8anos94 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπερα, εχω ενα περιεργο προβλημα με το λαπτοπ μου μετα απο φορματ. Οταν το κλεινω μερικες φορες σχεδων παντα βασικα δεν κλεινει.Τι εννοω.Το παταω shut down και εκει που λεω εκλεισε,μαυρη οθονη ολα τα φωτα ανεμιστηρας ειναι ανοικτα και για να το κλεισω πρεπει να το βγαλω απο το ρευμα και να του βγαλω την μπαταρια.Γιατι το κανει αυτο και πως μπορω να το φτιαξω? Την μαρκα του δεν την θυμαμαι ακριβως αλλα θυμαμαι οτι ειναι Acer,θα το δω αν ειναι απαραιτητο οταν γυρισω απο την δουλεια.
meletis_m Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπερα, εχω ενα περιεργο προβλημα με το λαπτοπ μου μετα απο φορματ. Οταν το κλεινω μερικες φορες σχεδων παντα βασικα δεν κλεινει.Τι εννοω.Το παταω shut down και εκει που λεω εκλεισε,μαυρη οθονη ολα τα φωτα ανεμιστηρας ειναι ανοικτα και για να το κλεισω πρεπει να το βγαλω απο το ρευμα και να του βγαλω την μπαταρια.Γιατι το κανει αυτο και πως μπορω να το φτιαξω? Την μαρκα του δεν την θυμαμαι ακριβως αλλα θυμαμαι οτι ειναι Acer,θα το δω αν ειναι απαραιτητο οταν γυρισω απο την δουλεια. Mήπως με το Format τα Windows έχουν γυρίσει στις εργοστασιακές ρυθμίσεις, για αδρονοποιήση.Τι Windows έχεις?
8anos94 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 7αρια αλλα πως μπορει να παταω shut down και να κανει αδρανοποιηση?
stra777 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Πηγαινε control panel-->power options και επελεξε "choose what the power button does" , τσεκαρε αν γραφει shutdown, αν γραφει κατι αλλο ΅γυρισε το.
8anos94 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Δεν το εχω ακομα στα χερια μου για να το τσεκαρω αλλα και να λεει εκει στο choose what thr power button does κατι αλλο περα απο το shut down τι σχεσει εχει με το οτι παταω απο την εναρξη shut down και να μην κλεινει σωστα?
Euclides Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 7αρια αλλα πως μπορει να παταω shut down και να κανει αδρανοποιηση? By default, σε όλες τις εκδόσεις των Windows, το power button κάνει αδρανοποίηση.
8anos94 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 By default, σε όλες τις εκδόσεις των Windows, το power button κάνει αδρανοποίηση. Ναι αλλα ξανα λεω.. παω start->shut down και κανει αυτο που ανεφερεα. Δεν παταω το κουμπι για να το κλεισω
Euclides Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Ναι αλλα ξανα λεω.. παω start->shut down και κανει αυτο που ανεφερεα. Δεν παταω το κουμπι για να το κλεισω Συγνώμη, κατάλαβα λάθος. Δοκίμασε αυτό το HotFix μήπως και σου λύσει το πρόβλημα: https://support.microsoft.com/en-us/kb/977307
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα