Fulgore Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Eγω ναι θα τρεξω αμεσως μολις βγει την Τριτη. 30 ευρω για 5 ωρες ειναι οκ πιστευω. Τι να πεις για αλλα παιχνιδια που κανουν 50 η 60 ευρω και εχουν διαρκεια λιγοτερη απο 10 ωρες Σε ποια παιχνιδια ακριβως αναφερεσαι????Τι να πει κανεις και για αλλα παιχνιδια οπως το Witcher που εχουν 25ευρω στο steam και σου εχουν διαρκεια κοντα στις 150ωρες πανω κατω αν τα κανεις ολα. 30ευρω για αυτα που προσφερει το παιχνιδι και αν ισχυει και η διαρκεια του ειναι πολλα.
GjokerR Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 30ευρω για generic παιχνιδι με 4.5ωρες περιπου οτι οτι διαβαζω. Τρεχουμε να το παρουμε τωρα....ΔΕΝ. Μην μπεις στην διαδικασία να αναλύσεις τις πράξεις που μόλις έκανε υ.γ. είμαι ηλίθιος δεν είχα δει ότι έχεις ήδη απαντήσει
xaerialtwistx Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Οτι και να βγάλουνε, αυτό δεν το φτάνουνε.. λιώσιμο.. αυτη η μουσικη μου εχει μεινει στο μυαλο απο τότε ή στο τεχνοδρομιο που πρεπει να πετας τους εχθρους στην 'καμερα'. ειχε βγει και hd remake για το ps3 στο PSN πριν μερικα χρονια, και ηταν αρκετα καλό.
Oroku Saki Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Σημερα βγαινει η παιχνιδαρα ομως δεν βρισκω σε κανενα καταστημα την pc εκδοση. Σο steam λενε οτισε καποιες χωρες θα βγει retail και σε αλλες μονο ψηφιακο. Θα περασω απο public και Πλαισιο . Ελπιζω να το βρω. Ειναι κριμα να μην μπορω να αγορασω το νεο μου παιχνιδι αν οντως ισχυει οτι στην Ελλαδα δεν θα βγει στα μαγαζια αλλα μονο στο steam
Oroku Saki Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Το τερματισα και αυριο ανεβαζω walktrhough στο Hard με ολα ultra 4k DSR απο την τελικη μου μαχη με τις χελωνες που σφαζω τις χελωνες!!! ΜΟΥΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!!!
Fulgore Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Τοσο παιχνιδαρα ειναι που στην pc εκδοση ουτε καν στον κοπο για review δεν μπαινουν ορισμενα site http://www.metacritic.com/game/pc/teenage-mutant-ninja-turtles-mutants-in-manhattan http://www.metacritic.com/game/playstation-4/teenage-mutant-ninja-turtles-mutants-in-manhattan
dimitris21gr Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Άμα ήμουν 10-15 χρονών μπορεί να με συγκινούσε αυτό το παιχνίδι.
Oroku Saki Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Eτοιμο το walktrhough απο την τελικη μου μαχη με τις χελωνες!! Δεν μπορουν να κουνηθουν απο το πολυ ξυλο που τρωνε!!! ΜΟΥΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !!
JohnVani18 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Meanwhile, ενώ οι χελώνες τις έτρωγαν.. Κακία below......... Επιμένω.. Κακία......... 1
Bourdoulas Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Eτοιμο το walktrhough απο την τελικη μου μαχη με τις χελωνες!! Δεν μπορουν να κουνηθουν απο το πολυ ξυλο που τρωνε!!! ΜΟΥΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !! Πως μπορείς και παίζεις σε αυτό το σύστημα; Μάτωσαν τα μάτια μου. Πολύ λαγκ. Καλύτερα μην ανεβάσεις άλλο βίντεο προτού αναβαθμίσεις. .... ... .. .
Oroku Saki Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Καθολου βαρετο ειδικα αν το παιξεις στο hard. Εγω το απολαυσα απο τη αρχη μεχρι τελος. Το μονο του προβλημα ειναι η μικρη διαρκεια που ειναι γυρω στις 5 ωρες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα