splashboogie Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Μου αρεσουν και τα δυο απιστευτα. Εχω παθει εμπλοκη και δεν μπορω να αποφασισω ΠΑΡΑΚΑΛΩ βοηθεια. Θελω να λαβουμε υποψιν τα παντα οπως π. χ. Τιμη μεταπωλησης. Σας παρακαλω οχι απαντησεις στυλ, αν θες s pen παρε note. Θελω να μου πειτε τι θα κανατε εσεις και για ποιο λογο. Ευχαριστω.
Dinos_12345 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Αν υπάρχει δυνατότητα να πας να τα δεις τότε όποιο σου κάτσει καλύτερα στο χέρι. Αν όχι εγώ λέω 6p επειδή stock android και μέταλλο αντί γυαλί πίσω. 1
2.1Ohm Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Nexus 6p + Ολο μεταλο+ Υπεροχη κατασκευη εμφανιση(αποψη μου)+ μπροστα ηχεια+ ειναι στοκ android εχεις αναβαθμισεις στο αψε σβησε εχει μεγαλυτερη υποστιριξη απο την κοινωτητα+ μπροστα ηχεια+/- ποιοτητα κατασκευης(μερικα βιντεο που λεν οτι λυγιζει αλλα δν το πιστευω)+/- μερικα προβληματα με τα μικροφωνα (μερικοι λεν δν ακουγονται καλα) αλλα ειναι software θεμα και ισως εχει ηδη λυθειΝοτε+ Πενακι+ Πιο δυνατο επεξεργαστη+ Πιο πολυ ραμ(παει αχρηστη ομως με το memory leak)+ Mεγαλυτερη υποστριιξη απο τους κατασκευαστες θηκων αξεσουαρ κτλ+/-λειτουργιες touchwiz+/- (ισως κλτρη οθονη)Εγω θα επερνα σιγουρα νεξους ειναι android ετσι οπως πρεπει να ειναι ολα τα android ειναι πιο ομορφο κλτρη κατασκευη!Εσυ τι θα κανεις δν ξερω απλα ειπα τα + και - κατα την γνωμη μου των κινητων βλεπεις και αποφασιζεις
Genki Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Εγω θα πηγαινα στο Note με κλειστα ματια αν δεν υπαρχει θεμα τιμης. Βρισκω το Nexus πολυ πισω σε σχεση με το Note
2.1Ohm Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Εγω θα πηγαινα στο Note με κλειστα ματια αν δεν υπαρχει θεμα τιμης. Βρισκω το Nexus πολυ πισω σε σχεση με το Note σε τι το βρησκεις πολυ πισω δλδ?!
splashboogie Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Το μεταλλο ειναι πολυ θετικο. Ξερεις τι λατρευω στο note 5 αντιστοιχα: την οθονη. Ειχα s6 edge plus και εχουν ΟΘΟΝΑΡΑ. Επισης νιωθω οτι s6 Edge plus εχασε πολυ αποτομα τιμη και αυτο με τρομαξε καπως. Εγω θα πηγαινα στο Note με κλειστα ματια αν δεν υπαρχει θεμα τιμης. Βρισκω το Nexus πολυ πισω σε σχεση με το Note Οχι δεν ειναι πλεον ΚΑΘΟΛΟΥ πισω, ομως πλεον δεν ειναι ουτε στην τιμη πισω 650 vs 720 ειναι... 70 μου ειναι εως και αδιαφορα σεωαυτο επιπεδο. 2.1ohm η οθονη ειναι ΣΙΓΟΥΡΑ στα συν. Εχουν περασει απο τα χερια μου ολες οι ναυαρχηδες τετοιο πραγμα ΔΕΝ εχω ξανα δει. Ηταν τοσο φωτεινη σαν ψευτικη (με τη καλη εννοια). Σε ευχαριστω για τη λιστα θα τη χρειαστω στανταρ.
2.1Ohm Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Το μεταλλο ειναι πολυ θετικο. Ξερεις τι λατρευω στο note 5 αντιστοιχα: την οθονη. Ειχα s6 edge plus και εχουν ΟΘΟΝΑΡΑ. Επισης νιωθω οτι s6 Edge plus εχασε πολυ αποτομα τιμη και αυτο με τρομαξε καπως. Οχι δεν ειναι πλεον ΚΑΘΟΛΟΥ πισω, ομως πλεον δεν ειναι ουτε στην τιμη πισω 650 vs 720 ειναι... 70 μου ειναι εως και αδιαφορα σεωαυτο επιπεδο. 2.1ohm η οθονη ειναι ΣΙΓΟΥΡΑ στα συν. Εχουν περασει απο τα χερια μου ολες οι ναυαρχηδες τετοιο πραγμα ΔΕΝ εχω ξανα δει. Ηταν τοσο φωτεινη σαν ψευτικη (με τη καλη εννοια). Σε ευχαριστω για τη λιστα θα τη χρειαστω στανταρ. Γτ εχεις δει του νεξους 6ρ?! Ολοι λεν οτι ειανι παρα πολυ καλη! Και προσωπικα δν μ αρεσε δν ειμαι φαν των Oled και η κλτρη οθονη που εχω δει μεχρι τωρα ειναι αυτη του g4( V10 μαλλον ελαφρως κλτρη) και μετα του Ζ3( του Ζ5 δν την "επεξεργαστικα" απο κοντα)
splashboogie Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Οχι του 6p δεν την εχω δει αλλα ειναι amoled και ειδα τα reviews ειναι παρα πολυ καλη αλλα οχι note 5 καλη. Ενταξη δεν θα ειναι ο μονος παραγοντας αυτο. Με ενδιαφερει πολυ και πως αλλαζουν οι τιμες τους. Για να καταλαβεις πηρα το s6 edge plus 830 και 1 μηνα μετα εκανε 650. Εκει ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ δεν θελω να το ξαναπαθω ποτε. Τεχνολογια ειναι το ξερω οτι χανω λεφτα αλλα 200 σε ενα μηνα ειναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ.
2.1Ohm Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Οχι του 6p δεν την εχω δει αλλα ειναι amoled και ειδα τα reviews ειναι παρα πολυ καλη αλλα οχι note 5 καλη. Ενταξη δεν θα ειναι ο μονος παραγοντας αυτο. Με ενδιαφερει πολυ και πως αλλαζουν οι τιμες τους. Για να καταλαβεις πηρα το s6 edge plus 830 και 1 μηνα μετα εκανε 650. Εκει ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ δεν θελω να το ξαναπαθω ποτε. Τεχνολογια ειναι το ξερω οτι χανω λεφτα αλλα 200 σε ενα μηνα ειναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ. Οσο υπαρχει ανταγωνισμος θα χανεις λεφτα! Μονο τα apple δν πεφτουν που δν υπαρχει ανταγωνισμος στο IOS οποτε παιζονυ μπαλα μονοι τους και δν πεφτει η αξια του! Αμα εχεις σκοπο να παρεις κινητο και να το αλλαξεις σε 3-4 μηνες μν περνεις καινουρια ναυαρχιδα! Ασε λιγο τις τιμες να πεσουν αρκετα ετσι ωστε να μν υπαρχει ραγδαια πτωση των τιμων! Οταν πρωτοβγαινουν ειναι πανακριβα και λγκο υπαρχει μεγαλυτερη ζητηση καινουριο μοντελο ολα τα μαγαζια τα περνουν με σχεδων τιμη Official εισαγωγης! Μετα πεφτει πολυ ευκολα γτ το φερνουν πιο πολλα μαγαζια το εχουν περισοτεροι προμηθευτες λιγοτερη ζητηση και παει λεγοντας!
splashboogie Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Εγω απο ios προερχομαι απλα αμα μου αρεςει κατι σε android. πολυ το αγοαραζω και φετος ειχα προυπολισει 1000 για 6s plus 64. Μαλιστα το σκ. Θα το αγοραζα. Μετα ειδα το 6p και μου αρεσε πιο πολυ και απο i phone και ειδα οτι ειναι ΚΙΝΗΤΑΡΑ με 350 λιγοτερα. Μετα μου μπηκε και το μικροβιο του note 5 και τωρα δεν μπορω να καταληξω.
πανοςτ52 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Εγώ θα πήγαινα στο note 5 για το design το 1gb + που έχει σε σχέσει με το 6p και με την κάμερα που πιστεύω είναι καλύτερη καταταλα και τα δύο κινητά είναι εξαιρετικά
2.1Ohm Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Το 1gb είναι τελείως άχρηστο μιας και με 3 κρατάει πιο πολλές εφαρμογές το NEXUS (μν πω και με 2 θα κρατάει παραπάνω) λόγο του memory Leak που έχουν όλες οι Samsung ναυαρχίδες φέτος! Αμα περιμένεις μέχρι να αναβαθμιστεί σε marshmallow και διορθωθεί τότε ξανά σκέψου το τώρα με αυτά τα αστεία προβλήματα στο λογισμικό (γτ κατά 99% είναι πρόβλημα λογισμικού) εγώ δν θα το επερνα! Κ το κλτρο είναι ότι δεν τν νομίζει την Sammy να το διορθώσει! Οπότε εκτός ότι έχεις touchwiz που από μόνο του είναι μεγάλο (-) βάλε και αυτό τώρα! Δλδ εκτός τα specs που φαίνονται wow στην αρχή στην ουσία εχεις χειρότερη εμπειρία χρήσης από ότι το νεξους
Makeran Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Το 1gb είναι τελείως άχρηστο μιας και με 3 κρατάει πιο πολλές εφαρμογές το NEXUS (μν πω και με 2 θα κρατάει παραπάνω) λόγο του memory Leak που έχουν όλες οι Samsung ναυαρχίδες φέτος! Αμα περιμένεις μέχρι να αναβαθμιστεί σε marshmallow και διορθωθεί τότε ξανά σκέψου το τώρα με αυτά τα αστεία προβλήματα στο λογισμικό (γτ κατά 99% είναι πρόβλημα λογισμικού) εγώ δν θα το επερνα! Κ το κλτρο είναι ότι δεν τν νομίζει την Sammy να το διορθώσει! Οπότε εκτός ότι έχεις touchwiz που από μόνο του είναι μεγάλο (-) βάλε και αυτό τώρα! Δλδ εκτός τα specs που φαίνονται wow στην αρχή στην ουσία εχεις χειρότερη εμπειρία χρήσης από ότι το νεξους Το touchwiz που για εσένα είναι ένα μεγάλο (-) για κάποιους άλλους όπως εγώ είναι (+). Fix έχει βρεθεί και, μια και η Samsung έχει αρκετά καλή υποστήριξη, πιστεύω θα το εφαρμόσει, παρόλο που το memory leak δεν είναι μεγάλο πρόβλημα. Πάντως, εάν θεωρείς ότι το memory leak είναι σοβαρό πρόβλημα πάρε το Nexus, δε θα σε απογοητεύσει.
splashboogie Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Το touchwiz που για εσένα είναι ένα μεγάλο (-) για κάποιους άλλους όπως εγώ είναι (+). Fix έχει βρεθεί και, μια και η Samsung έχει αρκετά καλή υποστήριξη, πιστεύω θα το εφαρμόσει, παρόλο που το memory leak δεν είναι μεγάλο πρόβλημα. Πάντως, εάν θεωρείς ότι το memory leak είναι σοβαρό πρόβλημα πάρε το Nexus, δε θα σε απογοητεύσει. Τώρα μπερδεύτηκα και οφείλω να το πω, τι μπορεί να προσμετρήσει κανεις στα θετικά του touchwiz- ρωτάω με ειλικρίνεια σίγουρα έχει απλά δεν τα ξέρω??.... Αν και στο note 4 ένιωθα ότι το touchwiz με κρατάει πολυ πίσω, ομολογώ οτι στο s6 edge plus ηταν πολύ βελτιωμένο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα