ΔημήτρηςΚΤΝ Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Η αληθεια ειναι πως ειχα τα xp και πριν λιγο καιρο ενας φιλος μ εβαλε τα windows7 αλλα μ ειπε οτι χρειαζομαι τουλαχιστον 4 gb ραμ ...και του ειπα τα χω ! τωρα επειδη ειχε ενα προβλημα το πσ μου το πηγα σε εναν τεχνικο ..και μολις εχτες μ ειπε τι εχει ....μαντεψε ! μια μνημη ραμ ειχε προβλημα ...και μ ειπε θα μ κανει ενα φορματ και θα μ βαλει παλι τα 7... αλλα λογικα θα τα βαλει με μονο 2 gb ram τωρα ??:-\ Και μιας κ θυξαμε τις ραμ αν κρατησω την μια π ειναι κομπλε και παω κ αγορασω μια αλλη αλλης εταιριας λετε να παιζει θεμα ! ?? Ευχαριστω και ελπιζω να ημουν κατανοητος :-P
visualizer Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Καλό είναι να είναι της ίδια εταιρίας αν και σημασία έχει τα χαρακτηριστικά τους να είναι ίδια ( speed , timing ) .Mε 2GB σίγουρα δεν θα μπορείς να κάνεις δουλεία ..
ΔημήτρηςΚΤΝ Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Θα παω να αγορασω αλλα 2 κ νομιζω θα ειμαι κομπλε !
BabisTs Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Σίγουρα με 2gb δεν πας πουθενά σήμερα.Τουλάχιστον 4gb (συνολική ram) για την χρήση που το θες.
ΔημήτρηςΚΤΝ Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Παιδια ξερετε μηπως εαν γινετε να εχω μια μνημη ραμ των 2 gb και μια αλλη των 4 gb?
benign Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Παιδια ξερετε μηπως εαν γινετε να εχω μια μνημη ραμ των 2 gb και μια αλλη των 4 gb? Οχι η μητρικη σου υποστηριζει μονο μεχρι 4 gb μαξιμουμ. http://www.ecs.com.tw/ECSWebSite/Product/Product_Detail.aspx?detailid=812&CategoryID=1&DetailName=Feature&MenuID=16&LanID=0 2
ΔημήτρηςΚΤΝ Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Ααα ωραια σε ευχαριστω φιλε ! να σε ρωτησω κατι τετοιο παιζει κ με τις συχνοτητες ?
benign Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Ααα ωραια σε ευχαριστω φιλε ! να σε ρωτησω κατι τετοιο παιζει κ με τις συχνοτητες ? Αυτα ειναι τα specs της ram που δεχεται η μητρικη σου : (Συχνοτητες 800/667)
ReadOrDead Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Με μια απλη μονολεκτικη απαντηση ΝΑΙΙΙΙΙ!!! Δεν χρειαζεσαι κατι ακριβο,κατι με 50-60 ευρω χαμηλης χωρητικοτητας ωστε να βαλεις λειτουργικο και προγραμματα μεσα... 1
EddieObscurant Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Καλημέρα ! Πριν αγοράσει κανείς SSD, καλό θα ήταν να ρίξει μια ματιά στο παρακάτω κείμενο. Το θεωρώ πολύ καλογραμμένο, γι' αυτό ακριβώς και το παραθέτω http://dide.zak.sch.gr/keplinet/tech/meionektimata_Solid%20State.pdf Έπειτα έχω διαβάσει αρκετές αξιολογήσεις προϊόντων στο Amazon, όπου υπάρχουν χρήστες που λένε ότι ο δίσκος SSD ναι μεν λειτούργησε καλά στην αρχή, αλλά μία "ωραία" πρωία τους άφησε στα κρύα του λουτρού και χάσανε πολύτιμα δεδομένα. Όποιος θέλει ν' αγοράσει δίσκο SSD ας τον αγοράσει, αλλά δεν θα πρέπει ποτέ ν' αποθηκεύσει εκεί σημαντικά και πολύτιμα δεδομένα που θα στενοχωρηθεί άμα τα χάσει. Απ' όσα έχω διαβάσει μέχρι στιγμής, έχω συμπεράνει ότι αυτοί οι δίσκοι ναι μεν είναι πολύ γρήγοροι, αλλά είναι για να εγκαθιστά κανείς μόνο το λειτουργικό σύστημα και τίποτ' άλλο. Χαιρετισμούς, Ο Άσπρος Γάτος και κυρίως πρόσφατο αφού βγήκε μόλις στις 13-3-2009 !!! Περιμένουμε το 2021 να μας πεις τα νεα του 2015 στο οτι τελικα αντεχουν οι ssd , αλλα πάλι να μην τους αγοράζουνε γιατι εχουν αρχίσει και βάζουν tlc μνημες που δεν κρατανε καθόλου !!! Εις το επανιδείν 4
άδικος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Δεν νομίζω ..το Lol oριακα θα το βγάζει . Α, εντάξει εδώ πάω πάσο γιατί δεν παίζω. Κακώς βιάστηκα να σχολιάσω
BlueBlood7 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Καλημέρα ! Πριν αγοράσει κανείς SSD, καλό θα ήταν να ρίξει μια ματιά στο παρακάτω κείμενο. Το θεωρώ πολύ καλογραμμένο, γι' αυτό ακριβώς και το παραθέτω http://dide.zak.sch.gr/keplinet/tech/meionektimata_Solid%20State.pdf Έπειτα έχω διαβάσει αρκετές αξιολογήσεις προϊόντων στο Amazon, όπου υπάρχουν χρήστες που λένε ότι ο δίσκος SSD ναι μεν λειτούργησε καλά στην αρχή, αλλά μία "ωραία" πρωία τους άφησε στα κρύα του λουτρού και χάσανε πολύτιμα δεδομένα. Όποιος θέλει ν' αγοράσει δίσκο SSD ας τον αγοράσει, αλλά δεν θα πρέπει ποτέ ν' αποθηκεύσει εκεί σημαντικά και πολύτιμα δεδομένα που θα στενοχωρηθεί άμα τα χάσει. Απ' όσα έχω διαβάσει μέχρι στιγμής, έχω συμπεράνει ότι αυτοί οι δίσκοι ναι μεν είναι πολύ γρήγοροι, αλλά είναι για να εγκαθιστά κανείς μόνο το λειτουργικό σύστημα και τίποτ' άλλο. Χαιρετισμούς, Ο Άσπρος Γάτος Ενώ με τους σκληρούς είσαι σίγουρος και μια ωραία πρωια που λες και εσύ σου σκάει ο δίσκος και τρέχεις να βρεις ποια εταιρεία μπορεί να αντλήσει τα αρχεία σου πληρώνοντας τα άντερά σου. Σε βλέπω έπειτα να τα βάφεις μαύρα και να γίνεσαι ο μαύρος γάτος.
M2000 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Εγώ έχω έναν crucial MX200 SSD, 250Gb...αν και ανοίγει γρήγορα το Linux (Σε πέντε δευτερόλεπτα, δεν βάζει καν εισαγωγική εικόνα.ή τίποτα τελείες). Αλλά δεν είμαι ικανοποιημένος για εργασίες βίντεο. Νόμιζα ότι θα γλιτώσω καμία ώρα αλλά τίποτα. Το θέμα είναι ότι ο ρυθμός μεταφοράς από και προς το δίσκο είναι το ίδιο...αυτό που κερδίζεις είναι ότι δεν μετακινείται η κεφαλή. Άρα έχει σημασία όταν χρησιμοποιεί μια διαδικασία πολλά αρχεία ή διάσπαρτα. Το βίντεο είναι σε μεγάλα κομμάτια οπότε δεν υπάρχει κέρδος, για αυτό που ήθελα. Έχω βάλει και το swap file στο SSD απλά τα Ubuntu Studio δεν τα χρησιμοποιούν από την αρχή, πρέπει να φάνε 90+ την μνήμη (με 4 GB είμαι εντάξει για 64 bit, και έχω και μια nvidia απλή με 2GB). Όσο για το θέμα ότι θα χαλάσει με τις εγγραφές...νομίζω ότι η τεχνολογία τους έχει ωριμάσει! Μάλλον θα το αλλάξω πριν χαλάσει με κάτι μεγαλύτερο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα