Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια,

Απο τοτε που αλλαξα παροχο και πηγα απο OTE σε Cyta το multimedia raspberry pi 2 μου στημενο με kodi δεν παιζει με τιποτα. Συγκεκριμενα κανενα addon (genesis) δεν κανει συνδεση με τα streams για τις ταινειες. Οταν το συνδεω με 3G παιζει αψογα αρα ειναι καθαρα θεμα isp.

Επαιξα με διαφορες ρυθμισεις στο αχρηστο μοντεμ που δινει η Cyta , μεχρι και DMZ εβαλα και την IP και την MAC του raspberry αλλα τιποτα..

Σαν εχει τυχει ξανα κατι τετοιο? Διαβασα οτι η Cyta μπλοκαρει καποιες πορτες οποτε μπορει να ειναι αυτος ο λογος. Με τον τεχνικο λιγο που μιλησα μαζι του δεν τον ειδα να σκαμπαζει και πολλα και θα δοκιμασω παλι αυριο.

Αν παλι το προβλημα δεν λυθει θα αναγκαστω να διακοψω γιατι δεν ειναι δυνατον και δεν θελω να εχω περιορισμους στο ιντερνετ ειδικα απο τον ISP

Δημοσ.

ενας φιλος μου με cyta και αυτ το ρουτερ ειε προβληματα στο ητλεφωνο γιατι ενω δεν μιλουσε και το ρουτερ φαινοταν συνδεδεμενο δεν δεχοταν κλησεις 

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

ενας φιλος μου με cyta και αυτ το ρουτερ ειε προβληματα στο ητλεφωνο γιατι ενω δεν μιλουσε και το ρουτερ φαινοταν συνδεδεμενο δεν δεχοταν κλησεις 

αυτο μπορει να ειναι πολλα προβληματα.απο το να μην εχει παρει 10αρα το voice απο το να μην ειναι register τα νουμερα απο το να υπαρχει θεμα με τις φορητοτητες.απο λαθος configuration σε ρουτερ.απο το να εχει συνδεσει το τηλεφωνο σε fxs που δεν εχει φτιαχτει για εισερχομενες κλησεις .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...