Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και καλή AIO να προσθέσω.

Είναι γιατί η evo δεν κάνει για 220βαττ θερμικό φορτίο... Είναι καλή αλλά όχι τόσο. ΑΙΟ θες όπως σου είχαμε πει.

θα συμφωνησω κι εγω, αυτος ο επεξεργαστης ειναι σομπα και θελει δυνατοτατο watercooling συστημα αλλιως δε μπορεις να αξιοποιησεις στο 100% τις δυνατοτητες του

Δημοσ.

Δεν διαφωνω σε αυτο που λετε αλλα παρολαυτα δεν εχω πανω απο 60 βαθμους θερμοκρασια......Αλλωστε η αληθεια ειναι οτι τον ειχα οταν ειχα εναν i7 cpu.Δηλαδη αν παει στους 40 βαθμους τοτε θα εχω και καλυτερα fps? δεν νομιζω..... 

Δημοσ.

Μπουκάλι δεν είναι, throttling είναι 100%, το μέγιστο θερμικό όριο των fx είναι οι 65 βαθμοί στους πυρήνες, στους 72 απλά τον ρημάζεις και άνετα παίζεις και πιο πάνω από 72, με 212 evo να ψύχει 4.7 ghz και 1.5 v :o. Πας σε μια καλή aio 240mm/280mm και τελείωσε η υπόθεση, θα είσαι υπερκομπλέ μετά. Ο 9590 με την 212 evο απλά δεν πάνε μαζί. Για δοκίμασε να ρίξεις τον 9590 στα 4 ghz και να βάλεις το ρεύμα 1.3v (λέω τόσο για σιγουριά, ξέρω πως τα έχει άνετα με αισθητά λιγότερο) και πες μας μετά αποτελέσματα, θαρρώ πως θα είσαι εντάξει ;).

• Like 1
Δημοσ.

συμφωνώ για cpu μπουκάλι

όταν έχουμε τόσο μεγάλες απαιτήσεις στο gaming τότε ο intel Ι7 είναι μονόδρομος.

Τι μπουκάλι λέτε ρε παιδιά.Από fx 8350 στα 4.7 προέρχομαι και ήμουν απόλυτα ικανοποιημένος και μπουκάλι πουθενά.Ας ψάξει το θέμα των θερμοκρασιών μην κάνει throttling από εκεί (σίγουρα για μένα) γιατί με την 212 evo δεν πάς πουθενά.Ή πας σε watercooling ή σε μια phanteks 14pe / noctua d15 και είσαι κομπλέ από μένα.Μπουκάλι επουδενεί δεν κάνει ο FX.

θα συμφωνησω κι εγω, αυτος ο επεξεργαστης ειναι σομπα και θελει δυνατοτατο watercooling συστημα αλλιως δε μπορεις να αξιοποιησεις στο 100% τις δυνατοτητες του

Και μία δυνατή αερόψυξη αρκεί  για μένα.

• Like 6
Δημοσ.

Λοιπον υστερα απο επιθυμια του ts και εχοντας το παιχνιδι μεσα ετοιμο ειπα να δοκιμασω και εγω να δω τι γινεται, μπας και βοηθησω.

Για να ειμαστε καπως αντικειμενικοι κατεβασα τον cpu μου στα 4.8(fx 8370) και εβαλα την καρτα(r9 290) 1040/1500 μιας και εκει νομιζω παιζει του ts. Εβαλα τα παντα στα ultra απο το profil του παιχνιδιου και απλα εκλεισα το nvidia hairworks.

Στα αποτελεσματα τωρα, τα fps ειναι αρκετα σταθερα και βρισκονται επι το πλειστον στα 45-55 fps την περισσοτερη ωρα. Υπαρχουν στιγμες που ανεβαινουν και πανω απο 60 αλλα και στιγμες που πεφτουν κατω απο τα 45 αλλα μεχρι εκει.

Επισης bottleneck δεν παρατηρηθηκε πουθενα μιας και δοκιμασα και με την καρτα 1200/1500 με αναλογη αυξηση των fps.

Ενα επιπλεον βιντεο απο το youtube με 4790κ και r9 290. Ειναι πολυ κοντα στο να αντικατρωπτισει την κατασταση, με ισως λιγο καλυτερα low(2-3 fps)  υπερ μου πιθανως λογω καταγραφης.

Eχω την εντυπωση πως ο ts ζηταει πολλα και την ζημια του την κανει το nvidia hairworks που εχει ανοιχτο.

• Like 4
Δημοσ.

Σε ευχαριστω για το κοπο σου φιλε μου In game δεν εχω δει ποτε 60 fps+.Παρολαυτα κατι δεν κολαει......απο οτι βλεπω το μονο που εχεις πολυ καλυτερο ειναι οι μνημες σου.....αλλα ετσι και αλλιος μεχρι 1866 χρονιζονται.....οσο για τα voltage δεν θελω να κανω καμια μαλακια και να το καψω......θα το ψαξω λιγο καλυτερα τις επομενες μερες.Οσο για την ψυξη κατανοω οτι ειναι πολυ καυτος σαν cpu αλλα δεν βρισκω λογο να βαλω AIO απο την στιγμη που εχω κανονηκες θερμοκρασιες.Χωρια οτι ετσι δεν θα αλλαξουν τα fps .

Δημοσ.

Τώρα το Bottleneck το λέμε "μπουκάλι". Εξοικιωθήκαμε τόσο με τον όρο που μιλάμε και αργκό.

Ποιο Bottleneck ρε παιδιά;
http://www.anandtech.com/show/8316/amds-5-ghz-turbo-cpu-in-retail-the-fx9590-and-asrock-990fx-extreme9-review/8

Βέβαια από Site σε Site, αλλάζουν τα πράγματα. :P

Το Guru3D έχει πιο γρήγορους FX.

http://www.guru3d.com/articles_pages/core_i5_6600k_processor_review_desktop_skylake,17.html

Δημοσ.

Δεν διαφωνω σε αυτο που λετε αλλα παρολαυτα δεν εχω πανω απο 60 βαθμους θερμοκρασια......Αλλωστε η αληθεια ειναι οτι τον ειχα οταν ειχα εναν i7 cpu.Δηλαδη αν παει στους 40 βαθμους τοτε θα εχω και καλυτερα fps? δεν νομιζω.....

Εφόσον εμείς δεν γνωρίζουμε γιατί ανοιγεις θέματα; Για να μας γράφεις στα παλιά σου τα παπούτσια;

Ωραίος δεν έχεις θέμα, ή ψύξη σου είναι υπεραρκετή και ή κάρτα σου τουμπανο σε σχέση με την 290 που είχες.

Τώρα οκ; Καλύτερα; Πήρε τα πάνω του το εγώ σου;

Ε ρε τι διαβάζω ώρες ώρες.....

• Like 5
Δημοσ.

Σε ευχαριστω για το κοπο σου φιλε μου In game δεν εχω δει ποτε 60 fps+.Παρολαυτα κατι δεν κολαει......απο οτι βλεπω το μονο που εχεις πολυ καλυτερο ειναι οι μνημες σου.....αλλα ετσι και αλλιος μεχρι 1866 χρονιζονται.....οσο για τα voltage δεν θελω να κανω καμια μαλακια και να το καψω......θα το ψαξω λιγο καλυτερα τις επομενες μερες.Οσο για την ψυξη κατανοω οτι ειναι πολυ καυτος σαν cpu αλλα δεν βρισκω λογο να βαλω AIO απο την στιγμη που εχω κανονηκες θερμοκρασιες.Χωρια οτι ετσι δεν θα αλλαξουν τα fps .

Μα πως να δεις 60+ με το hairworks ανοιχτο;  Αυτο με τις μνημες και μεχρι 1866 χρονιζονται δεν το καταλαβα αλλα οπως και να εχει η μνημες δεν παιζουν τοσο ρολο.

Οσο για τον cpu σου δεν ειναι οτι ειναι τοσο καυτος, απλα δινει υπερβολικα πολυ ρευμα σε στοκ. Αν θελεις να κρατησεις την ψυχτρα σου θα πρεπει να κλεισεις το turbo και να δοκιμασεις να τον κανεις undervolting.

• Like 2
Δημοσ.

Εφόσον εμείς δεν γνωρίζουμε γιατί ανοιγεις θέματα; Για να μας γράφεις στα παλιά σου τα παπούτσια;

Ωραίος δεν έχεις θέμα, ή ψύξη σου είναι υπεραρκετή και ή κάρτα σου τουμπανο σε σχέση με την 290 που είχες.

Τώρα οκ; Καλύτερα; Πήρε τα πάνω του το εγώ σου;

Ε ρε τι διαβάζω ώρες ώρες.....

Δεν καταλαβα που ειναι το προβλημα σου ρε φιλε.....Ειπα την γνωμη μου σε κατι πρεπει να κανεις επιθεση? ποσους βαθμους δηλαδη πρεπει να εχω για να μην εχω προβλημα με τα fps αφου ειναι αυτο το προβλημα?Εγω δεν ειπα σε κανεναν οτι δεν ξερει η οτι ειναι ημιμαθείς.Για αυτο υπαρχουν τα forum για να ρωταμε.

Δημοσ.

Προσωπικα το θεμα με τις μνημες δεν στεκει καν. οι ταχυτητες και τα latency παιζουν αποκλειστικο ρολο σε εφαρμογες rendering/ editing κτλ..... στα παιχνιδια ειτε εχεις 8 gb ( που ειναι υπεραρκετα) στα 1333 ειτε στα 2133 ειναι το ιδιο και το αυτο.

οσων αφορα την καρτα αν περιμενες παπαδεε και προεβης στην αγορα της το ξεχνας μιας και οπως βλεπεις ειναι ακριβως ιδια με την προηγουμενη σου. οποτε λαθος/ακυρη αγορα=οπως ξαναειπα πεταμενα χρηματα.

απο εκει και περα ουτε ο επεξεργαστης "δειχνει" να εχει προβλημα μιας και οι θερμοκρασιες που εχεις ει.αι λογικοτατες.

θελεις την προσωπικη μου γνωμη;;; ειναι ολα στο μυαλο σου. γιατι δυστηχως νομιζοντας οτι εκανες μια αναβαθμηση περιμενες αποτελεσματα απτα και απλα προσγειωθικες στην πραγματικοτητα.

• Like 1
Δημοσ.

Κάνεις λάθος, ούτε επιθετικός είμαι ούτε προφανώς και έχω κάποιο πρόβλημα μαζί σου.

Απλά ζήτησε την γνώμη/φώτα/βοήθεια και από ότι σου είπαν όλα σχεδόν τα παιδιά έκανες αυτό που νομίζεις καλύτερο. Αυτό ακριβώς σχολίασα.

Ούτε καν αναφέρθηκα στο λάθος CPU ούτε στην άσκοπη αλλαγή GPU, στην τελική δικά σου είναι τα λεφτά φωτιά τα βάζεις και τα καις, αλλά όταν ζητάς βοήθεια το λιγότερο που θα μπορούσες να πεις είναι οκ ρε παιδιά να κάνω και μια δοκιμή έτσι μήπως και...

• Like 3
Δημοσ.

συμφωνώ για cpu μπουκάλι

όταν έχουμε τόσο μεγάλες απαιτήσεις στο gaming τότε ο intel Ι7 είναι μονόδρομος.

Ρε SwagJim ειναι κουραστικο σε οποιο thread βλεπεις amd cpu να μιλας για μπουκαλι. 

• Like 7

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...