Προς το περιεχόμενο

Μια ερωτησούλα σχετικά με την HOL....

netter

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδιά θέλω να σας ρωτήσω το εξής:

Είναι πολύ μάπα οι συνδέσεις που προσφέρει ???(μιλώντας πάντα για PSTN)

Γιατί βλέπω σε πολλές αγγελίες (π.χ.fleamarket) να τις προσφέρουν πολύ φτηνές...

Δημοσ.

εχω χολ και ειναι ΚΑΡΑΜΟΥΦΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ! μην κανεις το λαθος! εγω εχω μπλεξει γιατι χρειαζομαι το μαιλ μου!

Δημοσ.

kalos mou filos eixe hol kai molis eleixe to symbolaio tou lakise kai opou fygei fygei. proswpiki peira den exw alla apo auta pou akouw tha emena makria...

filika ba_eas.

Δημοσ.

Εγώ πάντως την έχω εδώ και 12 μήνες (έχω άλλους 6 δώρο) ISDN 64k και δεν έχω το παραμικρό πρόβλημα ή παράπονο. Οι ταχύτητες μου είναι πάντα στα υψηλά όρια (7kbps - 9kbps καμμιά φορά βέβαια....)

Δημοσ.

Εμείς έχουμε στην εταιρία που δουλεύω σύνδεση 1 Gbps ADSL στην HOL και μας έχει κάνει τα α****** τάνκερ από τισ συνεχείς κόλλες που τραβάει. Πιστεύω οτι η HOL έχει αρχίσει να πέφτει σαν ποιότητα. Δυστυχώς

Δημοσ.

Μακριά παιδιά από HOL!!! Είναι χάλια...Άσε από τεχνική υποστήριξη!!! Πιο πολλά μπορεί να μου πει η γιαγιά μου!!! :D

Δημοσ.

Παλαιότερα ήταν η καλύτερη κατά την άποψη μου, βέβαια τώρα έχει χαλάσει κατά πολύ… έχω σκεφτεί να την αλλάξω εδώ και καιρό αλλά και εγώ σαν τον Σπύρο χρειάζομαι το email μου! Σιγά σιγά όμως έχω αρχίσει να δίνω το νέο μου email σταδιακά και πιστεύω ότι τώρα που θα λήξει θα βάλω κάτι άλλο!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...