Alchemist` Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Καλησπέρα παιδιά... Το κινητό μου τα έχει ψιλοφτύσει, δεν πολυασχολούμε με κινητά και μετά την τελευταία εμπειρία με android, είπα ποτέ ξανά... Το θέμα είναι ότι επειδή δεν έχω ιδιαίτερη επαφή με το θέμα, δεν ξέρω τι να πάρω, ποιά μοντέλα είναι παλιότερα/νεότερα και σε ποιά τιμή (θα πρέπει) πωλούνται... Έχω ψιλομπερδευτεί επίσης με την ονοματοδοσία των μοντέλων, π.χ. το lumia 830 κυκλοφόρησε το 2014 ενώ το 640 το 2015 και έχουν σχεδόν ίδια specs αλλά διαφορά στην τιμή... Επίσης τα Windows 10 mobile κυκλοφορήσανε? (επίσημα με ένα search είδα ότι έρχονται μέσα στο Δεκέμβριο, αλλά βλέπω σε μαγαζιά win10 phones). Μπορείτε να προτείνετε ένα windows phone με τα ακόλουθα χαρακτηριστικά? * Windows 10 (όχι κινητό που κυκλοφόρησε με win8 και υποστηρίζει την αναβάθμιση, καινούργιο κινητό με native εγκατεστημένα τα windows 10, αν δεν κυκλοφόρησε κάτι ακόμη, υπάρχει κάποιο προτεινόμενο μοντέλο που αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα?)* Καλή οθόνη (720-1080p - 4+ίνστες) για προβολή βίντεο/ταινιών.* Αρκετή RAM - καλή cpu ώστε να λειτουργεί κανονικά. Δεν ξέρω σε πόση RAM τα windows phone λειτουργούν χωρίς να κολλάνε. Δεν με νοιάζουν εφαρμογές κτλπ πέρα από τα βασικά (firefox, facebook, 9gag, video playback, youtube, gps) δεν εγκαθιστώ παιχνίδια κτλπ. Το κινητό που έχω τώρα (LG 4x HD P880) 4πύρηνο 1.5Ghz με 1gb ram και τα πάντα σέρνονται (κολάει ακόμη και όταν παίρνω τηλέφωνο) ενώ έχω εγκατεστημένα μόνο όσα αναφέρω παραπάνω. Περιττό να πώ ότι χωρίς να κάνω τίποτα το android τρώει 825mb από την RAM...* Καλό sound card (δεν ξέρω πως το λένε στα κινητά, το lg είναι εξαιρετικό στον συγκεκριμένο τομέα) ώστε να έχει δυνατό και καθαρό playback σε ακουστηκά. Το χρησιμοποιώ και σαν mp3 player.*Τιμή 250-300 ευρώΔΕΝ με νοιάζουν κάμερες, παιχνίδια, dual-sim, μπλα-μπλα... Ευχαριστώ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
technology_guy Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 https://www.skroutz.gr/s/7634035/Microsoft-Lumia-950-XL-Dual-32GB.html ή https://www.skroutz.gr/s/7634033/Microsoft-Lumia-950-Dual-32GB.html Δεν υπάρχει κάτι καλύτερο σε windows αυτή τη στιγμή. Το ποσό είναι λίιγο τραβηγμένο αλλά τέλος πάντων... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alchemist` Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 https://www.skroutz.gr/s/7634035/Microsoft-Lumia-950-XL-Dual-32GB.html ή https://www.skroutz.gr/s/7634033/Microsoft-Lumia-950-Dual-32GB.html Δεν υπάρχει κάτι καλύτερο σε windows αυτή τη στιγμή. Το ποσό είναι λίιγο τραβηγμένο αλλά τέλος πάντων... Thanks για την απάντηση αλλά όντως είναι πολύ τραβηγμένη η τιμή και για πράγματα που δεν με νοιάζουν (π.χ. 20mp camera)... Κάτι ποιό γήινο στα 250-300 ευρώ θα προτιμούσα, κακώς δεν το ανέφερα και στο αρχικό ποστ... Αυτό που με ενδιαφέρει κατά βάση είναι να μην κολλάει το λειτουργικό και 5-10 εφαρμογές που θα περάσω όπως αυτές που ανέφερα πιό πάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kataramenos32 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Καλησπερα φιλε μου.Οι μονες συσκευες που εχουν Win 10 απο το κουτι ειναι τα 950,950XL και 550 που επισημα δεν εχουν ερθει Ελλαδα αν δεν κανω λαθος.Απο εκει και περα οι καλυτερες επιλογες ειναι το value for money 640XL και η προηγουμενη ναυαρχιδα το 930 στα 229€ και 330€ αντιστοιχα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ababila Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Τα windows phone δεν κολλάνε όσες εφαρμογές και να βάλεις. Έχω ένα ταπεινό 530 που πήρα 80 ευρώ και βρήκα την υγειά μου. Άρα κοίτα απλά να έχει τα χαρακτηριστικά που θες και τσίμπα το. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Makeran Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Lumia 640 και 640 XL. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AlienTechGR Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 640 φίλε,για αυτά που το θες είναι κορυφή και έχει πολύ καλή οθόνη.Αν δεν έχεις αποκλείσει την αγορά μεταχειρισμένου,μπορείς να κοιτάξεις και για κάποιο 930 που είναι ΚΟΡΥΦΗ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
olimpiakos 7 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Όπως λένε και το 640 σε καλύπτει..αν ψάξεις και μεταχειρισμένο σε 930 ακόμα καλύτερα...απλα νμζ δεν θα πάρει τα 10.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AlienTechGR Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Όπως λένε και το 640 σε καλύπτει..αν ψάξεις και μεταχειρισμένο σε 930 ακόμα καλύτερα...απλα νμζ δεν θα πάρει τα 10....Και το 640 και το 930 και πολλά άλλα θα πάρουν κανονικά τα Windows 10... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos- Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Όλα τα 8.1 θα την πάρουν απλά ενδέχεται να μην την πάρει το 530 που έχει 4GB ενσωματωμένη 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KwstasXt Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Lumia 640! Μια χαρα κινητο για Win10 mobile. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Judas Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Εφόσον δεν παίζεις παιχνίδια και δεν σε ενδιαφέρει και η κάμερα, δεν χρειάζεσαι πολύ ακριβό κινητό. Το lumia 640 είναι μια χαρά.. και έχει και καλή κάμερα. Βάζεις και μια μεγάλη sd card για να αποθηκεύεις πολλές ταινίες. Επίσης το 640xl αν θέλεις μεγάλη οθόνη (5.7'). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα