Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσπαθώ να βρω οδηγό για προχωρημένη διαχείρηση windows 7 pro.

Χρειάζομαι κάτι που να περιλαμβάνει οδηγίες για απομακρυσμένη διαχείρηση, διαχείρηση κλειδιών στη regisrty, διαχείρηση δικτύωσης και τέτοια προχωρημένα πράγματα.

Με μια ματιά στο διαδίκτυο βρίσκω μόνο οδηγίες για απλούς χρήστες.

Που μπορώ να βρω σε online ή pdf μορφή (ελληνικά, αγγλικά ή γαλλικά);

Δημοσ.

Δεν βρίσκεις γιατί κάθε ένα από αυτά που ψαχνεις είναι ολόκληρες εγκυκλοπαίδειες

Γίνε πιο συγκεκριμένος, τι ακριβώς θέλεις να κάνεις;

Δημοσ.

Δεν βρίσκεις γιατί κάθε ένα από αυτά που ψαχνεις είναι ολόκληρες εγκυκλοπαίδειες

Γίνε πιο συγκεκριμένος, τι ακριβώς θέλεις να κάνεις;

Δεν θέλω να κάτω κάτι το συγκεκριμένο. Θέλω να μάθω να διαχειρίζομαι το σύστημα σαν διαχειριστής χρησιμοποιώντας τα εργαλεία που έχει το λειτουργικό σύστημα (καλώς καλά κρυμμένα από τον απλό χρήστη).

Για παράδειγμα δημιουργία εικόνας του partition για μελλοντική χρήση και τοποθέτηση της σε κρυφό partition όπως κάνουν οι ΟΕΜ λόγου χάρη.

Με χρήση του τερματικού. Κάτι σαν:

diskpart

create vdisk file="c:\VHD\test.vhd3" MAXIMUM=10000 type=expendable

ενα παράδειγμα για τη δημιουργία εικονικού σκληρού δίσκου.

ή

που και ποια κλειδιά πρέπει να χρησιμοποιήσω στη registry για να τρέχουν συγκεκριμένες εφαρμογές με την εκκίνηση του λειτουργικού, για όλους τους χρήστες.

Δημοσ.

Προσπαθώ να βρω οδηγό για προχωρημένη διαχείρηση windows 7 pro.

Χρειάζομαι κάτι που να περιλαμβάνει οδηγίες για απομακρυσμένη διαχείρηση, διαχείρηση κλειδιών στη regisrty, διαχείρηση δικτύωσης και τέτοια προχωρημένα πράγματα.

Με μια ματιά στο διαδίκτυο βρίσκω μόνο οδηγίες για απλούς χρήστες.

Που μπορώ να βρω σε online ή pdf μορφή (ελληνικά, αγγλικά ή γαλλικά);

υπάρχουν βιβλία με πληρωμή ή απο το θείο ένα απο αυτά είναι το παρακάτω.

Microsoft Windows 7 Administrator’s Reference

Γενικά ψάξε στο θείο για windows administrator books. Υπάρχουν για win 7/8/10.

Η books for IT professionals

Ολα αυτα  ειναι απλα εμπειρικες γνωσεις, οτι θες το ψαχνεις φιλος, ετσι παει.

Διαφωνώ δεν είναι καθόλου εμπειρικά όλο και κάποια βιβλία θα υπάρχουν δεν μπορεί :devil:

Δημοσ.

ναι αλλά θα πρέπει να γράψεις τις σωστές λέξει κλειδιά αλλιώς δεν θα έχεις σωστό αποτέλεσμα

Το google καταλαβαίνει και εκφράσεις. π.χ. "how to change ip in cmd" ή "hide user from welcome screen" ή μπαίνεις στο insomnia και ανοίγεις thread.

• Like 1
Δημοσ.

Το google καταλαβαίνει και εκφράσεις. π.χ. "how to change ip in cmd" ή "hide user from welcome screen" ή μπαίνεις στο insomnia και ανοίγεις thread.

δεν υπάρχει μόνο το insomnia υπάρχουν και άλλες τεχνολογικές κοινότητες που κάνουν εξίσου καλά τη δουλειά τους thelab,adslgr,pcsteps τουλάχιστον εγώ αυτές ξέρω αν έχεις κάποια που δεν είναι μέσα πες μου να ξέρω :-D :D

Δημοσ.

Από ό,τι τελικά καταλαβαίνω, θα πρέπει να αναζητήσω τα βιβλία της MS και αυτό κοστίζει αρκετά...

Στα φόρουμ ναι μεν μπορείς να βρεις πολλές πληροφορίες και ανθρώπους πρόθυμους να σε βοηθήσουν αλλά αν θες κάτι να το πάρεις από την αρχή και να το πας βήμα βήμα τότε χρειάζεσαι βιβλία και ολοκληρωμένους οδηγούς.

Κρίμα που δεν μπορώ να βρω κάτι online... :unsure:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...