πανοςτ52 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Παιδιά πριν από καιρό είχα ρουταρει το παλιό κινητό μου και κατά λάθος πάτησα να γίνει η ενημέρωση που είχε βγάλει και μετά έλεγε έγινε κάποιο σφάλμα και δεν άνοιγε,όταν το πήγα στο γερμανό το στείλανε για επαναπρογραματηση τώρα μου έβγαλε ξανά ενημέρωση να την κάνω λέτε θα έχει φύγει το ροοτ
2.1Ohm Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Ναι τι brickares όταν έχεις ροοτ δν γντ να κάνεις ενημέρωση λογισμικού! Σου ξανά flasharan την ρομ και έχει φύγει το ροοτ! Τι κινητό είναι? Πλήρωσες στον Γερμανό? Μπορούσες να το ξεμπρικαρεις και μόνος σου
panos- Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Εγώ απορω με την επαναπρογραματιση τι είναι. Λογικά θα έχει φύγει το root επειδή ξαναflashαραν την ROM. Τσεκαρε το όμως κατεβάζοντας ένα Root Checker.
saruman123 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Παιδιά πριν από καιρό είχα ρουταρει το παλιό κινητό μου και κατά λάθος πάτησα να γίνει η ενημέρωση που είχε βγάλει και μετά έλεγε έγινε κάποιο σφάλμα και δεν άνοιγε,όταν το πήγα στο γερμανό το στείλανε για επαναπρογραματηση τώρα μου έβγαλε ξανά ενημέρωση να την κάνω λέτε θα έχει φύγει το ροοτΟταν το πας για service σου περνανε την stock rom οποτε αυτοματα φευγη και το root.Οποτε μπορεις να κανεις την ενημερωση αφοβα.
πανοςτ52 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 HTC desire 620g είναι το παλιό μου τηλ. Και δεν πλήρωσα λόγο εγγύησης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα