diriras Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπερα παιδια, Απο τοτε που αλλαξα παροχο και πηγα απο OTE σε Cyta το multimedia raspberry pi 2 μου στημενο με kodi δεν παιζει με τιποτα. Συγκεκριμενα κανενα addon (genesis) δεν κανει συνδεση με τα streams για τις ταινειες. Οταν το συνδεω με 3G παιζει αψογα αρα ειναι καθαρα θεμα isp. Επαιξα με διαφορες ρυθμισεις στο αχρηστο μοντεμ που δινει η Cyta , μεχρι και DMZ εβαλα και την IP και την MAC του raspberry αλλα τιποτα.. Σαν εχει τυχει ξανα κατι τετοιο? Διαβασα οτι η Cyta μπλοκαρει καποιες πορτες οποτε μπορει να ειναι αυτος ο λογος. Με τον τεχνικο λιγο που μιλησα μαζι του δεν τον ειδα να σκαμπαζει και πολλα και θα δοκιμασω παλι αυριο. Αν παλι το προβλημα δεν λυθει θα αναγκαστω να διακοψω γιατι δεν ειναι δυνατον και δεν θελω να εχω περιορισμους στο ιντερνετ ειδικα απο τον ISP
Λύση sundance_kid Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Λύση Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Το raspberry τι nameserver έχει; Άν έχει του ΖΤΕ (192.168.1.1) δοκίμασε να βάλεις τον 8.8.8.8. 1
diriras Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Απιστευτος , ουτε που μου πηγε το μυαλο , επαιξε αμεσως, σε ευχαριστω
poulinos Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 και επισης οσο ξερω Ports κοβει μονο ο οτε με την αυξημενη ασφαλεια που οκ μπορεις να την κλεισεις.
bill2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 ενας φιλος μου με cyta και αυτ το ρουτερ ειε προβληματα στο ητλεφωνο γιατι ενω δεν μιλουσε και το ρουτερ φαινοταν συνδεδεμενο δεν δεχοταν κλησεις
poulinos Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 ενας φιλος μου με cyta και αυτ το ρουτερ ειε προβληματα στο ητλεφωνο γιατι ενω δεν μιλουσε και το ρουτερ φαινοταν συνδεδεμενο δεν δεχοταν κλησεις αυτο μπορει να ειναι πολλα προβληματα.απο το να μην εχει παρει 10αρα το voice απο το να μην ειναι register τα νουμερα απο το να υπαρχει θεμα με τις φορητοτητες.απο λαθος configuration σε ρουτερ.απο το να εχει συνδεσει το τηλεφωνο σε fxs που δεν εχει φτιαχτει για εισερχομενες κλησεις .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα