefona/kinita-smartphones/smartphones/Turbo-X-Smartphone-e-E41.htm?gclid=Cj0KEQiAyvqyBRChq_iG38PgvLgBEiQAJbasd4WhVuhPYl1tqFnbuEDDtD_LbMOWTltVu5T_rYXcl58aAiiT8P8HAQ Εσύ troll είσαι? Ξέρεις τι είδους μάρκα είναι η turbox? 1
cmour79 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Τελικά μόλις παρήγγειλα Doogee X5 από Vickmall. Ας ελπίζουμε να βγει απροβλημάτιστο. το απλό έτσι? όχι το pro.. Ψάχνω και εγώ (ακόμη) να πάρω 2 για δωράκια.. και ψήνομαι για το x5, απλά δεν ξέρω εαν πρέπει να πάω στο pro! H χρήση που θα του κάνουν είναι facebook μέχρι τελικής πτώσεως και viber. οκ θα παίρνουν και τηλέφωνο!!
kosmasdel Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 το απλό έτσι? όχι το pro.. Ψάχνω και εγώ (ακόμη) να πάρω 2 για δωράκια.. και ψήνομαι για το x5, απλά δεν ξέρω εαν πρέπει να πάω στο pro! H χρήση που θα του κάνουν είναι facebook μέχρι τελικής πτώσεως και viber. οκ θα παίρνουν και τηλέφωνο!! Το απλό πήρα. Αν μου έλεγες κάτι άλλο εκτός από fb προσωπικά θα σου έλεγα πάρε το απλό αλλά το fb είναι βαριά εφαρμογή και απαιτεί αρκετή ραμ και μπορεί να τρώει το απλό που και που κανένα λαγκαρισματάκι. Αυτό το λέω με βάση το Moto G που έχω.
cmour79 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 ναι αλλά μη ξεχνάμε οτι το moto g έχει πολύ καλύτερη διαχείριση μνήμης. Άρα, για το doogee τα πράματα θα' ναι ακόμη πιο δύσκολα! και το που και που λαγκαρισματάκι θα είναι σύνηθες φαινόμενο.. Παρόλ' αυτά, το ψήνω, διότι θα είναι μεγάλη αναβάθμιση για τους παραλήπτες του. Επιπλέον, έρχεται σαν συσκευή κομπλέ out of the box? ή χρειάζεται σκάλισμα? και η τιμή δελεαστικότατη! α, και πιό κατάστημα προτίμησες?
kosmasdel Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 ναι αλλά μη ξεχνάμε οτι το moto g έχει πολύ καλύτερη διαχείριση μνήμης. Άρα, για το doogee τα πράματα θα' ναι ακόμη πιο δύσκολα! και το που και που λαγκαρισματάκι θα είναι σύνηθες φαινόμενο.. Παρόλ' αυτά, το ψήνω, διότι θα είναι μεγάλη αναβάθμιση για τους παραλήπτες του. Επιπλέον, έρχεται σαν συσκευή κομπλέ out of the box? ή χρειάζεται σκάλισμα? και η τιμή δελεαστικότατη! α, και πιό κατάστημα προτίμησες? Καλα μην φανταστεις οτι μιλαω για πολυ lag ετσι; Απλα πιστευω οτι τo fb πλεον ειναι για 1.5 gb ram και πανω αν θες να εχεις multitasking. Vickmall.Με δώσανε δώρο και tempered glass. Για πιο τεχνικά θέματα κοιτά στο διπλανό φόρουμ αν και νομίζω σε πήρε το μάτι μου εκεί! 1
cmour79 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 αφου μπορούν και τη παλεύουν σε συσκευή με 3" οθόνη, 512mb μνήμη.. ε.. πιστεύω μόνο και μόνο με την 5" οθόνη θα ξετρελαθούν. πιστεύω ότι και εγώ κατέληξα πάντως..
cabdik Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 το X5 ειναι ο,τι πιο φθηνο μπορειτε να βρειτε για απλες χρησεις (ναι...και FB). χαλαρα παιζει τα παντα. μπορει να μην ειναι για βαριες εφαρμογες ή για multitasking, αλλα αυτος που θελει τετοια χρηση, θα παει σε αλλα κινητα...! εγω το μονο μειον που εχω δει, απο τοτε που το δουλεψα, ειναι το...βαρος του...!!! ειναι πολυ βαρυ για τετοια συσκευη. αντιθετα το Doogee Y100X που πηρα για εναν αλλο φιλο μου, ειναι πουπουλο, αν και τεχνικα, ειναι παρομοια. απλα... το Y100X εχει καλυτερες καμερες, εχει gorilla glass 2.5D,..... αλλα εχει και 80- 85€ περιπου..! καλα εκανες και το πηρες απο VICKMALL, ειναι απο τα πιο αξιοπιστα και γρηγορα κινεζικα, αν και δεν ειναι απο τα φθηνοτερα. ομως απο την αλλη, ειναι και απο τα λιγα κινεζομαγαζα που δεν εχω προβλημα με πληρωμη PAYPAL ...!!
Everest Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Θεωρώ ότι το X5 Pro αξίζει τη διαφορά από το απλό. Εγώ δεν ξέρω ποιο να πάρω μεταξύ του X5 Pro και του 2 Y100 Pro. To Y100 έχει καλύτερη οθόνη (gorilla glass, full lamination κτλ) και γενικά φαίνεται καλύτερη κατασκευή (ελαφρύτερο, έχει και μέταλλο) και καλύτερη κάμερα (που δεν θα χρησιμοποιήσω ιδιαίτερα).Επίσης αξίζει να πάρω το X5 Pro από Κίνα στα 75 με 1 έτος εγγύηση ή από Ελλάδα με 110 με 2 έτη εγγύηση;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα