LouCi4er Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Ο jgeorgiou δεν ειναι ο swag και βαζω το χερι μου στην φωτια για αυτο. Να τελειωνουμε απο εκει Αυτο τωρα ειναι καλο?Να μεινουμε ησυχοι δλδ?Και οι δυο το ιδιο λαμπακι μου αναβουν στο κεφαλι οταν διαβαζω δικα τους ποστ. 1
STORM1978 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Ενταξει παιδια σας ευχαριστω πολυ ολους καλη συνεχεια! Βρε παιδιά ποια μητρική πήρε τελικά? Και επίσης του είπε κανείς να βάλει κάνα φανάκι στα μαμημένα τα vrm που θα παίρνουν φωτιά?
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Το αναφέρει στην πρώτη σελίδα πως έχει sabertooth 990fx r2.0, οπότε είναι καλυμμένος από μητρική, μια καλή aio να πάρει και θα είναι κομπλεντάν. Εγώ πρότεινα να κατέβει σε ghz και ρεύμα να κάνει την δοκιμή δηλαδή στα 4 ghz με 1.3v, αλλά μάλλον δεν πολυενδιαφέρεται να κυνηγήσει το θέμα .
STORM1978 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Μια χαρά μητρική αλλά και πάλι φανάκι στα vrm! 220w tdp είναι αυτά! Εδώ εμείς με τον 8350 και έχουμε φανάκι για τον φόβο των ιουδαίων. 2
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Δεν διαφωνώ είναι must το φανάκι . Πολύ απλά θα μπορούσε κάλλιστα να ρίξει ghz και να βρει την υγειά του, μέχρι τα 4.3 θα ήταν οκ από θερμοκρασίες με την 212 evo και θα ήταν μια χαρά με την 390. Έτσι και εξάλλου δεν κάνει και την τρελή διαφορά στα games το oc από τα 4 ghz και πάνω στους piledriver στα games με κάρτα σαν την 390. 2
probit Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Μην αγχώνεσαι Polakis13 θα βρεις άκρη αμα σταματήσεις να ασχολησε με ελληνικά φόρουμ! Με την r9 390 είσαι μία χαρά η καλύτερη λύση διότι μεθαύριο με το directX12 έχει στο benchmark +5fps παραπάνω απο την gtx 980ti ως τότε υπομονή!
Sheogorath Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Μην αγχώνεσαι Polakis13 θα βρεις άκρη αμα σταματήσεις να ασχολησε με ελληνικά φόρουμ! Με την r9 390 είσαι μία χαρά η καλύτερη λύση διότι μεθαύριο με το directX12 έχει στο benchmark +5fps παραπάνω απο την gtx 980ti ως τότε υπομονή! Σε σχέση με την 290 είναι το ίδιο πράγμα. Α και μεγειές 2ο account 4
STORM1978 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Σε τι θερμοκρασιες παιζει η καρτα σου με το 60% στους ανεμιστηρες? Προς τον OP: Το Witcher δεν παιζει σταθερο με τα παντα στα Ultra και το hairworks ανοικτο στο συστημα σου και αυτο ειναι λογικο. Κλεισε το HW, ριξε το Water quality και το foliage visibility στο High, ριξε και απο HBAO+ (που ειναι Gameworks) σε SSAO και ασε ολα τα υπολοιπα τερμα και αμα πεσεις κατω απο 60 fps ελα πες μου. Μην κολλας επειδη το συστημα ειναι ακριβο οτι πρεπει να παιζεις τα παντα στο τερμα, πχ οι τεχνολογιες της Nvidia θα σε γονατιζουν δεν πα'να χεις και Fury X. My 2cc. 65 βαθμούς φίλε. Βοηθάει όμως και το κουτί και οι 5 ανεμιστήρες που έχει όλοι blademaster. 1
morgoth666 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 65? Εγω σε full Load χτυπαω 78-79 με τους ανεμιστηρες να φτανουν μεχρι 66%, με προβληματισες τωρα. 1
Polakis13 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπερα παιδια.Λοιπον....Εβαλα το game να τρεχει σε high settings.Επεζα απο 57 εως 60 fps και πανω + τα hairwoks που τα ειχα off.Αν τα αφησω ανοιχτα τα hairworks παιζω με 40 εως 50 fps.Σημαντική διαφορα ειδα οταν επεζα και με τα shadows απο ultra σε high που πραγματικα δεν ειδα διαφορα και ολας στη δικη μου κριση.δηλαδη αν τα αφησω ολα ultra εκτος απο hairworks να τα βαλω off και το shadows στο high τοτε παιζω απο 52 εως 60 fps! Αυτα οσο αναφορα τις ρυθμησεις στα γραφικα. ( Η θερμοκρασια στο cpu κυμαινοτανε γυρω στους 50 εως 58 βαθμους ενω της gpu σε 100% στροφες 45 με 52 ) Οσο για τα volt και τα mhz της cpu δεν βρισκω επιλογη στα mhz να τα παω στο 4.0 αλλα εχει στα 3.2 και για καποιο λογο δεν με αφηνει να το βαλω manual ( λογικα σιγουρα θα υπαρχει τροπος αλλα δεν τον ξερω οποτε δεν τα πειραξα μην τυχων κανω καμια βλακεια και τον καψω τα volt παρολαυτα τα βρισκω να τα αλλαξω ) 2
Fulgore Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπερα παιδια.Λοιπον....Εβαλα το game να τρεχει σε high settings.Επεζα απο 57 εως 60 fps και πανω + τα hairwoks που τα ειχα off.Αν τα αφησω ανοιχτα τα hairworks παιζω με 40 εως 50 fps.Σημαντική διαφορα ειδα οταν επεζα και με τα shadows απο ultra σε high που πραγματικα δεν ειδα διαφορα και ολας στη δικη μου κριση.δηλαδη αν τα αφησω ολα ultra εκτος απο hairworks να τα βαλω off και το shadows στο high τοτε παιζω απο 52 εως 60 fps! Αυτα οσο αναφορα τις ρυθμησεις στα γραφικα. ( Η θερμοκρασια στο cpu κυμαινοτανε γυρω στους 50 εως 58 βαθμους ενω της gpu σε 100% στροφες 45 με 52 ) Οσο για τα volt και τα mhz της cpu δεν βρισκω επιλογη στα mhz να τα παω στο 4.0 αλλα εχει στα 3.2 και για καποιο λογο δεν με αφηνει να το βαλω manual ( λογικα σιγουρα θα υπαρχει τροπος αλλα δεν τον ξερω οποτε δεν τα πειραξα μην τυχων κανω καμια βλακεια και τον καψω τα volt παρολαυτα τα βρισκω να τα αλλαξω ) Η τα βαζεις ολα High εξ αρχης και το Hairworks off και εισαι αρχοντας. 2
panther_512 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Κατέβασε τους Background characters στο High αν όχι στο medium. Με ultra στα χωριά είσαι ΟΚ, αλλά μολις μπείς σε πόλεις (Novigrad) ο επεξεργαστής σου θα γονατίσει πολύ. 1
Polakis13 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Να κανω και μια αλλη ερωτηση? ισχύει αυτο που λεει ο φιλος probit?
jgeorgiou Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 υπάρχει μια σχετική φήμη αλλά είναι σαν να πιστεύεις στον Αη Βασίλη. Ολα μπορούν να συμβούν αλλά δεν μπορείς να βασίζεσαι σε μια φήμη που μάλιστα έχει διαψευστεί. 1
mkp Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 65? Εγω σε full Load χτυπαω 78-79 με τους ανεμιστηρες να φτανουν μεχρι 66%, με προβληματισες τωρα. και εγώ έχω την Sapphire Radeon R9 390 8GB Nitro με λίγο OC 1105/1730 και περνώ 65C σε full load με fan speed 54%, θερμοκρασία δωματίου 21C.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα