Dr.Fuzzy Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Παιδιά για φτηνή 2η συσκευή αξίζει (~70 ευρώ); Η προσφορά είναι για 14 ώρες ακόμα, οπότε χρειάζομαι απάντηση άμεσα! http://www.everbuying.net/product1113505.html?utm_source=mail_api&utm_medium=mail&utm_campaign=special.1129a&email=b2t8ZTYzMGZuckBnbWFpbC5jb218NDQ2MQ==
2.1Ohm Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Πάρε μότο ε αμα θέλεις κανένα φθηνό για 2ο κινητό ή κανένα lumia δν τι ξέρω το κινητο αλλά δν θα τι ρισκαρα! Τα δύο που α είπα είναι τεσταρισμενα προσφέρουν αρκετά πράγμα για τα λεφτά τους!
Dr.Fuzzy Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 70 euro moto; Windows δεν το συζητάω καν.
Dimitris362 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 και εγω ημουν ανάμεσα σε αυτο και το doogee x5, και τελικα μετα απο πολη σκέψη κατελιξα στο χ5. και τα 2 τα βρίσκεις με 60$ και εκτός προσφοράς
Dr.Fuzzy Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δε σας πρόλαβα και αγόρασα το BV2000. Δε βλέπω πάντως και τρελές διαφορές με το X5. Μόλις έρθει θα δούμε. Γνωρίζει κάποιος αν θα περάσει τελωνείο, εννοώ αν θα μπει φόρος (έχω ζητήσει να το στείλουν as gift); Στον τρόπο αποστολής πλήρωσα και 10$ για να έρθει υποτίθεται μέσα σε 3-7 working days.
Makeran Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δε σας πρόλαβα και αγόρασα το BV2000. Δε βλέπω πάντως και τρελές διαφορές με το X5. Μόλις έρθει θα δούμε. Γνωρίζει κάποιος αν θα περάσει τελωνείο, εννοώ αν θα μπει φόρος (έχω ζητήσει να το στείλουν as gift); Στον τρόπο αποστολής πλήρωσα και 10$ για να έρθει υποτίθεται μέσα σε 3-7 working days. Από τη στιγμή που πλήρωσες 10$ αύξησες.......... τις πιθανότητες για τελωνείο, γιατί με απλό ταχυδρομείο περνάει πολύ σπανιότερα. Πάντως ακόμα και έτσι 90% δεν περνάει τελωνείο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα