Polakis13 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 εγω βλεπω οτι ειναι μπροστα 5-6 fps μεσω ορο απο την 290 η 390 η αληθεια ειναι οτι δεν εχω δοκιμασει στο ιδιο σημειο να τεσταρω αλλα οπως και να εχει δεν παιζω με τοση σταθεροτητα στα fps μου οπως και στο video....το ακομα ποιο περιεργο ειναι οτι ακομα και αν ριξω την αναλυση σε 1280 χ 720 στο ultra τα settings εχω ακριβως τα ιδια fps.Εαν κανω στα 1920 x 1080 με high τα settings τοτε εχω παλι τα ιδια fps..... τωρα αν κανω 1080 την αναλυση και low τα settings τοτε κερδιζω 15-20 fps σταθερα.....δηλαδη παιζω με 45-50 fps
Dennisbest Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Αν έχεις ίδια fps ανεξάρτητα από την ανάλυση , το πράγμα φωνάζει cpu bottleneck . 3
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Κανονικά δεν θα έπρεπε να έχει τέτοιο θέμα, εμένα μου μυρίζει throttling για να έχει τέτοια fps. Ας κλείσει το turbo core από το bios, μιας και ανεβάζει το ρεύμα λίγο πάνω από 1.5v και ας μείνει με τον επεξεργαστή στα 4.7, πιστεύω πως τότε θα σταματήσουν τα προβλήματα. Polakis13 πες μας ποια ψύκτρα έχεις, πόσους βαθμούς πιάνεις σε load αλλά και ποιο τροφοδοτικό έχεις. Στο μυαλό μου ως ένοχοι είναι τρία πράγματα, πιθανό throttling λόγω turbo core το οποίο συνεπάγεται υπερθέρμανση των vrm, throttling λόγω ανεπαρκούς ψύξης του επεξεργαστή αλλά και να μην φτάνει το τροφοδοτικό για το σύστημά σου.
Polakis13 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Μολις εμαθα τι ειναι bottleneck παρολαυτα δυσκολευομαι να πιστεψω οτι φταει η cpu μιας και μιλαμε για κτηνος της amd.Για το μονο πραγμα που ειμαι καχυποπτος ειναι οτι εχω παλιες μνημες.......μιας και ειναι το μονο πραγμα που δεν αλλαξα στον καινουργιο μου υπολογιστη.Και απο οτι αναφερη αυτο το αθρο υπαρχει περιπτωση να φταιει και αυτο http://alt-tab.gr/ti-ine-cpugpu-bottleneck/
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Πες μας λίγο αυτά που σε ρώτησα διαφορετικά άκρη δεν θα βγει. Και όχι κτήνος δεν είναι ο 9590, είναι ένας υπερχρονισμένος από το εργοστάσιο 8320, ο οποίος σε επιδόσεις παίζει πιο κάτω και από 4770k. Έχει 8 αργούς πυρήνες, για gaming δεν είναι ότι καλύτερο, παρόλα αυτά το κάνει και με άνεση μάλιστα. Είναι πανάκριβος επεξεργαστής για αυτά που προσφέρει, αυτά που προσφέρει δηλαδή τα παίρνεις και από έναν 8320 κλοκάροντάς τον στα ρολόγια του 9590. Κοινώς παίζει να σε πιάσανε κώτσο στο πλαίσιο . 4
Polakis13 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Σε ευχαριστω για το ενδιαφερον σου Φιλε μου λοιπον! 1) Οσο αναφορα το turbo setting το εχω κανει disable οποτε ειμαι στα 4.7 mhz. 2) Ψυκτρα εχω την coolermaster evo hyper 212 οποτε παιζω βαρια games στο ultra παντα την βαζω στο 100% το fan και οι θερμοκρασιες κυμαίνονται απο 45 μεχρι 59 βαθμους ( στο witcher 3 απο 52 μεχρι 60 max ) κανει θορυβο αλλα δεν με πειραζει. 3) Εχω ενα τερας psu thermaltake 1200 watt αλλα επειδη ξεχασα να παραλείψω οτι μαζι με τις μνημες δεν αλλαξα και το psu στην μεγαλη αναβάθμιση. Οπως καταλαβαινεις λοιπον δεν νομιζω να εχω θεμα με θερμοκρασια.Τωρα αν δεν βαλω στο 100% το fan να δουλευει φτανω και 72 βαθμους αλλα δεν το αφηνω ετσι.
Heatspreader Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Η παραπάνω VRAM δεν είναι απαραίτητα για Games. Η παραπάνω μνήμη είναι για Editing.
Polakis13 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Εχεις δικιο σε αυτο οσο αναφορα το cpu απλος εγω βιαστηκα.Το αγωρασα απο eshop 270 ευρω.Εχω αρχισει να πιστευω και εγω οτι για gaming δεν εκανα σωστη επιλογη.Απλα υστερα απο intel cpu & nvidia καρτες vga ειπα στην επομενη αναβάθμιση να δοκιμαζα amd cpu & amd καρτες vga μιας και ολοι λεγανε value for money. Ελπιζω να μην πεταξα κατα πολυ τα λεφτα μου μιας και θελω να παιζω στο ultra και οχι κατω απο 50 fps τα παιχνιδια.
jgeorgiou Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 συμφωνώ για cpu μπουκάλι όταν έχουμε τόσο μεγάλες απαιτήσεις στο gaming τότε ο intel Ι7 είναι μονόδρομος.
cliobaccarra Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Να φανταστώ το εχεις γνήσιο το παιχνιδι ε;
jgeorgiou Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Εχεις δικιο σε αυτο οσο αναφορα το cpu απλος εγω βιαστηκα.Το αγωρασα απο eshop 270 ευρω.Εχω αρχισει να πιστευω και εγω οτι για gaming δεν εκανα σωστη επιλογη.Απλα υστερα απο intel cpu & nvidia καρτες vga ειπα στην επομενη αναβάθμιση να δοκιμαζα amd cpu & amd καρτες vga μιας και ολοι λεγανε value for money. Ελπιζω να μην πεταξα κατα πολυ τα λεφτα μου μιας και θελω να παιζω στο ultra και οχι κατω απο 50 fps τα παιχνιδια. συμφωνώ για cpu μπουκάλι όταν έχουμε τόσο μεγάλες απαιτήσεις στο gaming τότε ο intel Ι7 είναι μονόδρομος. δυστηχώς ακόμη και ένας Ι5 των 220ευρώ (π.χ. Ι5 6500 ή 4570) είναι ποιο γρήγορος στο gaming από τον AMD που πήρες (και δουλεύουν και με την τσάμπα ψύκτρα που σου δίνει η ΙΝΤΕΛ χωρίς να ζεσταίνονται) Εχω των Ι5 6500 και με την τσαμπε ψύκτρα υπό μεγάλη πίεση έπιασε max 46c 1
Polakis13 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Τι ειναι τοσο περιεργο που εχω αυτη την ψυκτρα για αυτον τον cpu φιλε μου?Το game φυσικα και γνησιο και αξιζει μεχρι και το τελευταιο του ευρω! μιας και ανεφερες αν το εχω γνησιο σε αλλο game οπως το hatred που εχει γελοιες απαιτησεις παιζω παλι απο 30 μεχρι 50 fps......στο max παντα τα settings.....ενω σε ενα αλλο το transformers devastation παιζω σταθεροτατα στα 59-62 fps!
Sheogorath Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Είναι γιατί η evo δεν κάνει για 220βαττ θερμικό φορτίο... Είναι καλή αλλά όχι τόσο. ΑΙΟ θες όπως σου είχαμε πει. 3
fallen4ngel Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Είναι γιατί η evo δεν κάνει για 220βαττ θερμικό φορτίο... Είναι καλή αλλά όχι τόσο. ΑΙΟ θες όπως σου είχαμε πει. Και καλή AIO να προσθέσω. συμφωνώ για cpu μπουκάλι όταν έχουμε τόσο μεγάλες απαιτήσεις στο gaming τότε ο intel Ι7 είναι μονόδρομος. δυστηχώς ακόμη και ένας Ι5 των 220ευρώ (π.χ. Ι5 6500 ή 4570) είναι ποιο γρήγορος στο gaming από τον AMD που πήρες (και δουλεύουν και με την τσάμπα ψύκτρα που σου δίνει η ΙΝΤΕΛ χωρίς να ζεσταίνονται) Εχω των Ι5 6500 και με την τσαμπε ψύκτρα υπό μεγάλη πίεση έπιασε max 46c Το ανέκδοτο με τον ψαρά και τον κυνηγό το ξέρεις; Κοψε κάτι, θα σκοτώσω όλα τα παιδάκια. 6
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα