Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποσό που διαθέτουμε :650 ταβανι

Χρήση υπολογιστή :gaming ...κυριως!!

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε:
Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη?οχι
Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι?οχι

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος).αθηνα

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? αδιαφορο αρκει να μη εχω μεταφορικα

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο?εγω

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο .οχι (εχω 10 λογο οτι ειμαι φοιτητης)

θελω να παιζω τα τελευταια παιχνιδια στο μαξ εαν γινεται ?witcher 3.starcraft  και αλλα τετοια..

ταινιουλες...και τα κλασσικα...δηλαδη οχι video editing..Και καθολου overcloking 

• Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Για 650 ευρω,gaming pc και ssd λιγο δυσκολο,αν μπορουσες να δωσεις παραπανω κατι θα γινοταν,επισης το max power της 950 ειναι 100wat,δεν πιστευω να εχεις καποιο θεμα με το συγκεκριμενο psu.

Δημοσ.

Για 650 ευρω,gaming pc και ssd λιγο δυσκολο,αν μπορουσες να δωσεις παραπανω κατι θα γινοταν,επισης το max power της 950 ειναι 100wat,δεν πιστευω να εχεις καποιο θεμα με το συγκεκριμενο psu.

υπαρχει καποιο review? που να μπορω να δω εαν η καρτα γραφικων ειναι πολυ καλη ετσι ωστε να παιξω τα παιχνιδια που θελω? στο φουλ?

με τον συγκεκριμενο επεξεργαστη θα υπαρχει bottleneck?

Δημοσ.

Να πάει σε amd και δει, τον 8320, με γνώμονα κυρίως gaming (μαξ) δεν είναι καθόλου σωστή κατεύθυνση. Πόσο μάλλον σε σύστημα που θα έχει "κορμό" την 980DE/US3...μία παλαιάς αρχιτεκτονικής Am3+ mobo που ίσα-ίσα σηκώνει τους 125W επεξεργαστές, πλήρως ανίκανη για απλό o/c, με φτωχά χαρακτηριστικά γενικότερα..

Eimaimiaxara , θα μπορούσες να πας στη νέα intel πλατφόρμα skylake ~socket 1151~ (δε με τρελαίνει το τροφοδοτικό αλλά θα κάνει τη δουλειά του, δε τρώει πολύ ενέργεια το παρακάτω σύστημα) :

3232.png

Mπορεί να μπει πιο οικονομικό τροφοδοτικό, λιγότερων watts πχ 400w Be Quiet! και να γλυτώσεις 10 ευρώ περίπου. 

Αντί για την GTX950 μπορείς να βάλεις την R7 370. Είναι αντίστοιχα καλές.

Ο i3 6300 θέλω να πιστεύω συνοδεύεται από κάποιο cooler (ο i3 6100 συνοδευόταν πάντως). Αν δεν έχει , θα χρειαστείς γύρω στα +10 euros για κάποιο.

Μπορείς όμως να πας και σε socket 1150 βάζοντας έναν i5 4XXX, που ενδεχομένως θα σου επιτρέψει να χωρέσεις τον SSD που θες ή να βάλεις καλύτερη κάρτα γραφικών. Λογικά, θα βρεθεί κάποιο παιδί να σου κάνει ένα τέτοιο σύστημα 

• Like 1
Δημοσ.

180-200ε που βλέπω κάτι gtx 950 πάντως δεν αξίζουν,ούτε οι i3 πάνω από ένα συγκεκριμένο price range,σε open world παιχνίδια μπορεί να χεις και stuttering με αυτούς.Μη περιμένεις να παίζεις τέρμα με τέτοια συστήματα.Να δώσεις κάποιο βάρος σε κουτί που θα το κρατήσεις χρόνια και τροφοδοτικό αν γίνεται.Για τη κάρτα εξυπακούεται.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ο i3 6300 όμως θα αποδώσει καλυτερα στα παιχνίδια απο οποιοδήποτε amd fx επεξεργαστη. Αναφέρει ξεκάθαρα οτι έχει gaming προσανατολισμό. Αν εχει stuttering με τον skylake τι θα έχει με τους fx?

Επίσης με 600-650 ευρώ μπατζετ gtx950 παιρνεις απο eshop (δε θέλει ταχυδρομικά..) που ναι μεν δεν έχει καλη τιμή αλλά θα κανει καλά τη δουλεια του.

Τώρα για τις τιμές των καρτών, έχεις δίκιο αλλά ο t.s. γράφει...:

αρκει να μη εχω μεταφορικα 
Επεξ/σία από Scatman

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...