montevoutsas Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Γεια σας... Αγορασα προσφατα ενα λαπτοπ msi gt72 2qd Dominator.. Εβαλα τα windows 10 (τα εσπασα) και ξεκινησα μετα με τα drivers τα οποια τα ειχα σε cd απο την Μsi . Καποια drivers μου εβγαλε αποτυχια.. Εκανα επανεκκινησει τα ιδια...Μπηκα στην ιστοσελιδα της msi πατησα τα drivers για windows 10 τπτ τα ιδια . Μου βγαζει προβλημα στην καρτα γραφικων και στον επεξεργαστη μου λεει δεν μπορει να κανει τις εγκαταστασεις.. Δεν ξερω τι φταιει! Λετε μηπως να μην ειναι τοσο καλα τα 10 ? ισως θα ηταν καλητερα να βαλω windows 8.1 η windows 7 ? φενεται οτι κατι δεν παει καλα παντος..
~mxls~ Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 ... Εβαλα τα windows 10 (τα εσπασα) .. ? ... και ξεκινησα μετα με τα drivers τα οποια τα ειχα σε cd απο την Μsi ... Για ποιο OS είναι οι οδηγοί που είχες στο CD ;
montevoutsas Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 windows 8.1 νομιζω! αλλα και παλι τα ιδια κανει οταν τα κατεβαζω για τα windows 10 απο την ιστοσελιδα Msi...Πως κανει το bios update ? Δεν γνωριζω και πολλα απο αυτα...Εχω κατεβαζει απο την Ιστοσελιδα msi ενα Βιος gia ayto to montelo. αλλα οταν το παταω δεν κανει κατι
lion2486 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 http://www.msi.com/product/notebook/GT72-2QD-Dominator.html#hero-overview-> Επιλογή Service -> Διαλέγεις το μοντέλο που έχεις -> BIOS -> Download -> How to update BIOS.txt Το κάνεις γενικά extract, το βάζεις το αρχείο σε ένα usb flash και μετά πρέπει να μπεις στο BIOS Να το κάνεις (πατάς DEL κατα την εκκίνηση νομίζω). Έχω το GE62 2QC και ήρθε με windows 10 αλλά έτρωγε blue screen, με αυτό έστρωσε.
montevoutsas Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 εχω ακουσει οτι ειναι λιγο ριψοκυνδινο να γινει εγκατασταση του Bios.. Λεω να κανω φορματ και να βαλω windows 8.1
lion2486 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 και να περνας τον δρόμο είναι ριψοκίνδυνο.. Όπως επιθυμείς, δικιά σου επιλογή. Δεν βρίσκεται σε εγγύηση έτσι και αλλιώς; Αν το κάνεις με λίγη προσοχή στη διαδικασία θα τα καταφέρεις.
montevoutsas Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 και να περνας τον δρόμο είναι ριψοκίνδυνο.. Όπως επιθυμείς, δικιά σου επιλογή. Δεν βρίσκεται σε εγγύηση έτσι και αλλιώς; Αν το κάνεις με λίγη προσοχή στη διαδικασία θα τα καταφέρεις. δικαιο εχεις ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα