Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια εχω  ενα  προβλημα με την r9 380, και ανοιγω καινουργιο θεμα γιατι δε βλεπω κινηση στο αλλο thread: λοιπον, καταρχας με το sapphire trixx η ρυθμιση των ανεμιστηρων ηταν στο αυτοματο και τις πρωτες μερες το αφησα ετσι, μεχρι που προσεξα οτι η καρτα ζεσταινοταν αρκετα(εφτανε στους 75 βαθμους περιπου) και το ρυθμισα στο manual. το προβλημα ομως ηταν οτι επρεπε να ανοιγω καθε φορα μαζι με το η/υ και την εφαρμογη trixx ωστε να δουλευουν σωστα οι ανεμιστηρες, γιατι αλλιως ανεβαζε θερμοκρασιες αρκετα!

με τα πολλα προσεξα αυτο που θα δειτε στις παρακατω φωτο και αρχισα να αγχωνομαι..

σημειωτεον, οτι τα χριστουγεννα σκοπευω να λιωσω με far cry 4 και δεν την εχω δοκιμασει ακομα την καρτα σε απαιτητικα games παρα μονο ac rogue.

τι λετε ρε παιδια? ποια η γνωμη σας για αυτα τα "αλατα" πανω στην πλακετα??

post-192757-0-54855200-1448955331_thumb.jpg

post-192757-0-57458200-1448955370_thumb.jpg

post-192757-0-43019500-1448955407_thumb.jpg

Δημοσ.

Ειναι κατι που φευγει με λιγο οινοπνευμα η εινια μονιμο? Εχει παραμορφωση? Μαλλον εσπασε απο θερμοκρασια ενα καλυμα προστασιας απο διαβρωση που εχουν τα pcb αλλα δεν ειμαι και σιγουρος

• Like 1
Δημοσ.

Oi 75 παντως ειναι normal βαθμοι σε load 

Εμενα σε Witcher 3 σχεδον Ultra πηγε 78 max

Βεβαια μετα το περασμα των Crimson drivers εκανε peak στους 89 βαθμους η καρτα που ειναι λιγο ανησυχητικο αλλα ειχαν θεμα οι drivers . Γενικα ειναι ζεστη καρτα , ανετα παιζει σε 60-65 idle

• Like 3
Δημοσ.

το trixx μπορείς να το βαλής να ανοίγει αυτόματα όταν ανοίγουν τα windows.

το εχω ηδη κανει αλλα ειναι σκατοεφαρμογη ρε γαμωτο, αν δεν ξεκιναει αυτοματα δε κραταει τις ρυθμισεις! 

σκουπισα λιγο με μπατονετα και ψιλοεφυγε, μολις βρω λιγο χρονο θα το κανω και με οινοπνευμα.

αλλα ρε φιλε δε γινεται μεσα σε ενα μηνα ετσι η πλακετα χωρις overclocking κιολας! και ζητημα ειναι να δουλεψε 2-3 φορες στους 75 βαθμους! κι αυτο γιατι οι ανεμιστηρες ηταν στο αυτοματο!!

θα επικοινωνησω με sapphire θα τους στειλω και τις φωτο να δω πως θα το διαχειριστουν.

εχω αλλη μια ερωτηση για τους εχοντες την ιδια καρτα, στα ποσα fps τρεχετε benchmarks? εγω πχ. ειμαι με unugine valley fhd antialiasing off  απο 22 μεχρι 60.. 

Δημοσ.

το εχω ηδη κανει αλλα ειναι σκατοεφαρμογη ρε γαμωτο, αν δεν ξεκιναει αυτοματα δε κραταει τις ρυθμισεις! 

σκουπισα λιγο με μπατονετα και ψιλοεφυγε, μολις βρω λιγο χρονο θα το κανω και με οινοπνευμα.

αλλα ρε φιλε δε γινεται μεσα σε ενα μηνα ετσι η πλακετα χωρις overclocking κιολας! και ζητημα ειναι να δουλεψε 2-3 φορες στους 75 βαθμους! κι αυτο γιατι οι ανεμιστηρες ηταν στο αυτοματο!!

θα επικοινωνησω με sapphire θα τους στειλω και τις φωτο να δω πως θα το διαχειριστουν.

εχω αλλη μια ερωτηση για τους εχοντες την ιδια καρτα, στα ποσα fps τρεχετε benchmarks? εγω πχ. ειμαι με unugine valley fhd antialiasing off  απο 22 μεχρι 60.. 

Αν εφευγε και δεν υπαρχει παραμορφωση οκ. Απο τις φωτο μου θυμισε οταν κολλας με το κολητηρι σε pcb και το εχεις σε μεγαλη θερμοκρασια. Οσο για benchmark δεν τα συμπαθω ουτε θεωρω οτι εξαγεις ασφαλη συμπερασματα. Ειναι χρησιμα υπο προυποθεσεις. Καλυτερα να συγκρινεις σε real world εφαρμογες. Επισης σημασια εχει και τι ειναι και το υπολοιπο συστημα

• Like 1
Δημοσ.

Αν εφευγε και δεν υπαρχει παραμορφωση οκ. Απο τις φωτο μου θυμισε οταν κολλας με το κολητηρι σε pcb και το εχεις σε μεγαλη θερμοκρασια. Οσο για benchmark δεν τα συμπαθω ουτε θεωρω οτι εξαγεις ασφαλη συμπερασματα. Ειναι χρησιμα υπο προυποθεσεις. Καλυτερα να συγκρινεις σε real world εφαρμογες. Επισης σημασια εχει και τι ειναι και το υπολοιπο συστημα

χαχα! καπου εκει πηγε κι εμενα το μυαλο μου.. οσο για τα banchmarks εχεις ενα δικιο, θα δοκιμασω ενα δυνατο παιχνιδι ωστε να βγαλω σωστα συμπερασματα.

αν αναφερεσαι για το δικο μου συστημα ειναι της υπογραφης.

περιμενουμε τωρα τη μαμα sapphire να δουμε τι θα μας πει..

για φαντασου να μου πουν "συγνωμη για το λαθος θα σου παρεχουμε τη r9 390x 8gb" lol!!!

post-192757-0-11601400-1448988293_thumb.jpg

Δημοσ.

Nα κάνω μια χαζή και πιθανόν άτοπη ερώτηση; Ξέρεις τι ποσοστό υγρασίας έχει ο χώρος που φιλοξενεί τον υπολογιστή; 

Δημοσ.

Nα κάνω μια χαζή και πιθανόν άτοπη ερώτηση; Ξέρεις τι ποσοστό υγρασίας έχει ο χώρος που φιλοξενεί τον υπολογιστή; 

οτι και να σου πω τωρα θα σε χαμογελασω! μιας και το ανεφερες να σου πω οτι το σπιτι δεν εχει καθολου υγρασια και το κουτι εχει αφθονο airflow αν αυτο βοηθαει.

post-192757-0-37642400-1448997885_thumb.jpg

Δημοσ.

οτι και να σου πω τωρα θα σε χαμογελασω! μιας και το ανεφερες να σου πω οτι το σπιτι δεν εχει καθολου υγρασια και το κουτι εχει αφθονο airflow αν αυτο βοηθαει.

Χαίρομαι όταν βλέπω νοικοκυρεμένα πράγματα. Για την ώρα δεν θα ανησυχούσα αν δεν έχεις δει περίεργα άλλα συμπτώματα στην συμπεριφορά της κάρτας. Eάν υπάρχει μετρητής υγρασίας στο σπίτι πάω πάσο.

• Like 1
Δημοσ.

μετρητη υγρασιας ειχαμε χρησιμοποιησει περισυ οταν μπηκαμε στο καινουργιο σπιτι με τον πεθερο μου, δε θυμαμαι τιμες μετρησης αλλα ημασταν κομπλε και επισης μεχρι και αυτη τη στιγμη δεν εχω σημαδια πχ. σε τοιχους.

αυριο το πρωι θα παρω σβαρνα τα ηλεκτρονικομαγαζα στο κεντρο θα τους δειχνω φωτο να δω τι θα μου πουν.

ευχαριστω για την ανταποκριση σας παιδια! και για οτι νεοτερο εδω ειμαστε!

Δημοσ.

Δεν μπορει να ειναι θεμα υγρασιας γιατι συμβαινει το ιδιο ακριβως και στην δικη μου 380 sapphire , οποτε υπαρχει pattern

Greg αν μαθεις τιποτα απο Saphire πες κ εδω να ξερουμε

• Like 1
Δημοσ.

εννοειται οτι θα σας ενημερωσω guys! δεν προκειται να το αφησω ετσι, εχω ηδη στειλει email στη sapphire επισης.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...