Προς το περιεχόμενο

msi gt72 2qd dominator

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας... Αγορασα προσφατα ενα λαπτοπ msi gt72 2qd Dominator.. Εβαλα τα windows 10 (τα εσπασα) και ξεκινησα μετα με τα drivers τα οποια τα ειχα σε cd απο την Μsi . Καποια drivers μου εβγαλε αποτυχια.. Εκανα επανεκκινησει τα ιδια...Μπηκα στην ιστοσελιδα της msi πατησα τα drivers για windows 10 τπτ τα ιδια . Μου βγαζει προβλημα στην καρτα γραφικων και στον επεξεργαστη μου λεει δεν μπορει να κανει τις εγκαταστασεις.. Δεν ξερω τι φταιει! Λετε μηπως να μην ειναι τοσο καλα τα 10 ? ισως θα ηταν καλητερα να βαλω windows 8.1 η windows 7 ? φενεται οτι κατι δεν παει καλα παντος..

Δημοσ.

... Εβαλα τα windows 10 (τα εσπασα) ..

?

... και ξεκινησα μετα με τα drivers τα οποια τα ειχα σε cd απο την Μsi ...

Για ποιο OS είναι οι οδηγοί που είχες στο CD ;

Δημοσ.

windows 8.1 νομιζω! αλλα και παλι τα ιδια κανει οταν τα κατεβαζω για τα windows 10 απο την ιστοσελιδα Msi...Πως κανει το bios update ? Δεν γνωριζω και πολλα απο αυτα...Εχω κατεβαζει απο την Ιστοσελιδα msi ενα Βιος gia ayto to montelo. αλλα οταν το παταω δεν κανει κατι

Δημοσ.

http://www.msi.com/product/notebook/GT72-2QD-Dominator.html#hero-overview-> Επιλογή Service -> Διαλέγεις το μοντέλο που έχεις -> BIOS -> Download -> How to update BIOS.txt

Το κάνεις γενικά extract, το βάζεις το αρχείο σε ένα usb flash και μετά πρέπει να μπεις στο BIOS Να το κάνεις (πατάς DEL κατα την εκκίνηση νομίζω). Έχω το GE62 2QC και ήρθε με windows 10 αλλά έτρωγε blue screen, με αυτό έστρωσε.

Δημοσ.

και να περνας τον δρόμο είναι ριψοκίνδυνο.. Όπως επιθυμείς, δικιά σου επιλογή. Δεν βρίσκεται σε εγγύηση έτσι και αλλιώς; Αν το κάνεις με λίγη προσοχή στη διαδικασία θα τα καταφέρεις.

Δημοσ.

και να περνας τον δρόμο είναι ριψοκίνδυνο.. Όπως επιθυμείς, δικιά σου επιλογή. Δεν βρίσκεται σε εγγύηση έτσι και αλλιώς; Αν το κάνεις με λίγη προσοχή στη διαδικασία θα τα καταφέρεις.

δικαιο εχεις ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...