ababapanos Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Καλησπέρα . Θέλησα σήμερα να κάνω ένα φορματ τον υπολογιστή να του περάσω φρέσκα τα Windows 10 και αντιμετοπιζω το εξεις πρόβλημα με τον SSD. Κάθε που κάνει boot o υπολογιστής μου εμφάνιζει το παρακάτω μήνυμα . Παρόλα αυτά όταν πατήσω οκ , φορτώνει τα Windows 10 κανονικά.
corsair04 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Καλησπέρα . Θέλησα σήμερα να κάνω ένα φορματ τον υπολογιστή να του περάσω φρέσκα τα Windows 10 και αντιμετοπιζω το εξεις πρόβλημα με τον SSD. Κάθε που κάνει boot o υπολογιστής μου εμφάνιζει το παρακάτω μήνυμα . Παρόλα αυτά όταν πατήσω οκ , φορτώνει τα Windows 10 κανονικά. κανε αυτό που λέει
ababapanos Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 χθες οπως εγραψα πέρασα τα windows 10, έβαλα και τους βασικούς drivers και λέω τώρα είναι ώρα να κρατήσω ένα image του συστήματος πρωτού το γεμίσω και άλλο ώστε να μην καθομαι να κανω καθε φορα φορματ απο την αρχη.... Με ποιο δοκιμασμένο πρόγραμμα προτείνετε να το κανω?
vagpan1986 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Mπορείς να χρησιμοποιήσεις το Acronis True Image με το οποίο είμαι ικανοποιημένος. Αν βαριέσε να κατεβάζεις κλπ κλπ γιατι δεν χρησιμοποιείς την δυνατότητα που είναι ενσωματωμένη ήδη απο τα win 7,8 και 10? Πίνακας ελέγχου-Σύστημα και Ασφάλεια-Αποθήκευση των αντιγράφων ασφαλείας των αρχείων σας με το Ιστορικό αρχείων. Δές κανα video στο youtube για περισσότερες info's.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα