Προς το περιεχόμενο

Blackview BV2000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πάρε μότο ε αμα θέλεις κανένα φθηνό για 2ο κινητό ή κανένα lumia δν τι ξέρω το κινητο αλλά δν θα τι ρισκαρα!

Τα δύο που α είπα είναι τεσταρισμενα προσφέρουν αρκετά πράγμα για τα λεφτά τους!

Δημοσ.

και εγω ημουν ανάμεσα σε αυτο και το doogee x5, και τελικα μετα απο πολη σκέψη κατελιξα στο χ5. και τα 2 τα βρίσκεις με 60$ και εκτός προσφοράς

Δημοσ.

Δε σας πρόλαβα και αγόρασα το BV2000. Δε βλέπω πάντως και τρελές διαφορές με το X5. Μόλις έρθει θα δούμε. Γνωρίζει κάποιος αν θα περάσει τελωνείο, εννοώ αν θα μπει φόρος (έχω ζητήσει να το στείλουν as gift); Στον τρόπο αποστολής πλήρωσα και 10$ για να έρθει υποτίθεται μέσα σε 3-7 working days.

Δημοσ.

Δε σας πρόλαβα και αγόρασα το BV2000. Δε βλέπω πάντως και τρελές διαφορές με το X5. Μόλις έρθει θα δούμε. Γνωρίζει κάποιος αν θα περάσει τελωνείο, εννοώ αν θα μπει φόρος (έχω ζητήσει να το στείλουν as gift); Στον τρόπο αποστολής πλήρωσα και 10$ για να έρθει υποτίθεται μέσα σε 3-7 working days.

Από τη στιγμή που πλήρωσες 10$ αύξησες.......... τις πιθανότητες για τελωνείο, γιατί με απλό ταχυδρομείο περνάει πολύ σπανιότερα. Πάντως ακόμα και έτσι 90% δεν περνάει τελωνείο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...