Fulgore Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Τι ακριβώς μπερεδεψες στο 5x και στο note 5?? Βλέπω δεν το πολυ γουστάρεις το i phone, αλλά να ξέρεις είναι ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ κινητό. Τι δεν πολυ γουσταρω στο Iphone ??Επειδη ανεφερα το plus με το θεμα του λυγισματος που ειχε σημαινει οτι δεν το γουσταρω??
technology_guy Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Note 5 κι απο μενα. Πιστευω θα αντεξει περισσοτερο στο χρονο και θα χει καλυτερη μεταπωλητικη αξια απο το nexus. Στα χαρακτηριστικα δεν νομιζω να χει μεγαλη διαφορα το ενα απ τ αλλο. 1
petran91 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Εγώ θα ένιωθα πιο future proof με το 6p από την άποψη του ότι τα κολλήματα θα αργήσουν πολύ σε σχέση με το Note λόγω του touchwiz (γενικότερα λόγω custom skin, και για LG πχ το ίδιο θα έλεγα). Γενικά από όσο έχω διαβάσει και τα reviews που έχω δει είναι πολύ αξιόλογο και τίμιο τηλέφωνο. Οπότε κακή αγορά δεν θα ήταν.Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει το future proofness(καλά το λέω ή φτιάχνω δικές μου λέξεις εδώ? ) μιας και τα κινητά μου τα κρατάω 1-1,5 χρόνο μαξ. Θα διάλεγα το Note 5 λοιπόν γιατί η σειρά Note έχει αποδειχθεί να είναι σκυλιά γενικότερα αλλά και λόγω της φανταστικής amoled οθόνης (για πολλούς η καλύτερη σε κινητό αυτή τη στιγμή) αλλά και για την - για πολλούς - καλύτερη smartphone κάμερα στην αγορά.Αυτά που διαβάζω περι memory leak και αηδίες τέτοιου είδους να ρωτήσω όλους εσάς που το θεωρείτε λόγο να μην αγοράσει κάποιος samsung, αν έχετε πιάσει καν S6 (edge, note 5 κτλ) στα χέρια σας. Εγώ προσωπικά με το S6 που έχω στην κατοχή μου κολλήματα δεν έχω πουθενά. Είναι σαν την πιπίλα με το iPhone που λένε όλοι "μην το πάρεις γιατί έχει 1gb RAM", λες και άμα το πιάσεις στα χέρια σου η εμπειρία χρήσης είναι χειρότερη από άλλα android 2 και 3 και 4 gb RAM. Όπου και να καταλήξεις πάντως έχε στο νου σου και αυτά που έχουν προαναφερθεί για τις τιμές. Όσο να να είναι ξενέρα να σκάσεις 800 για κινητό και μετά απο 4 μήνες να κάνει 450. 1
splashboogie Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Εγώ θα ένιωθα πιο future proof με το 6p από την άποψη του ότι τα κολλήματα θα αργήσουν πολύ σε σχέση με το Note λόγω του touchwiz (γενικότερα λόγω custom skin, και για LG πχ το ίδιο θα έλεγα). Γενικά από όσο έχω διαβάσει και τα reviews που έχω δει είναι πολύ αξιόλογο και τίμιο τηλέφωνο. Οπότε κακή αγορά δεν θα ήταν. Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει το future proofness(καλά το λέω ή φτιάχνω δικές μου λέξεις εδώ? ) μιας και τα κινητά μου τα κρατάω 1-1,5 χρόνο μαξ. Θα διάλεγα το Note 5 λοιπόν γιατί η σειρά Note έχει αποδειχθεί να είναι σκυλιά γενικότερα αλλά και λόγω της φανταστικής amoled οθόνης (για πολλούς η καλύτερη σε κινητό αυτή τη στιγμή) αλλά και για την - για πολλούς - καλύτερη smartphone κάμερα στην αγορά. Αυτά που διαβάζω περι memory leak και αηδίες τέτοιου είδους να ρωτήσω όλους εσάς που το θεωρείτε λόγο να μην αγοράσει κάποιος samsung, αν έχετε πιάσει καν S6 (edge, note 5 κτλ) στα χέρια σας. Εγώ προσωπικά με το S6 που έχω στην κατοχή μου κολλήματα δεν έχω πουθενά. Είναι σαν την πιπίλα με το iPhone που λένε όλοι "μην το πάρεις γιατί έχει 1gb RAM", λες και άμα το πιάσεις στα χέρια σου η εμπειρία χρήσης είναι χειρότερη από άλλα android 2 και 3 και 4 gb RAM. Όπου και να καταλήξεις πάντως έχε στο νου σου και αυτά που έχουν προαναφερθεί για τις τιμές. Όσο να να είναι ξενέρα να σκάσεις 800 για κινητό και μετά απο 4 μήνες να κάνει 450. Συμφωνω σε οςα ειπες αλλα,θα παω σε 6p αν το φερουν αρχες Δεκεμβρη οπως μου απαντησαν. Εχεις δικιο οτι το memory leak ουτε που το καταλαβαινεις. Απλα ο φιλος ειπε οτι 4gb ram με memory leak ειναι περιπου σαν τα 3gb ram του 6p το οποιο ειναι γενικα αληθες. Μαλλον 6p θα παρω, διοτι εχω υποσχεθει στην κοπελα μου να το κρατησω τουλαχιστων 2 χρονια και χρειαζομαι futureproffness!!!
Fulgore Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 2χρονια βγαζει ακομα και το LG G4 που κοστιζει τα μισα χρηματα περιπου παντως 1
splashboogie Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 2χρονια βγαζει ακομα και το LG G4 που κοστιζει τα μισα χρηματα περιπου παντως Θελω το μινιμουμ δυνατο lag. Εαν φυγω απο pure android θα ειναι για το powerhouse note 5
Fulgore Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Το lag στις Android ναυαρχιδες σε βαθος χρονου εμφανιζεται. Επισης και το Iphone 6s που ειχες δεν ειχε lag και ειναι και Future proof Κινητο περισσοτερο απο τα Android.
2.1Ohm Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 το g2 εχει σμρα lagg?!Εγω νμζω πως οχι!Και μετα στο android τουλαιχστον μπορεις να το κανεις ενα ροοτ να βαλεις custom rom και να το "ξαναζωντανεψεις"
Genki Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Τώρα μπερδεύτηκα και οφείλω να το πω, τι μπορεί να προσμετρήσει κανεις στα θετικά του touchwiz- ρωτάω με ειλικρίνεια σίγουρα έχει απλά δεν τα ξέρω??.... Αν και στο note 4 ένιωθα ότι το touchwiz με κρατάει πολυ πίσω, ομολογώ οτι στο s6 edge plus ηταν πολύ βελτιωμένο. Σε καταλαβαινω αλλα πιστεψε το note ειναι πολυ καλυτερο κατα την γνωμη μου ειλικρινα δεν νομιζω να το θες για εναν χρονο μονο οπως και να το κανεις note κραταει τιμη και εχει καλλες αναβαθμισεις
kostas8080 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Μου αρεσουν και τα δυο απιστευτα. Εχω παθει εμπλοκη και δεν μπορω να αποφασισω ΠΑΡΑΚΑΛΩ βοηθεια. Θελω να λαβουμε υποψιν τα παντα οπως π. χ. Τιμη μεταπωλησης. Σας παρακαλω οχι απαντησεις στυλ, αν θες s pen παρε note. Θελω να μου πειτε τι θα κανατε εσεις και για ποιο λογο. Ευχαριστω.Έτσι όπως το έθεσες και αναφέροντας την τιμή μεταπωλησης...παρε Note Από την αλλη στο ερώτημα σου αν σκοπευες να κρατήσεις την συσκευή σου για 2-3+ χρόνια και να είναι από ακόμη απο τις καλύτερες πάρε Nexus 6p,αφού όμως απ ότι φενεται θα αλλάξεις συσκευή σε 1-2 χρόνια και το 5x δεν είναι κακή επιλογή (μονο που σε αυτες τις τιμές παίζουν και τα s6 +g4)
heavyrain Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Note 5 καλυτερο σε καθε σημειο πλην του στοκ android του νεξους, χωρις να σημαινει οτι το touchwiz κολλαει στο ελαχιστο. Εξαιρετικο το 6p και κορυφαια συσκευη απλα το note 5 ειναι αλλου... ως μεταπωλητικη αξια το note φυσικα... και ειναι επισης ολο αλουμινιο/γυαλι το note.... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα