Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας, είμαι ο Κώστας. Το PC μου αναβαθμίστηκε από win 7 σε 10 και μετά από λίγο καιρό μου έκανε κάτι νούμερα με το start menu που δεν δούλευε μερικές φορές. Το πρόβλημα και καλά επιδιορθωνόταν με την επανεκκίνηση αλλά αυτό μπορεί να γινότανε και δυο φορές σε μια μέρα. Περίμενα να διορθωθεί κάτι με το  update που έγινε αυτές της μέρες αλλά έγινε πολύ χειρότερο. Στα καλά καθούμενα πάλη δεν δουλεύει το start (αλλάζει χρώμα με το πέρασμα του ποντικιού και με το κλικ αλλά δεν ανοίγει) χάνετε ο ήχος δεν παίζουν video, φωτό, μουσική και λέει “Το χρονικό όριο αναμονής της λειτουργίας έληξε”. Δεξί κλικ στην επιφάνεια και Ρυθμίσεις οθόνης -  “Δεν υπάρχει πρόγραμμα συσχετισμένο με αυτό το αρχείο για την εκτέλεση αυτής της ενέργειας κτλ”. Δεξί κλικ στο start και αναζήτηση - δεν κάνει απολυτός τίποτα. Για να είμαι πιο ακριβείς όταν χάνετε ο ήχος πχ μπαίνω στο πρόγραμμα της κάρτας ήχου και το κουμπάκι της δοκιμής αλλάζει χρώμα με το πέρασμα του ποντικιού και με το κλικ αλλά δεν κάνει τίποτα. Συγνώμη αν σας κούρασα, ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

Δημοσ.

Κάνε κανα clean install των windows. 

Ανοίγετε 123452345 άτομα τα ίδια θέματα, με τα ίδια προβλήματα και σας λένε τα ίδια από κάτω.

C L E A N - I N S T A L L ! 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...