Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω πολλα προφιλ στο msi afterburner με διαφορετικα voltage το καθενα.Και αυτο γιατι πχ ενα παιχνιδι κρασαρει σε συγκεκριμενο overclcok ενω αλλο οχι..αρα το ερωτημα μου,θα γινει τιποτα στο παρων η μελλοντικα αμα αλλαζω συχνα το voltage?gtx 970 gigabyte g1 εχω

Δημοσ.

εχω πολλα προφιλ στο msi afterburner με διαφορετικα voltage το καθενα.Και αυτο γιατι πχ ενα παιχνιδι κρασαρει σε συγκεκριμενο overclcok ενω αλλο οχι..αρα το ερωτημα μου,θα γινει τιποτα στο παρων η μελλοντικα αμα αλλαζω συχνα το voltage?gtx 970 gigabyte g1 εχω

Υπάρχει λόγος να το έχεις στα τέρματα?

Οχι δεν πειράζει. Το ίδιο κάνει και το speedstep/CnQ

Αλλά εγώ θα έπαιρνα μια 390Χ 8gb να παίζει πιο άνετα. Είναι δυνατότερη.

• Like 1
Δημοσ.

το γεγονος οτι εχεισ gigabyte πρεπει να σε καθησυχαζει αλλα γνωμη μου ειναι να μην τα πειραζεισ συχνα γιατι ποτε δεν ξερεις τι μπορει να παθει ενα κυκλωμα...(ειτε cpu ειτε gpu ειτε οτιδηποτε αλλο)

Δημοσ.

΄Οπως με όλα τα πράγματα όσο περισσότερο ταλαιπωρείς κάτι τόσο μειώνεται ο χρόνος ζωής του. Είναι τόσο μεγάλο το κέρδος των επιδόσεων από παιχνίδι σε παιχνίδι με διάφορα voltages και διαφορετικές συχνότητες που αξίζει τον κόπο να κάνει την ζωή σου τόσο πολύπλοκη; 

• Like 1
Δημοσ.

΄Οπως με όλα τα πράγματα όσο περισσότερο ταλαιπωρείς κάτι τόσο μειώνεται ο χρόνος ζωής του. Είναι τόσο μεγάλο το κέρδος των επιδόσεων από παιχνίδι σε παιχνίδι με διάφορα voltages και διαφορετικές συχνότητες που αξίζει τον κόπο να κάνει την ζωή σου τόσο πολύπλοκη; 

εχω διαφορετικα msi afterbuner profiles γιατι μερικα παιχνιδια οπως fallout 4 κρασαρουν με μεγαλο overclock ενω αλλα οπως ac syndicate το δεχεται.κερδιζω 10 frames με μεγιστο overclcock στο syndicate.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...