maou28 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπέρα,,έχω ένα βίντεο που έχει δημιουργηθεί στο Movie Maker,,,αλλά ίσως κάτι δεν έχει γίνει σωστά,,γιατί να το κάνω μετατροπή σε άλλο τύπο αρχείου και σε όποιο πρόγραμμα αν το δοκίμασα μου εμφανίζει σφάλμα,,,προσπάθησα κα με το Movie Maker και μου εμφανίζει το εξής μήνυμα : Windows Movie Maker cannot publish the movie to the specified location.Verify that the original source files used in your movie are still available,that the publishing location is still available,that there is enough free disk space available,and then try again,,Τι μπορεί να φταίει;
jim_p Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Το .mswmm δεν ειναι αρχειο βιντεο αλλα project του movie maker. Δηλαδη περιεχει πληροφοριες για το ποιο βιντεο ειχες στη βιβλιοθηκη, που το εβαλες, ποιο εφε του εβαλες κλπ. Προφανως ειναι αχρηστο χωρις τα αλλα αρχεια και δεν μπορει να μετατραπει σε κατι αλλο
maou28 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Δηλαδή όταν το έκαναν αποθήκευση,,,το έκαναν ως project; Ενώ έπρεπε να το αποθηκεύσουν με διαφορετικό τρόπο; Τι έπρεπε να γίνει για να παίζει ως κανονικό αρχείο βίντεο σε οποιονδήποτε player; Με το συγκεκριμένο Project δεν μπορεί να γίνει τώρα κάτι;
jim_p Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Τιποτε δεν μπορει να γινει πλεον, αφου δεν εχεις τα αρχεια που το αποτελουν. Οταν κανεις αποθηκευση, αποθηκευεις στην ουσια το project. Οταν κανεις εξαγωγη (export) σου δινεται η δυνατοτητα να το αποθηκευσεις σαν βιντεο.
maou28 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Κατάλαβα,,,,σ ευχαριστώ πολύ φίλε μου για την βοήθεια σου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα