polakis21 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Εχω ενα iMac απο τον Ιουλιο του 13 και θελω να του κανω ενα φρεσκαρισμα με ram+ssd δισκο. Εχει αυτη την στιγμη 8gb ram και δισκο 1tb απλο. Πανω στο mac τρεχω μονο windows (τα mac os δεν μου αρεσουν καθολου). Τι μου προτεινετε να βαλω. Το mac παιρνει μεχρι 32gb ram. Να του βαλω μια 32αρα και τελος ή να βαλω 4 8αρες; Και ποια μαρκα ειναι συμβατη για το μοντελο που εχω; Επισης, για τοποθετηση ssd δισκου πως θα βαλω τον ssd να τρεχει τα windows, αλλα να βλεπει το συστημα και τον 2ο απλο δισκο του 1tb; Ευχαριστω
Κomos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 τον 21 εχεις η τον 27? να σου πω για τον 27 που τον ειχα και εχω αποψη σα μηχανημα παιρνει 2 δισκους εναν msata (αλλα παιρνει μονο της apple ειναι διαφορετικη υλοποιηση) και ψαχνεις απο ebay η αγγελιες για καναν μεταχειρω απο κανα air η retina γιατι δεν υπαρχει απο 3ους κατασκευαστες και παιρνει και εναν 3,5 οπου μπορεις να βαλεις και εναν κοινο ssd με χρηση ενος bracket αρα για να εχεις 2 δισκους ο ενας πρεπει να ειναι apple msata ε απο αυτον θα μπουταρει κιολας...
SaFiS Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Πες μας καλύτερα το μοντέλο για να είναι πιο συγκεκριμένη η βοήθεια. Για να λες για 32GB Ram λογικά έχεις 27άρι (iMac13,2). Μνήμες μπαίνουν ανα ζευγάρια. 32άρι SO-DIMM ούτως ή αλλως δεν υπάρχει. Σίγουρη συμβατότητα θα έχεις με τα προιόντα της OWC. Μνήμες: http://eshop.macsales.com/MyOWC/Upgrades.cfm?model=471&type=Memory&sort=pop SSD: http://eshop.macsales.com/MyOWC/Upgrades.cfm?model=471&type=InternalDrives&sort=pop Υπόψιν, δεν είναι εύκολη η αναβάθμιση του SSD και πρέπει να έχεις γνώσεις...
polakis21 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Ναι τον 27αρι 13,2 εχω. Δηλαδη δεν μπορω να μπουταρω απο ssd το λειτουργικο σαν βαση;
atheatos Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Ναι τον 27αρι 13,2 εχω. Δηλαδη δεν μπορω να μπουταρω απο ssd το λειτουργικο σαν βαση;Γιατι να μην μπορείς ? Βέβαια υπάρχει η πιθανότητα να καταστραφεί το Mac partition αλλά αφού δεν το δουλεύεις δεν νομίζω να ειναι εκεί το πρόβλημα.Αν και ειναι μαζοχισμός να έχεις Mac και να δουλεύεις Windows...αλλά αφού σε ενδιαφέρει να χρησιμοποιείς αυτό τον υπολογιστή και όχι κάποια άλλη μάρκα, όλα γίνονται ...
polakis21 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Σορρυ που το επαναφερω αλλα εχω αλλη μια ερωτηση. Χωρανε και οι 2 δισκοι μεσα στο iMac το 27αρι; Και ο ssd και o απλος hdd; Μοντελο late2012 χωρις οπτικο μεσο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα