Sheogorath Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Ρε SwagJim ειναι κουραστικο σε οποιο thread βλεπεις amd cpu να μιλας για μπουκαλι. Ασχετο με τον georgiou, δεν είναι bottleneck σύμφωνα και με το review, όπου ο 9590 απέδιδε όσο και ο i3? Not hating, just asking. 1
hliastsek Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Ασχετο με τον georgiou, δεν είναι bottleneck σύμφωνα και με το review, όπου ο 9590 απέδιδε όσο και ο i3? Not hating, just asking.
cliobaccarra Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Ασχετο με τον georgiou, δεν είναι bottleneck σύμφωνα και με το review, όπου ο 9590 απέδιδε όσο και ο i3? Not hating, just asking. Αμα τον εχεις τον cpu χρειαζεσαι review για να αποδειξεις οτι δεν εισαι ελεφαντας; 1
Heatspreader Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Ασχετο με τον georgiou, δεν είναι bottleneck σύμφωνα και με το review, όπου ο 9590 απέδιδε όσο και ο i3? Not hating, just asking. Common sense...
fallen4ngel Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Ρε SwagJim ειναι κουραστικο σε οποιο thread βλεπεις amd cpu να μιλας για μπουκαλι. ???? Δεν το καταλαβα.... ο Swag ειναι με αλλο nick? Εαν ειναι ετσι τωρα εξηγουνται ολα....... 1
hliastsek Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Κοιτα, για πλακα το ειπα, δεν ξερω αν ειναι ο Swag, απλα ετσι εξηγούνται ολα. Αλλα αμα το σκεφτεις παραπανω εχει μια βαση, jgeorgiou ---> Jim Georgiou, δηλαδη nickname βγαλμένο απο όνομα και επώνυμο. Jim ο ενας, Jim και ο αλλος.Τυχαιο? Δεν νομιζω ΥΓ ναι το ξερω, αδικούμαι. YΓ2 1
Thanos1972 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 και παλια ειχαμε εναν georgiou που μας ζαλιζε με τα intel.αλλα αυτος ηταν μονο georgiou.μωρε λες?????
Millennium Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Ρε SwagJim ειναι κουραστικο σε οποιο thread βλεπεις amd cpu να μιλας για μπουκαλι. Αναφορά για διπλό λογαριασμό και spam και τέλος.
jgeorgiou Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 χαχαχα τι είπα? ότι στο GAMING ο ι5 ο 4570 ή ο καινούριος 6500 είναι ποιο γρήγορος από τον AMD των 220W TDP που ψύχεται μόνο με υδρόψυξη! WTF .........220w? ή σόμπα χαλαζία που έχω από τότε κάηκε η μια στήλη καίει λιγότερο ρεύμα! Τώρα θα μου πείτε ότι ο AMD σε ζεσταίνει περισσότερο όμως και τα αξίζει τα λεφτά του! έπεσαν οι "γνωστοί" να με φάνε. Δεν κάνουν ΠΟΤΕ τον κόπο να τσεκάρουν ΟΛΑ τα σχετικα reviews σοβαρών και ασόβαρων στο ιντερνετ που το δείχνουν στην πράξη. Αν κάποιος δουλεύει στην NSA και κάνει κρυπτο/αποκρυπτογράφηση , ο AMD είναι καλός , αν κάποιος έχει μεράκι το o/c και γουστάρει ακριβές ψύξεις και μητρικές με πολλές ρυθμίσεις πάλι ο AMD είναι αυτό που χρειάζεται. Αν κάποιος το θέλει κυρίως για gaming όμως και έχει θέρμανση για το χειμώνα στο σπίτι , τότε πρέπει να πάρει όποιον ΙΝΤΕΛ αντέχει η τσέπη του. Την εποχή των skylake όπου ο ι5 έχει 62W tdp και είναι 10% γρηγορότερος από την 4η γενιά εμείς συζητάμε αν είναι καλοί επεξεργαστές που συγκρίνονται με τους Ι5 του 2008 (1ης γεννιάς) δηλαδή είναι 8 χρόνια πίσω. ΥΓ1 Για να μην σας μπερδεύω με τους πολλαπλούς λογαριασμούς μου θα τους αλλάξω το νικ σε jgeorgiou 1 , 2 ,3 ,etc. Είσαστε καλά ή σας έχει χτυπήσει η AMDίαση κατακούτελα? Ολο το ίντερνετ βοά και τεκμηριώνει αυτά που λέω , θα κάθομαι να φτιάξω πολλαπλούς λογαριασμούς για να πείσω αυτούς που δεν γουστάρουν να παραδεχτούν το αυταπόδεικτο? ΥΓ2 Θα σας πω μια σύντομη ιστορία , το πρώτο αυτοκίνητο που πήρα ήταν ένα αποτυχημένο μοντέλο που έβγαζε προβλήματα. Παρόλα αυτά , εγώ κοκορευόμουν στους φίλους μου. Κάποιοι ποιο σοβαροί προσπάθησαν να μου εξηγήσουν ότι ίσως να μην είναι και τόσο επιτυχημένη η αγορά που έκανα. Κάθε λίγο και λιγάκι έτρεχα στην αντιπροσωπία για τα προβλήματα , το βράδυ κοκορευόμουν για την αυτοκινητάρα μου και πόσο VFM ήταν. Κάποια στιγμή μετά από καιρό που μου έμεινε σε σημαντική στιγμή αγανάκτησα , έβαλα αγγελία και το σκότωσα! Από τότε παρόλο που έχω κάνει πολύ ποιο επιτυχημένες αγορές ποτέ δεν ξανα-κοκορεύτηκα γι'αυτές. Πάσα ομοιότητα με πρόσωπα και καταστάσεις είναι συμπτωματική.
Thanos1972 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 ενταξει μωρε χαβαλε κανουμε χαλαρωστε.απο κοντα μπορει ολοι να ημαστε γαμω τα παιδια.(εγω τουλαχιστον ειμαι ) 7
Fulgore Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Δεν καταλαβα που ειναι το προβλημα σου ρε φιλε.....Ειπα την γνωμη μου σε κατι πρεπει να κανεις επιθεση? ποσους βαθμους δηλαδη πρεπει να εχω για να μην εχω προβλημα με τα fps αφου ειναι αυτο το προβλημα?Εγω δεν ειπα σε κανεναν οτι δεν ξερει η οτι ειναι ημιμαθείς.Για αυτο υπαρχουν τα forum για να ρωταμε. Μισο λεπτο. Αφου δεν το κατεχεις κυριολεκτικα καθολου το θεμα με το Pc hardware ,και σου ειχαμε κανει και πιο παλια προτασεις στο θεμα gaming pc που τις αγνοησες ,τι πας να αποδειξεις τωρα?? http://www.insomnia.gr/topic/589960-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B7-%CF%85%CE%B4%CF%81%CE%BF%CF%88%CF%85%CE%BE%CE%B7-%CF%83%CE%B5-amd3-fx9590/?do=findComment&comment=54436276 Ανοιξες θεμα οτι θα αγοραζες υδροψυξη και μετα απο 2 εβδομαδες βλεπουμε οτι δεν πηρες τιποτα..... http://www.insomnia.gr/topic/557880-motherboard-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CE%BD-amd-fx-9590-47ghz-8-core-box/?do=findComment&comment=53776439 Εδω πιο παλια ειχες ανοιξει για επεξεργαστη και σου ειχαμε πει να επερνες κλειδωμενο i5 αφου με overclock δεν θα ασχολιοσουν,πραγμα που παλι δεν εκανες και δεν μας ακουσες. Πηγες και εσκασες ενα καρο λεφτα για Amd επεξεργαστη(σε σχεση με 8320-8350),ακριβη μητρικη αφου δεν θα κανεις Overclock,αλλαξες και καρτα γραφικων (και η χασουρα πρεπει να ηταν 80+ευρω τουλαχιστον στην καρτα γραφικων) και μου βαζεις για ψυκτρα την αξιοπιστη μεν αλλα φθηνη Evo. Το οτι η R9 390 ηταν κακιστη αγορα την οποια εκανες χωρις παλι να ρωτησεις(γιατι μαλλον θα ηξερες οτι αν το ανεφερες εδω πριν την παρεις θα σου λεγαμε να μην την αγοραζες),τι μας το λες τωρα αφου εγινε η αγορα??? Κοινως αν ειναι να κανεις του κεφαλιου σου συνεχεια με τις αγορες σου και να μην ακους γνωμες αλλων τοτε γιατι ανοιγεις τσαμπα θεματα???Αλλη δουλεια δεν εχουμε να ασχολουμαστε με την περιπτωση σου?? Στην τελικη ριξε τα settings απο Ultra σε High και θα εχεις το 60ρι που θες Σε ευχαριστω για το κοπο σου φιλε μου In game δεν εχω δει ποτε 60 fps+.Παρολαυτα κατι δεν κολαει......απο οτι βλεπω το μονο που εχεις πολυ καλυτερο ειναι οι μνημες σου.....αλλα ετσι και αλλιος μεχρι 1866 χρονιζονται.....οσο για τα voltage δεν θελω να κανω καμια μαλακια και να το καψω......θα το ψαξω λιγο καλυτερα τις επομενες μερες.Οσο για την ψυξη κατανοω οτι ειναι πολυ καυτος σαν cpu αλλα δεν βρισκω λογο να βαλω AIO απο την στιγμη που εχω κανονηκες θερμοκρασιες.Χωρια οτι ετσι δεν θα αλλαξουν τα fps . http://www.insomnia.gr/topic/589960-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B7-%CF%85%CE%B4%CF%81%CE%BF%CF%88%CF%85%CE%BE%CE%B7-%CF%83%CE%B5-amd3-fx9590/?do=findComment&comment=54436276 Δεν βαριεσαι. Μετα οταν κραζω για κατι τετοιες περιπτωσεις με λενε κακο μερικοι... 3
morgoth666 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Τις ίδιες και καλύτερες επιδώσεις έχω εγώ από την 390 αφού καθημερινά παίζω με ρολόγια 1150/1500 με +0,121V και προφίλ στους ανεμιστήρες της 290 Tri-X μου να μην ξεπερνούν το 60% ακόμη και σε 100% load. Αν θέλω παραπάνω, πηγαίνει μέχρι 1300/1600 με +0,141V μονάχα για benchmark. Σε τι θερμοκρασιες παιζει η καρτα σου με το 60% στους ανεμιστηρες? Προς τον OP: Το Witcher δεν παιζει σταθερο με τα παντα στα Ultra και το hairworks ανοικτο στο συστημα σου και αυτο ειναι λογικο. Κλεισε το HW, ριξε το Water quality και το foliage visibility στο High, ριξε και απο HBAO+ (που ειναι Gameworks) σε SSAO και ασε ολα τα υπολοιπα τερμα και αμα πεσεις κατω απο 60 fps ελα πες μου. Μην κολλας επειδη το συστημα ειναι ακριβο οτι πρεπει να παιζεις τα παντα στο τερμα, πχ οι τεχνολογιες της Nvidia θα σε γονατιζουν δεν πα'να χεις και Fury X. My 2cc. 1
Polakis13 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Μισο λεπτο. Αφου δεν το κατεχεις κυριολεκτικα καθολου το θεμα με το Pc hardware ,και σου ειχαμε κανει και πιο παλια προτασεις στο θεμα gaming pc που τις αγνοησες ,τι πας να αποδειξεις τωρα?? http://www.insomnia.gr/topic/589960-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B7-%CF%85%CE%B4%CF%81%CE%BF%CF%88%CF%85%CE%BE%CE%B7-%CF%83%CE%B5-amd3-fx9590/?do=findComment&comment=54436276 Ανοιξες θεμα οτι θα αγοραζες υδροψυξη και μετα απο 2 εβδομαδες βλεπουμε οτι δεν πηρες τιποτα..... http://www.insomnia.gr/topic/557880-motherboard-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CE%BD-amd-fx-9590-47ghz-8-core-box/?do=findComment&comment=53776439 Εδω πιο παλια ειχες ανοιξει για επεξεργαστη και σου ειχαμε πει να επερνες κλειδωμενο i5 αφου με overclock δεν θα ασχολιοσουν,πραγμα που παλι δεν εκανες και δεν μας ακουσες. Πηγες και εσκασες ενα καρο λεφτα για Amd επεξεργαστη(σε σχεση με 8320-8350),ακριβη μητρικη αφου δεν θα κανεις Overclock,αλλαξες και καρτα γραφικων (και η χασουρα πρεπει να ηταν 80+ευρω τουλαχιστον στην καρτα γραφικων) και μου βαζεις για ψυκτρα την αξιοπιστη μεν αλλα φθηνη Evo. Το οτι η R9 390 ηταν κακιστη αγορα την οποια εκανες χωρις παλι να ρωτησεις(γιατι μαλλον θα ηξερες οτι αν το ανεφερες εδω πριν την παρεις θα σου λεγαμε να μην την αγοραζες),τι μας το λες τωρα αφου εγινε η αγορα??? Κοινως αν ειναι να κανεις του κεφαλιου σου συνεχεια με τις αγορες σου και να μην ακους γνωμες αλλων τοτε γιατι ανοιγεις τσαμπα θεματα???Αλλη δουλεια δεν εχουμε να ασχολουμαστε με την περιπτωση σου?? Στην τελικη ριξε τα settings απο Ultra σε High και θα εχεις το 60ρι που θες http://www.insomnia.gr/topic/589960-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B7-%CF%85%CE%B4%CF%81%CE%BF%CF%88%CF%85%CE%BE%CE%B7-%CF%83%CE%B5-amd3-fx9590/?do=findComment&comment=54436276 Δεν βαριεσαι. Μετα οταν κραζω για κατι τετοιες περιπτωσεις με λενε κακο μερικοι... Καλημερα οκ παραδεχομαι για ολα τα παραπανω που εγραψες αφου ειναι και γραμμενα ετσι και αλλιως και οτι εκανα λαθος αγορα αυτο σημαινει οτι απαγορευεται να ζηταω λυσεις για την λαθος αγορα μου?Και στο κατω κατω που ειναι το τοσο ενοχλητικο και κανετε ετσι?Περα απο αυτο εχω παρατηρησει εχοντας λιγη εμπειρια σε διαφορα forums οτι μονο στα Ελληνικα τρωγεστε με το παραμικρο και πραγματικα χωρις λογο.Μια παρεα ειμαστε και ανταλαζουμε αποψεις.Εκανα λαθος αγορα δεν σας ακουσα αρα blacklist ο Polakis13.Σε ξενα Forums 1-2 περιπτωσεις να εχω δει να ειναι πανετοιμοι να στην πουν.Εγω απο εδω και περα τελιωσα με τις κουβεντες μου συνεχιστε μεταξυ σας.Καλη συνεχεια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα