Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μαλιστα.......παει το θεμα της αγορας λαθος μου αυτο.Το θεμα ειναι οτι αντι να παιζω ακομα και με off τα hairworks δεν παιζω με 60 fps η τουλαχιστον πανω απο 50.Ξερει καποιος πανω σε αυτο τι μπορει να φταιει? Μηπως η μεγαλη διαφορα ειναι οτι δεν εχω intel cpu? 

Δημοσ.

Η 390 είναι πιο αδύναμη από 290x, είναι ουσιαστικά το ίδιο πράγμα με μια 290, το bining και η μνήμη αλλάζουν μόνο. Και εγώ έτσι νόμιζα λανθασμένα στις αρχές, ότι η 390 είναι πιο δυνατή από 290x, αλλά δεν είναι ;).

• Like 1
Δημοσ.

290 vs 390 είναι το ίδιο και το αυτό, απλά καλύτερο bining πυρήνα άρα λίγο καλύτερη θερμική συμπεριφορά που επιτρέπει και το ελαφρό oc που έχουν κάνει παραπάνω όπως και το να βάζουν 8gb έναντι 4gb στην κάρτα.

Τις ίδιες και καλύτερες επιδώσεις έχω εγώ από την 390 αφού καθημερινά παίζω με ρολόγια 1150/1500 με +0,121V και προφίλ στους ανεμιστήρες της 290 Tri-X μου να μην ξεπερνούν το 60% ακόμη και σε 100% load.

Αν θέλω παραπάνω, πηγαίνει μέχρι 1300/1600 με +0,141V μονάχα για benchmark.

• Like 4
Δημοσ.

290 vs 390 είναι το ίδιο και το αυτό, απλά καλύτερο bining πυρήνα άρα λίγο καλύτερη θερμική συμπεριφορά που επιτρέπει και το ελαφρό oc που έχουν κάνει παραπάνω όπως και το να βάζουν 8gb έναντι 4gb στην κάρτα.

Τις ίδιες και καλύτερες επιδώσεις έχω εγώ από την 390 αφού καθημερινά παίζω με ρολόγια 1150/1500 με +0,121V και προφίλ στους ανεμιστήρες της 290 Tri-X μου να μην ξεπερνούν το 60% ακόμη και σε 100% load.

Αν θέλω παραπάνω, πηγαίνει μέχρι 1300/1600 με +0,141V μονάχα για benchmark.

+1

Όπως τα λέει ο κύριος από πάνω είναι....

• Like 1
Δημοσ.

Ενταξει παιδια σας ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες σας θα κοιταξω με το msi burner τι cpu use εχω και θα επανελθω.Οπως και να εχει εγω την καρτα την αγωρασα για να εχω λιγο ποιο εξασφαλισμενο μελλον και οχι επειδη θα ειχα τεραστια διαφορα.Ηξερα οτιο θα εχω λιγο αλλα οχι και καθολου!

• Like 1
Δημοσ.

Ενταξει παιδια σας ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες σας θα κοιταξω με το msi burner τι cpu use εχω και θα επανελθω.Οπως και να εχει εγω την καρτα την αγωρασα για να εχω λιγο ποιο εξασφαλισμενο μελλον και οχι επειδη θα ειχα τεραστια διαφορα.Ηξερα οτιο θα εχω λιγο αλλα οχι και καθολου!

Είχες μία δυνατή gpu και πήρες μία ίδιας δυναμικότητας gpu (ίδια chip είναι γενικά).Γενικά δεν έπρεπε να αλλάξεις σε 390 αφού ήδη είχες την 290.Όσο για τα 4gb vs 8gb που έχει η μία έναντι της άλλης θέμα marketing είναι μόνο και όχι επιδόσεων έστω και μακροπρόθεσμα.Όπως και να έχει καλορίζικη και καλά κλόκια από μένα (μιας και πήρες την nitro που είναι η καλύτερη υλοποίηση για μένα σε amd κάρτες).

• Like 2
Δημοσ.

Φιλε χωρις να εχω διαβασει τα παραπανω σχολια και χωρις ιχνος ειρωνιας εφυγες απο την ΓΑΜΑΤΗ 290 και εσκασες 400 κατοσταρικα για την ιδια καρτα;;; ΣΟΒΑΡΑ τωρα;;;; out of the box οι διαφορες τους ειναι στα 5-8 fps και υπο συνθικες.

απι εκει και περα παιζει το εξης.

αν οπως λες ειχες την tri-x η συγκεκριμενη ηταν απο τις ποιο γρηγορες καιποιο δροσερες.

η nitro ειναι καλη αλλα οχι και επαναστατικη.

ακομη και να σου λειπανε αυτα λιγα fps γιατι δεν την υπερχρονιζες να πετυχεις ταχυτητες ακομη γρηγοροτερες και κυριως fps περισοτερα απο την 390;;;;

θελω να πιστευω οτι μας κανεις πλακα και δεν εκανες αυτο το κακο στον εαυτο σου και κυριως στην τσεπη σου

Δημοσ.

Φιλε χωρις να εχω διαβασει τα παραπανω σχολια και χωρις ιχνος ειρωνιας εφυγες απο την ΓΑΜΑΤΗ 290 και εσκασες 400 κατοσταρικα για την ιδια καρτα;;; ΣΟΒΑΡΑ τωρα;;;; out of the box οι διαφορες τους ειναι στα 5-8 fps και υπο συνθικες.

αν οπως λες ειχες την tri-x η συγκεκριμενη ηταν απο τις ποιο γρηγορες καιποιο δροσερες.

ακομη και να σου λειπανε αυτα λιγα fps γιατι δεν την υπερχρονιζες να πετυχεις ταχυτητες ακομη γρηγοροτερες και κυριως fps περισοτερα απο την 390;;;;

θελω να πιστευω οτι μας κανεις πλακα και δεν εκανες αυτο το κακο στον εαυτο σου και κυριως στην τσεπη σου

400 ευρώ όχι και 40 χιλιάδες ρε βασίλη.

:ph34r:  :-D

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.

Η nitro βασικά φοράει το ίδιο cooler με την tri-x άλλαξαν το πλαστικό μόνο τίποτα άλλο, οπότε στην ουσία ίδια κάρτα πήρε αλλά το αναλυσαμε παραπάνω αυτό, όσο για τα 8gb Ναι είναι marketing trick για αναλύσεις έως; να fhd σε μεγαλύτερες αναλύσεις κάνει την διαφορά
Δημοσ.

Η διαφορα μικρη μιας και πουλησα την 290 για να παρω την 390.Χαμενος δεν βγηκα οικονομικα παρα ελαχιστα.Εχει και backplate οχι κατι τρομερο απο διαφορες.

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπερα με το msi burner εγω ανεβοκατεβαίνω απο 30 μεχρι 52 και στο βιντεο εχει σταθερα 58-62+

Στο video πρεπει να κοιτας την 290x και οχι την 390x. Αν και στα 1080 ακομα και η 290x ειναι καλυτερη εστω και για λιγο απο την 390 σου. Επισης βλεπω οτι στο video το τεσταρουν σε συγκεκριμενο σημειο, εσυ εκει δοκιμαζεις;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...