nexus5 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 ι7 4790κ 75βα8μους στο gta V υπερβολη?? καρτα γραφικων στα very high 45 gtx g1 gaming 970..
panakos_thess Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπερα Καταρχας εχεις ψυκτρα?ποσο % usage εχεις στο GTA V?επεισης πες και την ψυξη σου.εχεις κανε O.C?με τι ρευμα
ReadOrDead Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Τι ψυκτρα?Εχεις κανει oc?δωσε πληροφοριες
nexus5 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) ψυκτρα δεν του φορεσα γτ κατι παιχτηκε με τα λευτα...οχι δεν εχω κανει οc...το ρευμα εινι http://www.e-shop.gr/psu-coolermaster-g750m-gm-series-750w-modular-80-bronze-rs750-amaab1-eu-p-PER.811694?gclid=Cj0KEQiAsNyxBRDBuKrMhsbt3vwBEiQAdRgPsi2emNBzCPLZy0EidQBixUFPw7iH4iz-HET2gaYjqiUaAkUb8P8HAQ Επεξ/σία 1 Δεκεμβρίου 2015 από nexus5
BabisTs Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Τσέκαρε το vcore που σου δίνει stock που είσαι από το cpu-z.Σίγουρα θα είναι 1.20+.Ήδη πολύ αρκετό για την stock ψύκτρα.Πήγαινε στο bios και άλλαξε σε manual ρεύμα από auto που είναι τώρα και δώσε καρφωτό ρεύμα 1.14-1.16 vcore.Αν δεις και εκεί ότι δεν σε παίρνει θερμοκρασιακά κλείσε το turbo όπως είναι και δώσε manual ρεύμα πάλι και 1.0 vcore.Εκεί σίγουρα θα δεις αρκετή πτώση στα temps αλλά και το cpu σου θα τρέχει στα 4.0ghz (κοινώς θα έχει εκτός τα 400mhz που προσφέρει το turbo).Ακόμα και στα 4.0ghz να τον έχεις στα games διαφορά δεν θα δείς στα fps των παιχνιδιών.Γενικά εφόσον πήρες 4790Κ να έχεις πίσω στο μυαλό σου να πάρεις και μία aftermaket ψύκτρα αργότερα.Πάντως και στα 4.0ghz θα την τερματίζει την gpu o επεξεργαστής σου (αν κύριο μέλημα του υπολογιστή σου είναι το gaming).
nexus5 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Τσέκαρε το vcore που σου δίνει stock που είσαι από το cpu-z.Σίγουρα θα είναι 1.20+.Ήδη πολύ αρκετό για την stock ψύκτρα.Πήγαινε στο bios και άλλαξε σε manual ρεύμα από auto που είναι τώρα και δώσε καρφωτό ρεύμα 1.14-1.16 vcore.Αν δεις και εκεί ότι δεν σε παίρνει θερμοκρασιακά κλείσε το turbo όπως είναι και δώσε manual ρεύμα πάλι και 1.0 vcore.Εκεί σίγουρα θα δεις αρκετή πτώση στα temps αλλά και το cpu σου θα τρέχει στα 4.0ghz (κοινώς θα έχει εκτός τα 400mhz που προσφέρει το turbo).Ακόμα και στα 4.0ghz να τον έχεις στα games διαφορά δεν θα δείς στα fps των παιχνιδιών.Γενικά εφόσον πήρες 4790Κ να έχεις πίσω στο μυαλό σου να πάρεις και μία aftermaket ψύκτρα αργότερα.Πάντως και στα 4.0ghz θα την τερματίζει την gpu o επεξεργαστής σου (αν κύριο μέλημα του υπολογιστή σου είναι το gaming). μονο για παιχνιδομιχανη των εφτιαξα!! δεν εχω ιδεα απο αυτα που μου ειπες,φοναξα ενα φιλαρακι να διαβασει το ποστ σου και να μου το φτιαξει χεχε,,οποτε θελω λιγοτερο ρευμα για να πεσει η θερμοκρασιΑ? http://postimg.org/image/c58nf51hp/
BabisTs Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Σε full load πόσο vcore δίνει?Η photo είναι σε idle κατάσταση...
jgeorgiou Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 αντί να παίξεις με τα εργοστασιακά ρεύματα καλύτερα δώσε 40ευρώ και πάρε μια 212evo το παιχνίδι αυτό ζορίζει πολύ τον επεξεργαστή και ζεστένεται 1
BabisTs Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 ψυκτρα δεν του φορεσα γτ κατι παιχτηκε με τα λευτα...οχι δεν εχω κανει οc...το ρευμα εινι http://www.e-shop.gr/psu-coolermaster-g750m-gm-series-750w-modular-80-bronze-rs750-amaab1-eu-p-PER.811694?gclid=Cj0KEQiAsNyxBRDBuKrMhsbt3vwBEiQAdRgPsi2emNBzCPLZy0EidQBixUFPw7iH4iz-HET2gaYjqiUaAkUb8P8HAQ αντί να παίξεις με τα εργοστασιακά ρεύματα καλύτερα δώσε 40ευρώ και πάρε μια 212evo το παιχνίδι αυτό ζορίζει πολύ τον επεξεργαστή και ζεστένεται Τσέκαρε το vcore που σου δίνει stock που είσαι από το cpu-z.Σίγουρα θα είναι 1.20+.Ήδη πολύ αρκετό για την stock ψύκτρα.Πήγαινε στο bios και άλλαξε σε manual ρεύμα από auto που είναι τώρα και δώσε καρφωτό ρεύμα 1.14-1.16 vcore.Αν δεις και εκεί ότι δεν σε παίρνει θερμοκρασιακά κλείσε το turbo όπως είναι και δώσε manual ρεύμα πάλι και 1.0 vcore.Εκεί σίγουρα θα δεις αρκετή πτώση στα temps αλλά και το cpu σου θα τρέχει στα 4.0ghz (κοινώς θα έχει εκτός τα 400mhz που προσφέρει το turbo).Ακόμα και στα 4.0ghz να τον έχεις στα games διαφορά δεν θα δείς στα fps των παιχνιδιών.Γενικά εφόσον πήρες 4790Κ να έχεις πίσω στο μυαλό σου να πάρεις και μία aftermaket ψύκτρα αργότερα.Πάντως και στα 4.0ghz θα την τερματίζει την gpu o επεξεργαστής σου (αν κύριο μέλημα του υπολογιστή σου είναι το gaming). Εννοείται όταν μπορέσει να πάρει μία aftermarket ψύκτρα θα είναι ok έστω στην stock συχνότητα (μπορεί και πιο πάνω ανάλογα με την ψύκτρα που θα επιλέξει).Ωστόσο μέχρι τότε (όταν φτιάξουν τα οικονομικά του ts) ας τον κάνει ότι του είπα να ευχαριστηθεί τα games και να μην σκέφτεται τα temps και να μην του ψήνεται το cpu. 3
nexus5 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Εννοείται όταν μπορέσει να πάρει μία aftermarket ψύκτρα θα είναι ok έστω στην stock συχνότητα (μπορεί και πιο πάνω ανάλογα με την ψύκτρα που θα επιλέξει).Ωστόσο μέχρι τότε (όταν φτιάξουν τα οικονομικά του ts) ας τον κάνει ότι του είπα να ευχαριστηθεί τα games και να μην σκέφτεται τα temps και να μην του ψήνεται το cpu. τεληκα ουτε ο φιλος μπορεσε ναμε χελπαρι... φιλε μου,δεν ξερω τι ειναι αυτα τα ρευματα κτλπα που μου αναφερεις,μπορουμε να μιλησουμε μεσο τηλεφωνου? ¨Π να βρουμε μια λιση σε παρακαλω? εχω την msi gaming z97 5 αντί να παίξεις με τα εργοστασιακά ρεύματα καλύτερα δώσε 40ευρώ και πάρε μια 212evo το παιχνίδι αυτό ζορίζει πολύ τον επεξεργαστή και ζεστένεται 40ευρω ο.Ο εχω χαλια οικονομικα αυτο των καιρο φαντα σου,εκανα οικονομιες στων στρατο και οτν αποληθηκα ολοκληρωσα το τερατακι μου
Fulgore Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Τελικα πουλησες τον i7 4770k και την R9 280x που ειχες επειδη δεν επαιζες(πριν μπεις στρατο),και αγορασες i7 4790k και 970 για να παιζεις παιχνιδια και δεν εχεις χρηματα για μια ψυκτρα των 30ευρω?? Και του χρονου αγαπητε γιατι αλλα σου λεγαμε/μας ελεγες τοτε και αλλα εκανες. 2
BabisTs Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 τεληκα ουτε ο φιλος μπορεσε ναμε χελπαρι... φιλε μου,δεν ξερω τι ειναι αυτα τα ρευματα κτλπα που μου αναφερεις,μπορουμε να μιλησουμε μεσο τηλεφωνου? ¨Π να βρουμε μια λιση σε παρακαλω? εχω την msi gaming z97 5 40ευρω ο.Ο εχω χαλια οικονομικα αυτο των καιρο φαντα σου,εκανα οικονομιες στων στρατο και οτν αποληθηκα ολοκληρωσα το τερατακι μου Εδώ είσαι πιστεύω ...
Fulgore Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 τεληκα ουτε ο φιλος μπορεσε ναμε χελπαρι... φιλε μου,δεν ξερω τι ειναι αυτα τα ρευματα κτλπα που μου αναφερεις,μπορουμε να μιλησουμε μεσο τηλεφωνου? ¨Π να βρουμε μια λιση σε παρακαλω? εχω την msi gaming z97 5 40ευρω ο.Ο εχω χαλια οικονομικα αυτο των καιρο φαντα σου,εκανα οικονομιες στων στρατο και οτν αποληθηκα ολοκληρωσα το τερατακι μου Δεν γνωριζω ομως πολλους οι οποιοι εχουν χαλια οικονομικα και να δινουν κοντα 1000ευρω σε i7,Z97 μητρικη και Gtx 970 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα