gkaspi Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Γεια σας δεν ξέρω κατά πόσο θα μπορέσετε να μου δώσετε βοήθεια αλλά οποιαδήποτε πληροφορία θα ήταν χρήσιμη,θέλω να σχεδιάσω πλήκτρα του laptop σε CNC και αντιμετωπίζω κάποιο πρόβλημα ενώ στις διαστάσεις, μήκος-πλάτος- πάχος είμαι ok .Αντιμετωπίζω πρόβλημα με την μέτρηση σχετικά από το κάτω μέρος του πλήκτρου (keycap) και τι εννοώ, όταν πάμε να κουμπώσουμε το πλήκτρο (keycap) στο key retail, το πλήκτρο από κάτω έχει 4 πάρα πολύ μικρά πιαστράκια τα οποία κουμπώνουν στο key retail. Μήπως γνωρίζετε τις διαστάσεις των κενών μεταξύ τους? γιατί η απόσταση τους μεταξύ είναι χιλιοστά και είναι δύσκολη στο να γίνει μέτρημα.
Moderators Inuyasha Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Γεια σας δεν ξέρω κατά πόσο θα μπορέσετε να μου δώσετε βοήθεια αλλά οποιαδήποτε πληροφορία θα ήταν χρήσιμη,θέλω να σχεδιάσω πλήκτρα του laptop σε CNC και αντιμετωπίζω κάποιο πρόβλημα ενώ στις διαστάσεις, μήκος-πλάτος- πάχος είμαι ok .Αντιμετωπίζω πρόβλημα με την μέτρηση σχετικά από το κάτω μέρος του πλήκτρου (keycap) και τι εννοώ, όταν πάμε να κουμπώσουμε το πλήκτρο (keycap) στο key retail, το πλήκτρο από κάτω έχει 4 πάρα πολύ μικρά πιαστράκια τα οποία κουμπώνουν στο key retail. Μήπως γνωρίζετε τις διαστάσεις των κενών μεταξύ τους? γιατί η απόσταση τους μεταξύ είναι χιλιοστά και είναι δύσκολη στο να γίνει μέτρημα. Πολυ πιθανων να μην ειναι κατι στανταρ και καθε κατασκευαστης να εχει δικο του clip η οτιδηποτε αλλο
gkaspi Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Στις περισσότερες εταιρίες από laptop που είδα τα βασικά πλήκτρα [ πχ. A,S,W,Q,E.] έχουν τις ίδιες διαστάσεις τα keycap άρα θα έχουν και τα ίδια clip.το θέμα είναι όμως ότι δεν μπορώ να βρω κάπου τις διαστάσεις τους, έστω έναν οδηγό που να έχει τις διαστάσεις αναλυτικά του κάθε πλήκτρου από κάποια εταιρία για να με βοηθήσει κάπως.γιατί ναι μεν βρίσκω την διάσταση του κάθε πλήκτρου αλλά κάτω τα κενά δεν έχω βρει τίποτα.
kotsos72 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Και ο Θεος πηρε τον Αδαμ για δειγμα... Εσυ πως την ειδες? Βρες ενα ιδιο δεν ειναι ολα ομοια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα