mourtias Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Έχει κάποιος ασχοληθεί με modded bios ώστε να με βοηθήσει να ξεκλειδώσω το bios σε μητρική Asus με G41 chipset; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos903 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Βγάλε τον υπολογιστή απο την πρίζα, βγάλε την μπαταρία και μετά απο 2 λεπτά γύρνα την και δοκίμασε. Πρέπει να έχει φύγει ο κωδικός. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Τι να ξεκλειδώσεις? Το 343mhz cap? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mourtias Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Θέλω να ξεκλειδώσω τις δυνατότητες o.c. Που γίνεται με modding bios σχετικά εύκολα αλλά δεν το επιχειρώ χωρίς να ρωτήσω κάποιον σχετικό. Επεξ/σία 1 Δεκεμβρίου 2015 από mourtias Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Εγώ ξέρω ότι το G41 είναι hardware locked με το pci express clock και μόνο ανεβάζοντάς το απο τα 100 θα ανεβάσεις fsb πάνω απο 343. Θέλει 1mhz pciexpress για 2 mhz fsb Που το διάβασες για το modded bios? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mourtias Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 https://www.bios-mods.com/forum/Thread-ASUS-P5G41T-M-LX2-GB-Unlocked-Hidden-Overclock-Capabilities Αυτός ο τύπος ξεκλείδωσε το δικό του αλλά είναι παρεμφερές μοντέλο με το δικό μου. Το δικό μου είναι το P5G41T-M LX2/GB/LPT Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Πάλι μέχρι 260-270 πάει και αυτός, τι σκτά ξεκλείδωσε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos903 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Καλά μόνο με BSEL Mod δηλαδή παίζει OC σε αυτήν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mourtias Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Πάλι μέχρι 260-270 πάει και αυτός, τι σκτά ξεκλείδωσε? Αυτό το menu με το AI overcloking σε εμένα δεν εμφανίζεται (προφανώς αυτό ξεκλείδωσε.) τώρα το τί σ αφήνει να κάνεις δεν το ξέρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Καλά μόνο με BSEL Mod δηλαδή παίζει OC σε αυτήν; Μάλλον! Εμένα η G41D3V μια χαρά έκανε oc με τα όλα του! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mourtias Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Μάλλον! Εμένα η G41D3V μια χαρά έκανε oc με τα όλα του! Επεξ/σία 1 Δεκεμβρίου 2015 από mourtias Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rfc Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Αν περασεις modded το πιθανοτερο ειναι να σου μεινει η μητρικη στα χερια να ξερεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mourtias Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 ok Αν περασεις modded το πιθανοτερο ειναι να σου μεινει η μητρικη στα χερια να ξερεις. ok ευχαριστώ δεν θα ασχοληθώ άλλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Kοίτα αν θες δες και BSEL mod. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mourtias Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Kοίτα αν θες δες και BSEL mod. μπορείς να στείλεις ένα διάγραμμα για τον Ε6600 s775 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα