Προς το περιεχόμενο

Huawei P7 η P8 lite?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σουπερ ευχαριστημενος με το p6 ηρθε η ωρα να το αποχωριστω.Θα στραφω παλι σε huawei .ποιο ομως?P7 OR P8 LITE?

για το P8 ΤΙ ΛΕΤΕ? εννοω το κανονικο.ακουσα οτι εχει υψηλο sar.ειναι μεγαλο προβλημα αυτο ?

Δημοσ.

Ανάμεσα σε p7 και p8 lite...ξεκάθαρα πας για το δεύτερο ! Τώρα αν μπορείς να πας οικονομικά για το p8 το κανονικό αξιζει,παρά το υψηλό sar που έχει,αν και είναι ένα μειον αυτο...

Δημοσ.

γιατι το p8 Lite φιλε και οχι το p7?που υστερει το δευτερο?εχω ακουσει φοβερη ποιοτητα κατασκευης και πολυ καλα χαρακτηριστικα.οσο για το sar ειναι πολυ μεγαλο προβλημα του p8?το καθιστα επικινδυνο?

Δημοσ.

δεν υπάρχει σύγκριση του p8 lite με το p7,το ένα είναι mid προς low end και το άλλο high end αφού είναι η περσινή ναυαρχίδα της huawei 

Δημοσ.

δεν υπάρχει σύγκριση του p8 lite με το p7,το ένα είναι mid προς low end και το άλλο high end αφού είναι η περσινή ναυαρχίδα της huawei 

αρα p7...

Δημοσ.

είχα το p7 και τώρα έχω το p8 lite.όταν αγόρασα το p7 ήταν ο έρωτας μου αλλά δυστυχώς μου το έκλεψαν.Λοιπόν,είναι τι ψάχνει ο καθένας , το p7 έχει άριστα υλικά κατασκευής (το p8 lite είναι ΌΛΟ πλαστικό ) ,έχει μικρότερα bezels (το καταλαβαίνεις αμέσως με το p8 liτε) το p7 έχει 8 mp μπροστινή κάμερα , και σαφέστερα πολύ καλύτερη ποιότητα ανάλυσης (1920x1080) τώρα πάμε σε άλλα πράγματα.
το huawei p7 ήταν διαθέσιμο το νέο UI της huawei το 3.0 και πίστεψε με δεν ήταν καθόλου SMOOTH και με προβλήματα στο δίκτυο ( αξίζει να αναφερθεί ότι δεν θα πάρει ενημέρωση σε M και ακόμα περιμένει την lollipop) οπότε αν το πάρεις μείνε στο emui 2.3 όπως έρχεται από το εργοστάσιο.

Τώρα πάμε στο p8 lite , είναι 8πύρηνο και το καταλαβαίνεις, πάρα πολυ smooth με emui 3.1 και lollipop,καλύτερη μπαταρία (ευθύνεται και το λογισμικό ) έχει περισσότερες ρυθμίσεις όσον αφορά την κάμερα σε κάτι που υστερούσε το p7. ΠΧ. (αχρηστη πληροφορία για κάποιους ) η ρύθμιση για "ομορφιά" στο p7 ηταν τραγική και στο p8 lite φτιάχτηκε δραματικά. Όσον αφορά τα χρώματα της οθόνης έχω την εντύπωση οτι έχουν παραμείνει ίδια αλλά και η ποιότητα του (1080χ720) ίσως είναι ικανοποιητική επειδή είναι smooth.

Τώρα αλλαγές στο λογισμικό.
Ρύθμιση αλλαγής οθόνης στον ήλιο: φτιάχτηκε πολύ στο p8 lite πιο σωστη ανταπόκριση στον ήλιο.
wifi&gps: έχουν παραμείνει ίδια, δηλαδή αρκετά καλά και τα δύο.
χρήση με ένα χέρι: στο p8 lite μικρένει όλη η οθόνη συγκριτικά με το p7 που μίκρενε μόνο το πληκτρολόγιο
έλεγχος κίνησης: απουσία απο το p7, στο p8 lite έχει κάτι σαν "knock mode" και σχεδίαση με το χέρι για να ανοίγει κατευθείαν εφαρμογές

αλλαγές κατασκευαστικά
το ηχείο είναι σε καλύτερη θέση στο p8 lite.ακούγετε το ίδιο δυνατά και ποιοτηκά όπως το p7
δεν ζεσταίνεται η μπαταρία τόσο στο p8 lite
στο p7 είχε καλύτερο κουμπί κλειδώματος καθώς στο p8 lite είναι "μέσα" και ίσως (δεν το ξέρω ) είναι πρόβλημα με κάποιες θήκες.

πρόβληματα στο p8 lite.
διάβαζα ότι είχε θέματα στο ραδιόφωνο και μετά απο 2-3 μήνες απο την αγορά του κατάλαβα ότι έχει μεγάλο θέμα στο ραδιόφωνο,σταματάει και ανεβάζει την μουσική όπως και το ανάποδο ( και όχι δεν φταίνε τα ακουστικά ) και κάποιες φορές κλείνει απο μόνο του, και δεν ανοίγει ,και επειδή θα το παλέψεις να ανοίξει θα κολλήσει όλο το κινητό και θα χρειαστεί να του κάνεις επανεκκίνηση 
αυτά απο εμένα ότι ερώτηση θές κάντη :P

υγ. δεν ξέρω τι θα επέλεγα και τώρα αν μου έφερναν το παλιό μου κινητό,είναι μικρές οι διαφορές, κατασκευαστικά και από οθόνη θα επέλεγα το p7 αλλά αν με ένοιαζαν οι 8 πύρινες θα έπαιρνα το p8lite.όμως όταν έχασα το κίνητο, αν το είχε στο skroutz θα ξανα έπαιρνα πάλι το p7 δαγκωτό

υγ2. άμα έχεις τα λεφτά πάρε το p8 το κανονικό για να μήν έχεις τέτοια προβλήματα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...